3F bruger mafia metoder.

henrik42 11 måneder 2 uger siden 28

3F bruger mafia metoder.

3F bruger mafia metoder mod lovlydige firmaer.
http://sn.dk/Hilleroed/Virksomhedsejer-er-rystet-over-3F-blokade/artikel...
Det er jo monopol ligende tilfælde...
https://www.google.dk/amp/www.tv2fyn.dk/amp/66094
http://viborg-folkeblad.dk/viborg/Gulerodskonflikt-3F-lagt-for-had-paa-F...
Det er jo imponerende at dette kan foregå i Danmark, det lyder jo som noget mafiaen i Italien kunne finde på...

Nøgleord: 
marquien 11 måneder 2 uger siden

3F stinker

fruppe 11 måneder 2 uger siden

Konfliktretten er historisk fra arbejdskampene i tyverne og betyder at stort set alle har det godt i Danmark i dag da deres forældre og besteforældre for de flestes vedkommende har fået goder af den hårde kamp.
Men det vil du j skide højt og flot på i egenskab af en led ækel nyliberal der er ligeglad med alle andre end dig selv.
Du vil vel ikke engang betale til a-kasse, vi kender din indstilling til alle de helt uskyldigt ledige.
 

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Fuppe. Selvfølgelig er jeg medlem af en Akasse... Jeg er dybt ulykkelig over at jeg ikke kan være medlem af et lo forbund da jeg fuldstændig anderkender at fagbevægelsen har været en kæmpe fordel for den almindelige arbejder. Men når 3F begynder at bruge mafia metoder imod virksomheder der overholder lovgivningen og betaler ansatte efter gældende overenskomst høre alting jo op. Når 3F flytter arbejdspladser ud af Danmark ikke pga af dårlig arbejdsmiljø eller underbetaling, men pga 3F forsøger imod alt lovgivning at få monopol. Det må være en virkelig dårlig fagforening når man er nød til at bruge den slags metoder. Hvorfor er det du bliver ved med at påstå at jeg er ligeglad med alle andre end mig selv?? Og hvordan er min indstilling til alle de helt uskyldige ledige?? Hvor er det typisk når ens holdninger er egoistiske så lægger man ord og holdninger i munden på andre. Jeg syntes da at vi skal hjælpe de svageste i vores samfund meget bedre end vi gør i dag. Jeg syntes at vores dagpenge system er fantastisk. Lidt langt og lidt for lav ydelse. Men fantastisk.. Så stop nu dine fordomme og lad være med at udstille din uvidenhed...

hanspederpedersen 11 måneder 2 uger siden

Er der noget, der minder om mafiametoder, må det da være den måde I (Henrik42 og andre af samme skuffe) forvansker facts, og direkte lyver om langt det meste!!!!!!

fruppe 11 måneder 2 uger siden

Hold dog for fanden op med at bræge, du har skrevet så meget lort herinde at du ikke kan forvente at nogen tror på dig mere.

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Fruppe. Ja din troværdighed er jo kæmpe stor. Alle dine tilsvininger og læggen ordet i munden på andre er så højt elsket... Men saglighed er åbenbart bare ikke lige din ting. Det er nok en måde at ovbervise dig selv om at det er iorden at kræve og kræve.

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Hans Peder. Lyver om hvad?? At 3F presser virksomheder der overholder lovgivningen til at skrive overenskomst med dem imod lovgivningen?? At 3F bruger mafia metoder i denne kamp?? Eller at det er monopol ligende tilstande?? Det er sjovt at 3F er begyndt at bruge disse mafia metoder fordi medlemmern ikke ønsker at bidrage til deres politiske dagsorden... Den slags bølle metoder bør vi ikke finde os i...

fruppe 11 måneder 2 uger siden

Stop med at svare den klovn, han er kun ude på ballade lige som i sine andre profiler der ævler om drab på muslimer og mobning i skolen.

