Hvilken el ladcykel skal du vælge?

Hvilken el ladcykel skal du vælge?

Sponsoreret indhold

Drømmer du om at kunne trille afsted på vejene med din helt egen el ladcykel, men er du i tvivl om hvilken el ladcykel er der den bedste at købe, så kan du måske blive klogere eller i det mindste lade dig inspirere til et køb her.

Find den el ladcykel der passer til lige netop dig

Hvis du har besluttet dig for at det er blevet tid til at du skal anskaffe dig en el ladcykel, så kan der være nogle ting der er gode at have skrevet bag øret i forhold til at vælge det bedste af det bedste på markedet. Der er nemlig en del forskel på de forskellige typer og modeller og der er helt sikkert også én der passer bedre til dig, end nogen anden.

Det du skal have øje for, er først og fremmest hvilket batteri og hvilken motor du får med i købet. Det er langt fra alle motorer og batterier der er gode nok til de behov som vi danskere typisk har, når vi har brug for at transportere os rundt på en el ladcykel. Det du f.eks. kan gå efter, er et 13AH batteri og en stærk motor.

Kom langt på det rigtige batteri og undgå sved på panden med den rigtige motor

Når du vælger en el ladcykel der har en stærk motor og et 13AH batteri, sikrer du dig at du for det første kan køre uden besvær – også op ad bakkerne, men du sikrer dig også at du kan komme langt på din cykel, før at der er behov for at blive ladet et batteri på ny.

Nogle vælger at købe et ekstra batteri, men dette er højest sandsynligt ikke nødvendigt hvis du har sørget for et 13AH batteri til din cykel i første omgang. Sørg desuden for at din cykel så vidt det er muligt er af materialer der er vejrbestandige, så du ikke risikerer at cyklen ruster væk under dig.