Det betaler sig at prioritere virksomhedens udendørsmiljø

Det betaler sig at prioritere virksomhedens udendørsmiljø

Sponsoreret indhold

Mange virksomheder går op i, at kontorer og mødelokaler er flot og stilrent indrettet, og der er ingen tvivl om, at dette kan have en stor betydning for medarbejderne. Samtidig er det med til at forme gæsters indtryk af virksomheden. Det udendørs miljø er dog også noget, der kan have betydning for, hvordan virksomheden præsenterer sig, og netop det ser vi på her. Læs med og få gode tips til et flot og indbydende udendørsmiljø.

Netop det udendørs miljø er det første, besøgende til virksomheden ser, når de ankommer. Ser det hele gammelt og slidt ud, og bliver de grønne arealer ikke passet, kan man få den tanke, at indstillingen til det udendørs miljø går igen i den til kunder og ydelser. Det er naturligvis uheldigt, og derfor kan det altså være værd at overveje, om miljøet udenfor svarer til det, man som virksomhed står for og gerne vil kommunikere til kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere.

Cykelparkering til medarbejderne

Der er flere ting, man skal tænke på, når det kommer til de udendørs arealer. For eksempel må der være mulighed for at parkere sin cykel, og her kan man vælge at investere i et cykelstativ til væg. Så er der rene linjer, og man slipper for at have cykler stående op ad vægge og andre steder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt. Cykelstativet kan man købe hos aj produker.dk og eventuelt montere inde i et cykelskur, så cyklerne kan stå tørt og godt, og sadlen ikke er våd, når medarbejderne skal hjem fra arbejde.

Et godt førstehåndsindtryk

Noget som kan være endnu mere vigtigt i forhold til, hvordan virksomheden præsenterer sig, og hvilket indtryk man som besøgende får, når man ankommer, er om der er en flot grøn græsplæne og eventuelt nogle buske og træer. I disse år er der et stort fokus på biodiversitet, og hvis man gerne vil vise, at man bekymrer sig om planetens fremtid, kan man vælge at anlægge et vildt blomsterbed, hvor insekterne kan leve. Således kan man sende et signal om, at man følger med tiden og bekymrer sig om verdens tilstand.

Hejs flaget med firmaets logo

Endelig kan man også overveje at montere en eller flere flagstænger med firmaflag. Dette kan være en god måde at markere sit territorium og sige “her bor vi”. Derudover kan det hjælpe folk med at finde vej, da et flag kan ses på lang afstand. I modsætning til Dannebrog skal disse flag ikke tages ned ved solnedgang, og fordi de dermed hænger og blafrer hver eneste dag og nat, slides de langt mere end et flag, man en gang imellem hejser hjemme i haven eller kolonihaven. Flagene skal derfor skiftes jævnligt, og for at spare på dem kan det være en god idé at tage dem ned, hvis vejrudsigten melder stærk storm.