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Fruppe. Jeg tror ikke at hanspeder har andre profiler. Men er glad for din altid saglige debat form. Det giver et godt syn på holdninger og synspunkter i vise samfundslag....

fruppe 11 måneder 2 uger siden

Du har kin een holdning som er danskerhad
Er det ikke på tide med nye instrukser fra Joachim B. Olsen i din hadeklub hvor i vader i lort og gamle øldåser som er børnehaver for rotteunger, de gamle er ved at være temmelig udvandede.
 

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Endnu en god og konstruktiv kommentar fra fruppe. Dejligt med mangfoldighed i debatten.. Og når argumenter ikke rækker går vi over til tilsvining.... Flot....

fruppe 11 måneder 2 uger siden

Henrik42
Se nu at få styr på din sygdom her:
http://sol.dk/debat/hvad-med-mit-traume-mobning
Eller Joachim B. Olsen og Cepos skal måske bruge dine adfærdsvanskeligheder når de skal finde på nye kamptiltag mod danskerne så de selv kan vælte sig i luksus ?

henrik42 11 måneder 2 uger siden

Fruppe.
På trods af dine indlæg og fornærmelser har jeg hverken traumer eller følt mig mobbet.. Jeg går ud fra at det er uvidenhed der gør at du kommer med disse opstød.
Men tilbage til LO og 3F og deres mafia metoder for at opnå monopol, er det virkelig iorden at tvinge lovlydige firmaer til at skrive overenskomst?? Hvorfor er ikke medarbejdere der skal bestemme om de vil arbejde under en politisk bevægelse?? Jeg troede at vi havde demokrati og frihed i Danmark... Men 3F bruger jo trusler og chikane for at tvinge deres vilje igennem. Lidt ligesom nazisterne i før krigstiden Tyskland...

fruppe 11 måneder 1 uge siden

Hvad så, Henriktilgrin41½, er du gået i stå, holder weekendfri eller er du løbet tør for modbydeligheder, eller venter du på instrukser fra Nordkoreas store leder, mørke Robert Mugabe eller kigger dybt i Adolfs "Mein Kampf" for at få nye ideer til måske at kunne slippe af med en masse selvopfundne frustrationer på nettet som alle andre har prøvet at befri dig for..............forgæves.
Jeg nævner klart aldrig dig eller dine medpatienter, eller linker til dine indlæg her i andre debatter, (det hører til min egen "presseetik")  hvor vi diskuterer underlige mennesker der hverken vil sig selv eller nogen andre noget godt, men jeres tilfælde som dels kan være sørgelige eller totalt til latter indgår klart i almindelige debatter hvor andre også kan tilføje noget når man kommer ind på sociologiprægede diskussioner.
Og jeg er ALDRIG på Facebook og kommer det aldrig, der går alt op i hat og briller på få minutter når folk ikke holder deres profil privat, selv du har ret til beskyttelse, så hvis du bliver nævnt direkte på Facebook med dit "profilnavn" på SOL kommer det ikke fra mig, kunne også være en anden person de rent tilfældigt brugte samme nick totalt uvidende om dig.

henrik42 11 måneder 1 uge siden

Fruppe. Hvad snakker du om?? Jeg er da glad hvis du bruger mine indlæg andre steder. A
Og andre muntre sig bare løs på Facebook...
Det er da sjovt så latterlig du er at høre på..
Men spred du bare mine indlæg...

fruppe 11 måneder 1 uge siden

Du aner ikke hvad du taler om, så pt griner jeg kun af alle dine latterlige indlæg.
Jeg er nu i princippet helt fri af af et totalt sygt jobcenter (som du naturligvis bakker 202% op i had til alle) da jeg er også er meget tæt på en velfortjent folkepension, du har naturligvis ikke fortalt meget om dit eget (måske eller slet ikke med job) da det ville forhindre din personlige hetz mod ganske få personer.......men som du ikke tør direkte ved indgangen til et jobcenter i øbningstiden hvor du er i stand til at rejse dig og vakle langsomt fra ølbænken i dovenskabsperioderne.
Med i mine planer for et problemløst pensionistliv.........enten det bliver 2 eller 42 år, er at forlade debatter totalt, måske allerede om 5 minutter, så må du og dine medpatienter finde andre at stalke verbalt på nettet, jeg er fløjtende ligeglad, bortset fra de penge i forlanger i overførselsindkomst for at kunne bruge mobiltelefoner og andet for at stalke de mange der har ARBEJDET og er blevet syge af det.
Jeg vil ikke engang åbne SOL for at tjekke om du vil lede efter andre helt uskyldige ofre når jeg ikke er herinde mere, og heller aldrig har brugt deres mailbox.
Hav det i fremtiden..........som du selv vælger, det bliver udelukkende dit eget problem.
 

