Denne softwareaktie er en overvejelse værd

Denne softwareaktie er en overvejelse værd

Sponsoreret indhold

Der er i dag rigtig mange danskere, der har oplevet, hvordan det er at have flere penge mellem hænderne, end de er vant til. Derfor er de danske opsparinger generelt steget, og det har givet lyst til at handle fornuftigt med pengene. Og derfor er det at investere i blandt andet aktier noget, som i dag ses udbredt. Hvis det er noget, som du også gerne vil i gang med, kan du overveje at vende dit blik mod en Columbus aktie.

Derfor bør du overveje at investere i Columbus aktien

Du skal først og fremmest overveje at investere i Columbus A/S, hvis du er interesseret i at investere i et dansk softwareselskab. Danske softwareselskaber har generelt nydt godt af den stigende digitalisering i både den private og den offentlige sektor, og krydret med generel medvind på aktiemarkedet, har det betydet, at det generelt går godt for de danske softwareselskaber – også Columbus A/S.

Og netop det er en anden god grund til, at du bør overveje en investering i Columbus. Ovenpå frasalg af selskabet To-Increase samt Columbus A/S’ Private Cloud-forretning, har selskabet fået en velpolstret bankbog, der gør det muligt at navigere i et konkurrencepræget marked, og samtidig åbner op for forskellige muligheder for nye investeringer i fremtiden.

Hvem er Columbus A/S?

Columbus A/S er et dansk softwareselskab, der leverer softwareløsninger til kunder inden for blandt andet retail, distribution, fødevarer og produktion. Derfor findes der her en rigtig god blanding af software, som Columbus selv har udviklet, lige såvel som disse bliver kombineret med flere forskellige former for partnerbaserede løsninger, som netop er udviklet af selskabets partnervirksomheder.

Men det er ikke det hele. Hos Columbus A/S tilbydes der nemlig også konsulentydelser inden for alt det, som der har med software og digitale løsninger at gøre.

Historien om Columbus A/S

I 1998 blev Columbus A/S børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Siden da er virksomheden blevet optaget til handel på børsen med tickeren, COLUM. Bag hele denne proces står selskabets stifter, Michael Gaardboe, som dog sidenhen har valgt at sælge de aktier, som han havde i firmaet.

Disse blev solgt til Ib Kunøe, som via et familieejet selskab, Consolidated Holding A/S havde mulighed for at blive det, som kaldes for stor aktionær i Columbus A/S. Sammen med ham er Protector Forsikring A/S også registreret som storaktionær i Columbus A/S med en beholdning på lidt over 5% af alle aktierne.