3 gode idéer til en anderledes studentergave

3 gode idéer til en anderledes studentergave

Sponsoreret indhold

Hvert år bugner gavebordene til sæsonens studenterfester, når familie, venner og kære stimler sammen for at fejre de glade, unge mennesker og sende dem godt afsted på vej til voksenlivet. Men selvom det klassiske smykke, designertøjet, boligtilbehøret og rejsetilskuddet altid vækker lykke, så kan det nogle gange være sjovt at tænke ud af boksen, når studentergaven skal indkøbes.

Imidlertid er det ikke alle, der finder det lige let at tænke kreativt, imens de er på gavejagt. Derfor bringer vi her 3 gode bud på anderledes og utraditionelle studentergave, der både vil skille sig ud og vække glæde hos modtageren.

En fælles oplevelse

Der er ingen, der siger, at en god og særlig gave nødvendigvis skal være materiel. Ofte er de bedste minder, vi skaber, nemlig dem, vi skaber sammen med andre – mange mennesker husker for eksempel deres studenterkørsel bedre end de gaver, de blev foræret til familiefesten bagefter.

Derfor kan en fælles oplevelse være en fantastisk god studentergave. Det behøver ikke nødvendigvis være en dyr gave – det kan for eksempel være en afslappende picnic i sommersolen, en god koncert med favoritbandet eller en tur på yndlingsmuseet. Det er i virkeligheden kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad I kan lave sammen.

Et stykke kunst

Et maleri, en skulptur, en vægdekoration eller måske et unikt stykke håndlavet keramik fra en lokal ildsjæl – kunst kan være en både personlig, betænksom og anderledes studentergave, som for resten af livet vil vække gode minder hos studenten, når det bliver fanget af øjet.

Den helt rigtige kunstgave kræver imidlertid, at du har en smule indsigt i studentens personlige smag. Du kan eventuelt alliere dig med familie eller nære venner, hvis du er i tvivl om, hvad der er bedst at købe. Er studenten ikke så meget til klassisk kunst, kan en indrammet plakat eller en unik tegning for eksempel også være en god gave.

Et sjovt brætspil

Enhver gave, der kan samle familie og venner, og skabe grin, smil og gode stunder, er en god gave. Et brætspil kan være en personlig og perfekt hilsen til studenten, som de kan tage sig med videre til deres første voksenhjem og det næste kapitel i livet. Det rigtige spil kan nemlig ende med at blive hevet frem til mangen en ølaften med vennerne, og skabe fantastiske minder. Du behøver i øvrigt ikke holde dig til fine, men måske lidt trætte klassikere som Ludo, Matador eller Kalaha. Tværtimod findes der efterhånden et sandt overflødighedshorn af sjove, originale og kreative brætspil på markedet, som giver garanti for times hygge. Spørg eventuelt ekspedienten i spilbutikken til råds, hvis du er i tvivl om, hvad der hitter.