henrik42 11 måneder 1 uge siden

Hej hej fjols.

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Og pisse ligeglade med deres medlemmer...
http://www.bt.dk/erhverv/reddere-er-utilfredse-med-loen-og-vilkaar-i-ny-...
Fuck hvor en elendig fagforening.

jens261 9 måneder 1 uge siden

I 1969 blev jeg meldt ind i det der dengang hed SID og senere da vi desværre fik kvindernes fagforening med, så hed den så 3F.
Og i alle disse år har jeg været nødt til at betale til den, selv om at jeg har været godt træt af denne fagforening.
De bruger alle mulige kneb for at få så mange medlemmer i sin lokale forening, for på den måde har formanden en større løn.
Når der skal laves overenskomst så sover de i timen så arbejdsgiveren tager røven på forhandleren, det kunne man tydelig se på vores busoverenskomst.
De rager til sig på kontoret, for under en generalforsamling blev der spurgt hvor meget de på kontoret havde i løn, der skulle spøres hele 3 gange før der kom et svar, og de fik på kontoret DOBBELT så meget i løn som medlemmerne.
Når man som medlem kommer med et problem, jeg fik for eks. 10 min til at forlade arbejdspladsen, da jeg sagde det i fagforeningen, så fik jeg bare den besked at det kunne der ikke gøres noget ved, og så blev der bare trukket på skulderen.
Som samfundet er skruet sammen i dag er man faktisk tvungen til at stå i en fagforening, og det er både ondt og godt.
Så i 2016 blev jeg en glad mand for fyldte jeg 65 og var dermed færdig med at skulle betale til 3 F i vejle.

Hej

fruppe 9 måneder 1 uge siden

Tjaeh, vores tid er forbi, nogenlunde tryghed osv.
Det hele er under omvæltning grundet krisen og EU hvor det er tæt på ragnerok hvad lønninger angår.
Firmaer som er populære i Danmark såsom Ikea fik pludseligt et alvorligt forklaringsproblem, de bruger østeuropæiske chauffører ...........til 26 kr pr time, så lidt er de er nødt til at sove i kabinerne, de har iKKE råd til at låne en seng ved rastepladserne, danskerne er blevet rasende, men der sker ikke meget idet danskerne samtidig konstant forlanger lavere priser, derudover produseres en masse i fjernøsten,alle er glade over at de kan købe billige varer, men de KÆFTER op når det bliver dyrere, mange tror stadig at firmaerne scorer kassen når de trykker arbedskraften, men de gør det fordii at de bliver PRESSET til det af kunder der skælder ud ...................behageligt uvidende om at bliver de ved med at presse prisen mister de selv jobbet en dag.
Det hele var mere stabilt fra arbejdskampene for 100 år siden og til de nyeste tider, folk forstod at når de ikke krævede mere i løn konstant steg priserne heller ikke, klart under forudsætning af at importpriserne også var stabile.
Nu går det hele ad helvede til, men historien viser også at et land kan være stabilt i +/- 100 år, både økonomisk og politisk, så går det galt i 10-20 år, derefter stabilitet.
Du og jeg er heldige, vi har oplevet stabilitet i vores tid da vi begge er efterkrigsbørn, klart med nedture som ingen undgår, men det er sker nu går ud over også vi, der er ikke penge nok til vores pension og pleje efter behov................det bliver der nok først til vores børn, "ældrebyrden" er den store generation hvor børnetallet derefter faldt  i årene + 1970, jeg er selv barnløs og mange af in generation fik ken et barn, dermed er ældrebyrden et faktum indtil 2040 hvor de fleste fra vores generation er døde, det gælder etniske danskere alene i og med der har og er en kæmpe indvandring, og som verden ser ud nu er der INGEN der aner hvordan det ser ud om 20 år.

