3F bruger mafia metoder.

henrik42 1 måned 2 uger siden 17

3F bruger mafia metoder.

3F bruger mafia metoder mod lovlydige firmaer.
http://sn.dk/Hilleroed/Virksomhedsejer-er-rystet-over-3F-blokade/artikel...
Det er jo monopol ligende tilfælde...
https://www.google.dk/amp/www.tv2fyn.dk/amp/66094
http://viborg-folkeblad.dk/viborg/Gulerodskonflikt-3F-lagt-for-had-paa-F...
Det er jo imponerende at dette kan foregå i Danmark, det lyder jo som noget mafiaen i Italien kunne finde på...

Nøgleord: 
marquien 1 måned 2 uger siden

3F stinker

Luk kommentar
henrik42 1 måned 2 uger siden

Fuppe. Selvfølgelig er jeg medlem af en Akasse... Jeg er dybt ulykkelig over at jeg ikke kan være medlem af et lo forbund da jeg fuldstændig anderkender at fagbevægelsen har været en kæmpe fordel for den almindelige arbejder. Men når 3F begynder at bruge mafia metoder imod virksomheder der overholder lovgivningen og betaler ansatte efter gældende overenskomst høre alting jo op. Når 3F flytter arbejdspladser ud af Danmark ikke pga af dårlig arbejdsmiljø eller underbetaling, men pga 3F forsøger imod alt lovgivning at få monopol. Det må være en virkelig dårlig fagforening når man er nød til at bruge den slags metoder. Hvorfor er det du bliver ved med at påstå at jeg er ligeglad med alle andre end mig selv?? Og hvordan er min indstilling til alle de helt uskyldige ledige?? Hvor er det typisk når ens holdninger er egoistiske så lægger man ord og holdninger i munden på andre. Jeg syntes da at vi skal hjælpe de svageste i vores samfund meget bedre end vi gør i dag. Jeg syntes at vores dagpenge system er fantastisk. Lidt langt og lidt for lav ydelse. Men fantastisk.. Så stop nu dine fordomme og lad være med at udstille din uvidenhed...

Luk kommentar
fruppe 1 måned 2 uger siden

Hold dog for fanden op med at bræge, du har skrevet så meget lort herinde at du ikke kan forvente at nogen tror på dig mere.

Luk kommentar
henrik42 1 måned 2 uger siden

Fruppe. Ja din troværdighed er jo kæmpe stor. Alle dine tilsvininger og læggen ordet i munden på andre er så højt elsket... Men saglighed er åbenbart bare ikke lige din ting. Det er nok en måde at ovbervise dig selv om at det er iorden at kræve og kræve.

Luk kommentar
fruppe 1 måned 2 uger siden

Hvad så, Henriktilgrin41½, er du gået i stå, holder weekendfri eller er du løbet tør for modbydeligheder, eller venter du på instrukser fra Nordkoreas store leder, mørke Robert Mugabe eller kigger dybt i Adolfs "Mein Kampf" for at få nye ideer til måske at kunne slippe af med en masse selvopfundne frustrationer på nettet som alle andre har prøvet at befri dig for..............forgæves.
Jeg nævner klart aldrig dig eller dine medpatienter, eller linker til dine indlæg her i andre debatter, (det hører til min egen "presseetik")  hvor vi diskuterer underlige mennesker der hverken vil sig selv eller nogen andre noget godt, men jeres tilfælde som dels kan være sørgelige eller totalt til latter indgår klart i almindelige debatter hvor andre også kan tilføje noget når man kommer ind på sociologiprægede diskussioner.
Og jeg er ALDRIG på Facebook og kommer det aldrig, der går alt op i hat og briller på få minutter når folk ikke holder deres profil privat, selv du har ret til beskyttelse, så hvis du bliver nævnt direkte på Facebook med dit "profilnavn" på SOL kommer det ikke fra mig, kunne også være en anden person de rent tilfældigt brugte samme nick totalt uvidende om dig.

fruppe 1 måned 2 uger siden

Konfliktretten er historisk fra arbejdskampene i tyverne og betyder at stort set alle har det godt i Danmark i dag da deres forældre og besteforældre for de flestes vedkommende har fået goder af den hårde kamp.
Men det vil du j skide højt og flot på i egenskab af en led ækel nyliberal der er ligeglad med alle andre end dig selv.
Du vil vel ikke engang betale til a-kasse, vi kender din indstilling til alle de helt uskyldigt ledige.
 

hanspederpedersen 1 måned 2 uger siden

Er der noget, der minder om mafiametoder, må det da være den måde I (Henrik42 og andre af samme skuffe) forvansker facts, og direkte lyver om langt det meste!!!!!!

