3 gode grunde til at anskaffe en silke sovemaske

3 gode grunde til at anskaffe en silke sovemaske

Sponsoreret indhold

En lækker silke sovemaske i god kvalitet kan gøre en stor forskel i dit liv og for din søvn. Ejer du ikke allerede en silke sovemaske eller sover du med en gammel og billig sovemaske i ringe kvalitet? Så skal du helt klart læse med her.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Violabrun.dk

En god sovemaske kan forbedre din søvnkvalitet

Sover du generelt dårligt, har svært ved at falde i søvn eller vågner op og føler dig træt og uoplagt? Så kan en af årsagerne være, at du ikke sover i et mørkt nok soveværelse. Ved at sove i et mørkt soveværelse vil du lettere kunne komme ned i en dyb søvn der giver en bedre søvnkvalitet og gør at du sover bedre, vågner mindre og er frisk og veludhvilet om morgenen.

Måden du kan opnå et mørkt soveværelse er ved hjælp af enten mørklægningsgardiner eller en god sovemaske. En kombination af de to kan også være en løsning hvis du gerne vil opnå at sove i komplet mørke. En god sovemaske vil kunne forbedre din søvnkvalitet og som en ekstra bonus føles det rart og trygt at sove med en silke sovemaske af god kvalitet som kan bidrage til en bedre søvn.

Silke er godt for din hud og behagelig at sove med

Ved at vælge en sovemaske i silke får du en sovemaske der er utrolig blød og behagelig at sove med. Derudover får du ikke mærker omkring øjnene om morgenen som andre sovemasker kan give. Generelt er silke mere skånsomt for din hund end andre materialer og din hud vil forblive fugtig og ikke udtørre som hvis din hud er i kontakt med andre materialer der suger fugt ud af huden.

Sørg for at vælge en sovemaske der er lavet i 100% mulberry silke af høj kvalitet med de rette certificeringer som Oeko-tex 100. En god silke sovemaske i ordentlig kvalitet bør koste et sted ml. 300-500 kr. En silke sovemaske kan holde længe og den kan vaskes i hånden i koldt vandt.

Den perfekte rejsemakker

En god sovemaske i silke kan gå hen og blive din perfekte og måske endda uundværlige rejsemakker. Når du er ude og rejse er en sovemaske god at have med hvis du skal sove på flyet, på bagsædet af bilen, ved poolen eller i lufthavnen hvis flyet er forsinket. Ligeledes ved du ikke om det hotel du skal bo på har ordentlige mørklægningsgardiner og du bliver derfor rigtig glad for at have medbragt en sovemaske, i stedet for at skulle sove i et halv lyst hotelværelse.

En silke sovemaske kan også bruges til andre formål en når du skal sove om natten. Den er selvfølgelig god at have hvis du skal have en lur midt på dagen hvor det er lyst udenfor. Derudover er den også særligt velegnet til meditation, da den er utrolig blød og behagelig at have på.