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Ja 3F er fuldstændig ligeglade med deres medlemmer.. Det drejer sig om hvor meget de kan skrabe til sig selv. Jeg skiftede til krifa for nogle år siden og kan kun anbefale andre at gøre det samme... Der er altid hjælp og støtte at få og ikke mindst, man føler at de er interesserede i ens problemer.. Ikke som i 3F hvor de virker ligeglade. Men det er måske fordi krifa ikke er politisk... LO bruger alt for mange kræfter på politik istedet for deres medlemmer...

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Nu har 3f været ude og fortæller deres medlemmer at de tager fejl. 3F er bare gode.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/demonstration-mod-eg...

quasar 9 måneder 1 uge siden

Noget meget konkret vi kan forholde os til, og som vi ved er faktum er, at fagforeningernes sanktionsmuligheder gennem lovgivning er blevet stækket de sidste årtier. Vi kan helt konkret se at flere af de rettigheder som arbejdere tidligere havde, er blevet taget fra dem bid for bid. Vi kan helt konkret se et arbejdsmarked som bliver mere og mere presset. Hvor ansatte skal rende hurtigere og hurtigere, og hvor mange ikke tør melde sig syge, når de faktisk er det. Vi ser et nedadgående lønniveau. Vi ser virksomheder slippe afsted med at få ændret overenskomster hen over hovedet på de ansatte, så de kan sætte lønningerne ned. Og helt konkret ser vi et samfund med hastigt voksende forskelle. Så fik jeg vist dækket nogle af den anden sides argumenter. Arbejdsgivernes hører vi stort set dagligt i medierne. Betænkeligt ofte fra politikere. Jeg vil ikke gøre mig til dommer her, men stiller spørgsmålet: Kan man reelt bebrejde fagforeningerne for at gå til makronerne indenfor det bevægerum de har tilbage?

Noget man behændigt undlader at nævne er, at ligesom arbejdsgiverne i de konkrete tilfælde lever op til lovgivningen, så gør fagforeningerne det faktisk også. Derfor bør man stille sig selv spørgsmålet; Er det rimeligt at anvende ord som mafia metoder i overskrifter, eller overhovedet fremsætte sådanne beskyldninger? Og ligeså vel bør man spørge; HVORFOR GØR MAN DET?

Noget mange kan have en tendens til at glemme er ejerskab af medier, og aviser. Mange ejes nemlig af store selskaber, som igen ejes af endnu større selskaber, og man lægger jo ikke skjul på at man har en vinkel på sin nyhedsdækning.

Hvis vi tager indvandrerdebatten som eksempel, har et flertal (uanset holdning) sikkert bemærket at indvandrer skeptiske i medierne altid henvises til som lavt uddannede. Man springer let og elegant over det faktum at adskillige højtuddannede i topstillinger ligeledes har givet udtryk for skepsis. Og hvorfor gør man så det? Lugter det ikke bare en lille smule af forsøg på meningsmanipulation ved dybest set at hænge skeptikerne ud som idioter? Og er det noget tilsvarende vi er vidne til her?

