Guide: Få inspiration til din næste sommerferie – i Vejle eller udlandet

Guide: Få inspiration til din næste sommerferie – i Vejle eller udlandet

Sponsoreret indhold

Der er ikke længe til, at vi endelig for alvor kan vinke farvel til det kedelige vejr og sige hej til den varme sol. Vi har længe kunnet mærke en ændring i temperaturen – og nu, hvor sommerferien for alvor kommer tættere på, er det sidste udkald for at lægge sommerplaner, hvis du ikke allerede har gjort det. I denne artikel finder du en guide med gode, inspirerende forslag, som du ikke behøver at planlægge månedsvis i forvejen.

En hyggelig campingtur sydpå 

Det er meget forskelligt hvilken type sommerferie, vi danskere foretrækker. Nogen kan bedst lide at være derhjemme, hvorimod andre hellere vil en tur sydpå. Hvis du er mest til sidstnævnte, så kan du passende overveje at tage på camping i Kroatien med Vacanceselect.

Som mange danskere allerede ved er Kroatien et fantastisk ferieland, så det er bestemt ikke noget dårligt bud. Det solrige land byder på mange campingpladser, som kan give dig den ultimative ferie: Her kan du få fornøjelsen af at slappe af i sydens sol og nyde noget af det friluft- og udeliv, som så mange er glade for om sommeren.

Afhængigt af, hvor du vælger at campere, så kan du både komme tæt på stranden og det flotte blå vand eller komme lidt tættere på skov og stille omgivelser. Valget er helt dit eget.

Ude godt, hjemme bedst

Hvis ikke en campingferie sydpå siger dig så meget, så er det ikke noget problem. Der findes nemlig også mange spændende feriemuligheder, som kan opleves herhjemme i skønne Danmark.


Foretrækker du at holde dig i eller nær Vejle, så er der masser at tage ud at opleve. En af de mest populære attraktioner er selvfølgelig Fjorden Hus, som er en unik bygning lavet af Olafur Eliasson. Faktisk er det hr. Eliassons allerførste bygning, så det gør den endnu mere speciel – og bestemt noget, som bør opleves.

Vejle er også kendt for at have flere museer, som kan være ganske interessante. Der er f.eks. Kulturmuseet, som tager udgangspunkt i Danmarks historie, selvfølgelig med sit primære fokus på Vejle. Derudover kan du også besøge Vejle Kunstmuseum, som fokuserer på livet og hverdagen. Begge er to interessante og vidt forskellige typer af museer, så tøv ikke med at besøge en af dem, hvis ikke begge.

Har du stadig lyst til at campere, bare helst hjemme i Danmark? Så kan et bookingsystem for campister hjælpe dig med at finde den perfekte campingplads herhjemme i Danmark.

Sommerferie efter corona: Hvad så nu?

Over de sidste to år har der ikke været mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til sommerferie. Som vi alle ved alt for godt, har vi nemlig været præget af en pandemi, der har gjort det at rejse til en nærmest umulig opgave.

Netop derfor er flere tilbøjelige til at rejse til udlandet igen, nu hvor pandemien endelig har lagt sig lidt. Men der er også stadigvæk mange danskere, som har lært at holde sommerferie herhjemme i Danmark fremfor i udlandet.

Selvfølgelig handler det til dels om, at der ikke har været mulighed for ret meget andet. Men det, at vi har skullet blive herhjemme i sommerferien, har også lært os at være mere åbne overfor vores eget land og de muligheder, Danmark kan tilbyde.

Lige meget, hvordan du vælger at gøre det, er der altså rig mulighed for at få en fantastisk sommerferie – uanset, om du vælger at holde den herhjemme i Danmark, eller turen går sydpå på en hyggelig campingtur.