De bedste tips til køb af væg-til-væg-tæpper

De bedste tips til køb af væg-til-væg-tæpper

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold:

Det kan være en spændende og tilfredsstillende oplevelse at købe et nyt tæppe til dit hjem. Den bedste måde at sikre, at du får den rigtige gulvbelægning på, er at tage sig tid til at lave research, inden du går på indkøb. Denne artikel vil give dig 5 nyttige tips til, hvad du bør kigge efter, når du køber væg-til-væg tæpper.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Et hjem er ikke komplet uden et gulvtæppegulv. Det er det perfekte sted at lege med børnene, slappe af på sofaen efter arbejde eller bare slappe af på en regnvejrsdag. Men det kan være svært at finde et kvalitetstæppe, da der findes så mange forskellige typer på markedet. Her kommer 5 tips, der er værd at have i baghovedet, når det kommer til køb af væg til væg tæpper

1) Fibrene – Naturfibre som f.eks. uld er bedst til områder hvor man går meget, fordi de ikke slides ned så let. Til brug i hjemmet, foretrækker de fleste mennesker nylon tæpper, som generelt er billigere end uld, men stadig holdbare og slidstærke.

2) Længde – Tæpper fås i forskellige længder, hvoraf de mest populære er standardstørrelser. Hvis dit stue- eller værelsesareal er større end disse standardstørrelser, skal du muligvis have flere ruller end først antaget. På den måde er du sikker på at du har nok til hele rummet, og ikke løber tør halvvejs.

3) Farve – De bedste tæppefarver til dit hjem er dem, der passer til indretningen. Et hvidt tæppe vil f.eks. være godt i et helt hvidt køkken eller badeværelse, mens et sort-hvidt ternet mønster vil være godt på et gulv med en neutral farve. Et tæppe med et logo på, passer rigtig godt til et børne- eller teenageværelse, og det kan fås i mange forskellige farver, der passer i ethvert rum.

4) Mønster – Der findes mange forskellige tæppemønstre, og du skal overveje, hvad der passer bedst til dit hjem. Hvis du f.eks. har en stue med et landligt tema, vil et traditionelt persisk tæppe være perfekt, mens et elegant geometrisk design måske vil fungere bedre i et moderne køkken eller soveværelse.

5) Vedligeholdelse – Den bedste måde at passe på dit tæppe på er ved at støvsuge det regelmæssigt. Det vil opsamle alt snavs og holde fibrene i god stand, så de ikke slides for hurtigt ned. Man kan med fordels også vælge et tæppe der er vand- og smudsafvisende, og sikrer at det holder endnu længere.