Noget vi mennesker er slemme til er, at springe for hurtigt til konklusioner, samt dømme for hurtigt. Og vi gør det ofte med andenhåndsviden hvor vi ikke har alle detaljer, eller tænker over kan være farvet med et formål for øje. Hvis vi virkelig begynder at tænke over hvad vi helt konkret ved, og hvad vi tror vi ved, men reelt kun har andenhåndsviden om, så er der mange der vil blive overraskede over hvor lidt vi i grunden kan vide os sikre på. Mennesker har en tendens til at tro at de ved alt med meget få oplysninger, og uden virkelig have analyseret alle tænkelige vinkler. Samtidig er vi slemme til at gro fast i holdninger som hviler på et for spinkelt grundlag, men hvis nogen anfægter holdningen, er vi uden lige at stoppe op og tænke over tingene, klar til at angribe enhver, og hænge dem ud som idioter. Vi er så nemme at narre, og vi hopper gladeligt med på den værste, og skryder op som æsler. Og det er sådan set min pointe her. Bør vi ikke være mere kritiske? Bør vi ikke lige vende det en gang til inden vi tager noget for pålydende? Og sidst og ikke mindst, tjener det os ikke bedst at være åbne overfor at vi kan tage fejl?

Jeg vil som sagt ikke gøre mig til dommer her, for jeg har ganske enkelt for lidt at bygge en holdning på. For en ting som jeg tydeligt kan se er, at disse artikler er særdeles mangelfulde med hensyn til detaljer, og samtidig særdeles ”sidetunge”.

Så er 3F, eller arbejdsgiverne nogle svin? Hvor skulle jeg vide det fra? Jeg står ikke og kan overvære hvad der foregår i enten den ene eller den anden lejr, og jeg har heller ikke hørt alle argumenter/detaljer i sagen.

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Åbenbart 3F der er nogle svin...

fruppe 9 måneder 1 uge siden

Jeg kan ikke finde på andre kommentarer end at fagforeningerne er bange for uanede konsekvenser når der strejkes over en bred front.
I disse år ved vi ikke hvilke EU-love politikerne kan grave frem for fuldstændig at eliminere følgerne af strejker, en synlig trussel er omgående anvendelse af udenlandsk arbejdskraft, det bruges allerede for at holde priserne, og smadrer velfærden på få år, hvad henrik42 har ALT FOR LIDT HJERNE til at inddrage i sine etragtninger.
Modsat ER der politisk og især i EU-regi (60 % af vores love bestemmes i EU) en masse cirkulærer som OGSÅ eliminerer strejkernes virkning, og de bliver garntrisse taget i brug.
"Arbejdernes Internationale" er en død sild, den er beundringsværdig og har vist sit formål, altså lighed indenfor de forskellige faggrupper, men under krisen er folk gledet ud af fagforeningerne, mange grundet i et ønske om blot højere løn og frihed, et sundt tegn da enhver har interesse af flere penge i posen og bedre liv, til en vis grad også liberalt sundt, men i det skjulte udnytter arbejdsgiverne og politikerne situationen fuldt ud, nomal fonuft giver også det resultat at det har de gjort i tusinder år, for det meste med et godt liv for ALLE, men under krisetider med krige, suælt og anden nød kopmmer liberalismen hurtigt op til overfladen selv hos de hårdt ramte, men i enden er "liberalime" blot en anvendt metode for at klare sig bedst muligt for at overleve selv det koster andre mennesker livet.
Det fatter henrik42 HELLER IKKE .................. i og med han bifalder både sin fagforeng (gad vide hvilken) og også bander de ledige og syge laaangt væk. En psykiater vil kunne bruge laaang tid på at dissekere hvad der end er i omtalte suspekte persons kranie.
Erfaring fortæller mig at henrik 42 IGEN skriver fjols til mig og indlægget, men HVEM er et fjols ???
 

henrik42 9 måneder 6 dage siden

Fruppe. Det er tydeligvis​ikke gået op for dig i din rus at det er fagbevægelsen medlemme der strejker imod fagbevægelsen.....

henrik42 9 måneder 4 dage siden

Endnu et eksempel på at 3F pisser på deres medlemmer...
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/murersvende-i-demo-t...
Rigtig flot...

henrik42 7 måneder 20 timer siden

Endnu engang benytter 3F mafiametoder...
https://www.avisen.dk/fagforbund-og-medarbejdere-uenige-hersker-der-fryg...
3F er åbenbart kun interesseret i at få så mange penge i kassen som muligt.. Pisse ligeglade med arbejdsvilkår og arbejdende...