Den tyske vejskat ...

123456+ 2 dage 21 timer siden 5

Den tyske vejskat ...

Nu taler tyskland igen om at de vil indføre vejskat for udenlandske vejfarende, og to fra Venstre herhjemme, mener at det er en god ide at indføre lignende afgift i Danmark.
Tyskerne har fået accept af forslaget fra Øv trafik kommisær, mens dele af kommisionene er imod, men mon ikke kommisionen retter sig efter Tyskland? (Som vanligt)
.
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9440151/venstrefolk-er-lune-paa-dan...
.
Og nu er det det undrer mig lidt, for forslag om at udenlandske chauffører skal betale afgift i Danmark er ingenlunde ny, men hver gang er det blevet afvist af polikerne, med begrundelsen "at det må vi ikke ifølge Øv".
.
Så er mit spørgsmål til de danske polikere, hvis vi ikke må (måtte), hvorfor må tyskerne så?

cykel2 2 dage 20 timer siden

EU-ledernes veje er uransagelige Biggrin

Tiis 2 dage 20 timer siden

Hvis du er >12 år er det ikke klædeligt at sidde at sige øv hele tiden. Du skulle hellere få fingrene ud af røvhullet og se at komme i arbejdstøjet. Men det jo typisk for hver gang I røde lejesvende skal til at bestille en lille smule... tsk. tsk. Ja så kniber det.
 
Omkring vejskat så mener jeg bare man skal køre igennem bomanlæggene uden at betale eller tage de små veje hvor der ingen skat er. Resten er rent udsagt hult klynkeri fra en anuspiller. 
 
vh. Politiet på Station2 City

Luk kommentar
123456+ 2 dage 10 timer siden

Rød lejesvend, mig?
.
Man kan da tydeligt høre du ikke kender mig ....
.
Med hensyn til de små veje, så findes de små grænseovergange vel stadig, men mig bekendt er flere af disse steder ulovlige at krydse, medmindre man er lokalt boende.
.
For mig er problemet ikke selve afgiften som tyskerne ønsker.
.
Problemet er, synes jeg, at Danmark ikke tidligere har måttet indføre en lignende afgift, men det må da være muligt nu, om ikke andet så for at straffe/genere Tyskland.

Luk kommentar
17 5 timer 14 minutter siden

hvorfor?
de elsker jo hitler som dig, der vil dræbe folk.- du brude hylde isis. du går ind for vold`?

hvorfor sku 5 mio dø i gaza?

jens261 4 timer 26 minutter siden

Det kan jeg da godt forstå at Tyskerne vil se nogle kroner for at slide på deres vejnet, når folk bare drøner igennem landet for at nå deres mål i måske Italien.
Hej