Udlændinge med stemmeret i Danmark

kurt larsen 18 timer 13 minutter siden 9

Udlændinge med stemmeret i Danmark

http://denkorteavis.dk/2017/ny-danske-politikere-holder-sig-fra-tyrkiet-efter-stikker-trusler/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20170319_Erdogan%20til%20tyrkerne:%20F%C3%B8d%20fem%20b%C3%B8rn,%20s%C3%A5%20vi%20bliver%20st%C3%A6rke%2019.%20marts%202017&utm_campaign=Erdogan%20til%20tyrkerne:%20F%C3%B8d%20fem%20b%C3%B8rn,%20s%C3%A5%20vi%20bliver%20st%C3%A6rke%2019.%20marts%202017

 

Spørgsmålet til dette er hvordan en tyrkisk statsborger kan blive medlem af folketinget. Hva´ er hensigten med det? Om føje år, kan vi risikere, at antal tyrkiske statsborgere i Folketinget ( her i Danmark vel at mærke) vil blive tungen på vægtskålen når der skal stemmes om fri indrejse til Tyrkere. Når der skal stemmes om EU skal indlemmes i Tyrkiet. Er der nogen af vores politikere, der haver givet det en tanke.

.

HVORDAN FANDEN KAN UDENLANDSKE STATSBORGERE FÅ DEN SLAGS STEMMERET.... HER I DANMARK? 

Nøgleord: 
marquien 16 timer 21 minutter siden

Dobbelt statsborgerskab.

dandegn 13 timer 18 minutter siden

Kære Kurt det hedder demokrati . Den gode churchill sagde at demokrati er en elendig stryreform.......................indtil man betragter alternativet !!!
 

Luk kommentar
Sheriffen 11 timer 29 minutter siden

Jeg mener ikke vi har brug for demokrati, men for POLITI ! De fremmede der vil stemme skal have en på gummen, knippelsuppe, håndjern og så ned i futtog. Og politikerne der har fundet på det system ligeså. Problemet er jo at Danmark langsomt har udviklet sig fra et frit land i 70'erne og frem men i takt med stigende blødsødenhed, pladderhumanisme og DJØF'isering fra generation curling så er landet kommet ud af politisk ligevægt og gået i pladderballeselvsving. Det medfører sådanne latterlige regler. For selvfølgelig skal de brune klatter ikke kunne stemme. Mange af dem kommer direkte nede fra Afrika og ved jo ingen gang hvad et politisk parti er. Deres kompetancer er kamelpasning, murstensstøbning og bombebæltesprængning. 
 
Disse brune klatter skal UD af vort land. DANMARK ER FOR DANSKERNE NEMLIG !
 
vh. Hr. Politimand.
 
Ps. Til Sletteladen: Hár kopi.
 
 

123456+ 11 timer 16 sekunder siden

Hvad den gode Churchill egentlig sagde dengang, afhænger lidt af hvilke kilder man ser på.
.
.#Demokrati er den værste af alle styreformer, »med undtagelse af alle de andre styreformer, som er blevet forsøgt«.
.

Det bedste argument imod demokrati er en fem minutters konversation med den gennemsnitlige vælger.#

.

http://www.citatlisten.dk/citat.asp?tekst=Winston%20Churchill&valg=find

 

Luk kommentar
dandegn 10 timer 35 minutter siden

At nedgøre og undertrykke, har altid været, og er stadig den bedste opskrift på krig og elendighed, som findes !!!
Citat; Degnen smiley

Luk kommentar
Sheriffen 10 timer 28 minutter siden

Løsning = FUTTOG.
 
vh. Politiet.

henrik42 10 timer 34 minutter siden

Det er jo et kæmpe problem med dobbelt statsborgerskab... Det burde ikke være muligt... Enten ønsker man at være dansk, eller også vælger man at være muslim. Man burde ikke kunne begge dele....

Luk kommentar
123456+ 10 timer 14 minutter siden

Begrundelsen for det dobbelte statsborgerskab, er (åbenbart) bla at danskere i udlandet skal bevare stemmeretten i Danmark og have lettere ved at erhverve rettigheder i Danmark når de vender tilbage til Danmark.
.
http://www.danes.dk/maerkesager/rettigheder/dobbelt-statsborgerskab/om-d...
.
Det store spørgsmål er om det også skal gælde den anden vej, altså at ikke etnisk danskere også skal have denne rettighed?

kurt larsen 26 minutter 39 sekunder siden

..... skal ikke etniske danskere også have denne rettighed?”

.

Nej da.... og den mulighed skal etniske danskere så ej heller ha´.... Det er enten eller. Man kan ikke både puste og ha´mel i munden..

.

Men tidligere nævnt ”tyrker-problem” var der vel ingen, well.. næsten ingen, der havde i tankerne, da man raskt væk begyndte at uddele dobbelt statborgerskab