First Floor CPH fremstiller førsteklasses New Yorker vægge og ståltrapper

First Floor CPH fremstiller førsteklasses New Yorker vægge og ståltrapper

Sponsoreret indhold

First Floor CPH gør det nemt for dig at optimere dit hjem med smukke, stilrene design og unik æstetik. Med en New Yorker væg eller en ståltrappe fra deres katalog kan du tage indretning derhjemme til et nyt niveau, og de tilbyder prisberegning direkte på deres hjemmeside, så du kan overskue både design og omkostninger fra start af.

New Yorker væg prisberegner – prisen på din nye specialløsning

Besøger du First Floor CPH og deres imponerende hjemmeside, får du adgang til en verden af kreative design til indretning af hjemmet. Men snarere end at producere produkter, du kan placere i dit hjem, skaber First Floor CPH design, der indarbejdes i hjemmets struktur. Det betyder, at du kan gøre en New Yorker væg fra deres sortiment til en naturlig del af dit hjem, uanset hvor du vælger at placere den. Ønsker du desuden at overskue projektets økonomiske omfang allerede før du lægger en bestilling, så grib muligheden og beregn prisen online. På www.firstfloorcph.dk finder du nemlig en New Yorker væg prisberegner, hvori du blot skal indtaste bredde, højde, samt hvorvidt du ønsker døre og dørhåndtag. Så giver prisberegneren dig en ide om, hvad investeringen i en New Yorker væg vil koste dig.

Skræddersyet ståltrappe til din bolig

Vægge, døre og anden ruminddeling er desuden ikke den eneste måde, hvorpå du kan gøre de stilrene design fra First Floor CPH til en del af dit hjem. De tilbyder nemlig også at skræddersy en ståltrappe til dit hjem, der matcher de øvrige New Yorker design. Dette giver dig mulighed for at indarbejde de unikke design i dit hjem, præcis som du ønsker – ikke mindst da ståltrappen bliver speciallavet efter mål, du giver. En ståltrappe fra First Floor CPH produceres dermed specifikt efter dine ønsker og til dit hjem.

Du kan selv gå på opdagelse i det inspirerende katalog på firstfloorcph.dk, hvor du med egne øjne kan se effekten af en New Yorker væg eller en ståltrappe i hjemmet. First Floor CPH har nemlig indrettet deres hjemmeside så den er overskuelig og nem at benytte, uanset om det er kataloget eller deres prisberegner, du skal bruge.