Luk kommentar
henrik42 1 måned 2 uger siden

Hans Peder. Lyver om hvad?? At 3F presser virksomheder der overholder lovgivningen til at skrive overenskomst med dem imod lovgivningen?? At 3F bruger mafia metoder i denne kamp?? Eller at det er monopol ligende tilstande?? Det er sjovt at 3F er begyndt at bruge disse mafia metoder fordi medlemmern ikke ønsker at bidrage til deres politiske dagsorden... Den slags bølle metoder bør vi ikke finde os i...

fruppe 1 måned 2 uger siden

Stop med at svare den klovn, han er kun ude på ballade lige som i sine andre profiler der ævler om drab på muslimer og mobning i skolen.

Luk kommentar
henrik42 1 måned 2 uger siden

Fruppe. Jeg tror ikke at hanspeder har andre profiler. Men er glad for din altid saglige debat form. Det giver et godt syn på holdninger og synspunkter i vise samfundslag....

Luk kommentar
fruppe 1 måned 2 uger siden

Du har kin een holdning som er danskerhad
Er det ikke på tide med nye instrukser fra Joachim B. Olsen i din hadeklub hvor i vader i lort og gamle øldåser som er børnehaver for rotteunger, de gamle er ved at være temmelig udvandede.
 

Luk kommentar
henrik42 1 måned 2 uger siden

Endnu en god og konstruktiv kommentar fra fruppe. Dejligt med mangfoldighed i debatten.. Og når argumenter ikke rækker går vi over til tilsvining.... Flot....

fruppe 1 måned 2 uger siden

Henrik42
Se nu at få styr på din sygdom her:
http://sol.dk/debat/hvad-med-mit-traume-mobning
Eller Joachim B. Olsen og Cepos skal måske bruge dine adfærdsvanskeligheder når de skal finde på nye kamptiltag mod danskerne så de selv kan vælte sig i luksus ?

henrik42 1 måned 2 uger siden

Fruppe.
På trods af dine indlæg og fornærmelser har jeg hverken traumer eller følt mig mobbet.. Jeg går ud fra at det er uvidenhed der gør at du kommer med disse opstød.
Men tilbage til LO og 3F og deres mafia metoder for at opnå monopol, er det virkelig iorden at tvinge lovlydige firmaer til at skrive overenskomst?? Hvorfor er ikke medarbejdere der skal bestemme om de vil arbejde under en politisk bevægelse?? Jeg troede at vi havde demokrati og frihed i Danmark... Men 3F bruger jo trusler og chikane for at tvinge deres vilje igennem. Lidt ligesom nazisterne i før krigstiden Tyskland...

henrik42 1 måned 2 uger siden

Fruppe. Hvad snakker du om?? Jeg er da glad hvis du bruger mine indlæg andre steder. A
Og andre muntre sig bare løs på Facebook...
Det er da sjovt så latterlig du er at høre på..
Men spred du bare mine indlæg...

Luk kommentar
fruppe 1 måned 2 uger siden

Du aner ikke hvad du taler om, så pt griner jeg kun af alle dine latterlige indlæg.
Jeg er nu i princippet helt fri af af et totalt sygt jobcenter (som du naturligvis bakker 202% op i had til alle) da jeg er også er meget tæt på en velfortjent folkepension, du har naturligvis ikke fortalt meget om dit eget (måske eller slet ikke med job) da det ville forhindre din personlige hetz mod ganske få personer.......men som du ikke tør direkte ved indgangen til et jobcenter i øbningstiden hvor du er i stand til at rejse dig og vakle langsomt fra ølbænken i dovenskabsperioderne.
Med i mine planer for et problemløst pensionistliv.........enten det bliver 2 eller 42 år, er at forlade debatter totalt, måske allerede om 5 minutter, så må du og dine medpatienter finde andre at stalke verbalt på nettet, jeg er fløjtende ligeglad, bortset fra de penge i forlanger i overførselsindkomst for at kunne bruge mobiltelefoner og andet for at stalke de mange der har ARBEJDET og er blevet syge af det.
Jeg vil ikke engang åbne SOL for at tjekke om du vil lede efter andre helt uskyldige ofre når jeg ikke er herinde mere, og heller aldrig har brugt deres mailbox.
Hav det i fremtiden..........som du selv vælger, det bliver udelukkende dit eget problem.
 

henrik42 1 måned 2 uger siden

Hej hej fjols.