ornepigen

ornepigen
  • Bruger siden
  • Torsdag, 08. Juli 2010 20:01
  • Sidst online
  • 3 år siden siden
  • Profil visninger
  • 951 visninger

Personlig beskrivelse

Personlig beskrivelse
Jeg er en (efterhånden ret gammel pige) men stadig utrolig liderlig.
Da jeg var helt ung fik jeg mulighed for at kæle med flere dyr. Det var da ganske godt, men min sexualitet udviklede sig til at jeg ville kneppes , først af hunde, senere af en orne. Det ultimative for mig er dog at opleve at blive kneppet af en orne. Jeg har oplevet det flere gange. Det var en stor velvoksen orne, der nomalt blev brugt som avlsorne, så den vidste hvad det drejede sig om. Ornen var ligesom jeg med på den fra starten
Det var ikke svært at få ornen til at springe op på ryggen og jeg hjalp den med med hånden til at få pikken ind.
Lad mig sige det med det samme, en ornepik er lang og den er stiv. den er formet som en proptrækker og den roterer frem og tilbage medens den forsøger at bore sig så langt ind i fissen som det er muligt.det er HELT sikkert at pigen føler sig HELT fyldt ud når den får en orgasme der varer i mange minutter.Ornens pikspids forsøger at komme så tæt på livmodermunden som muligt og kan næsten kroge sig fast medens dens varme sæd pumper ind.
Jeg ved ikke om der er særligt mange andre piger der har prøvet at blive bollet af en orne, men jeg kan love at det er en utrolig oplevelse, hvor man føler sig fuldstændig og totalt underlagt ornens vilje. Hvis man ønsker at blive seksuelt domineret fuldstændigt, så er en orne bare fuldstændig perfekt. Ingen mand kan give dig den følelse af total seksuel dominans. Det er SÅ utroligt dejligt at blive fyldt med så meget sperm og jeg har ondt alle steder i flere dage efter.
p.s jeg har en stilling indenfor det offentlige, så jeg er meget forsigtig med at oplyse min idenditet.

Korte fakta

Dette er endnu ikke udfyldt af profilen


Favoritlinks

Dette er endnu ikke udfyldt af profilen


Bruger login


Opret en profil?

Få en unik debatprofil + en gratis e-mail konto nu.


Søg medlem

Seneste aktiviteter

Denne profil har endnu ikke haft nogle aktiviteter

Debat indlæg skrevet af denne bruger