Biblen er opdigtet, viser en ny kilde.

sveland 1 uge 5 dage siden 12

Biblen er opdigtet, viser en ny kilde.

viser en ny kilde.
men går ikke ud fra det betyder noget for troende, de bilder bare sig selv ind det er noget der er kommet frem for at teste deres tro Wink og benægter alt.

http://www.neonnettle.com/news/2406-handwritten-draft-of-the-bible-disco...

jens261 1 uge 4 dage siden

Det skulle såmænd ikke undre mig, jeg har aldig troet på sådan en gang fis i kasketten, røverhistorie ja find selv på noget mere pladder at skrive.
Det hele er jo bare en gang fis, der er jo ikke nogen der har fået en returbillet fra ham deroppe som så kunne vende tilbage til os kødlige personer og fortælle os hvad der er sandhed og hvad der er det pure opspind.
Hej

fruppe 1 uge 4 dage siden

Alle religioner er ren fiktion.

Fatter_Hollandsen 1 uge 4 dage siden

Ja, tænk at nogen gider dyrke sådan noget volapyk...  Det må være det der kaldes "Fuckr med dn hjrne"...  Biggrin

sorevik 1 uge 4 dage siden

Hvis det skulle være rigtigt, at den er opdigtet, så er det verdens bedste opdigter der nogen sinde har levet.

Nogle få eksempler: han har skrevet at jorden var rund, dengang alle mente at den var flad. Han har kendt til betydningen af DNA flere tusind år før man overhoved opdagede at det eksisterede. 
Han har kunne fortælle sit folk at ekskrementer skulle graves ned og fjernes, for at de ikke skulle blive syge, mange tusind år før riddertiden hvor man behandlede sår med lort.

han har kunnet forudse at stor byen Babylon ALDRIG ville blive genopbygget, selv om den ligger strategisk godt for en by. ( det svare til at jeg skrev at Kbh ville blive ødelagt i en krig, og at den så 2500 år senerer ikke var blevet genopbygget)

Han har haft fantasi til at forestille sig hvordan at mensker vil opføre sig i den periode vi lever i lige nu. ( egenkærlige, pengekære, venner af sanselige nydelser, og ikke af Gud) det kan man ikke en gang påstå at folk var i starten af 1900 år tallet, men det er vi blevet. Forudsagt 3000 år tidligerer at det ville begynde at ske 2520 år efter jerusalems ødelæggelse i år 607 før vor tidsregning.

og det er bare nogle få eksempler, der er mange hundrede. Men jeg forventer ikke at du vil sætte dig ind i det, nej du vil hellere sige at den er opdigtet, og så lade være med at læse den, for så beholder du nemlig din TRO. 

God dag.

Luk kommentar
123456+ 1 uge 4 dage siden

Hvem er "Han"?
.
Eratosthenes fra et par hundrede år før jesus, var den første der beviste at Jorden var rund, men mon ikke der har været andre før ham med samme ide?.
.
Mon ikke folk, selvom de har været på "stenalderstadiet" har kunnet regne ud at det nok var en god ide at få afføring og lignende lidt væk fra husholdningen, ikke mindst på grund af lugten?
.
Og selvfølgelig er biwlen, ikke mindst det nye testamente, blevet præget af tankerne hos dem som har oversat dem eller rettere af dem som har ladet dem oversætte.

Det er måske i bund og grund derfra de 10 bud stammer, altså ikke fra ham evighedsmaskinen i det høje hinself, men fra præster, konger og de andre som gerne ville kunne kontrollere de gudfrygtige massers liv og levned.
.
Så umiddelbart vil jeg ikke  kunnesige om biwlen er opdigtet, især ikke da jeg ikke kender noget til originalmaterialet, men den er tilpasset og redigeret så den passer ind i præsternes og kongernes og hvem der ellers har organiseret oversættelserne, verden.  

Luk kommentar
ftg 1 uge 4 dage siden

Eratosthenes kan have læst det i Bibelen, for det blev nedskrevet i Bibelen i det ottende århundrede før Kristus af profeten Esajas, men jeg synes at Bibelens høje alder, de ældste dele af Bibelen blev skrevet for omkring 3.500 år siden, og det at den er den mest udbredte bog på hele jorden, også viser noget om Bibelens forfatter. I Bibelen kan du læse hvad der vil ske i fremtiden.
Med venlig hilsen, ftg.
 

jens261 1 uge 3 dage siden

Sorevik
Hvad er en " opdigter " for en.
Nå men du er jo så også en af dem der tror på sådan en gang pladder.
Hej

Luk kommentar
ftg 1 uge 3 dage siden

Det gør jeg også, Jens, jeg tror også på det der står i Bibelen.
Tro er ikke noget der kommer af sig selv, det kommer af at man tilegner sig nøjagtig kundskab.
Man tilegner sig kundskab ved at læse i Bibelen, og ved at studere den.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
sveland 1 uge 3 dage siden

Ftg vi ved jo godt at når du siger et, så gør du jo noget andet, du er jo fuld af tomme ord uden gerning! så nej du følger ikke biblen, du følger sektens blade vagttårnet.
men du viser da i hvertifallet den ignorence der skal til for at være Jehovas vidner.
men du burde jo vide at der er jo en grund til at folk forlader sekten jv, og det er jo fordi det ikke er sandt! og er det ikke sandt, jamen så missionere i jo løgn og bedrag, og spreder man løgn, jamen så er man jo en tjener for løgnens fader... altså en satanist.

men hvis du er kommet over din egen ignorence og gerne hvor sekten tolker forkert, jamen så tjek denne hjemme side ud. http://www.jwfacts.com/
 
 

sveland 1 uge 3 dage siden

nu siger biblen altså ikke at jorden er rund, den fremstiller den ganske klart som flad! med himmelens søjler, hvor der var kamre med hagl sne og regn også videre, DNA er heller ikke nævnt i biblen, ligesom dinosauruser ikke er nævnt. og så til din jv hjernevask med 607 prøv at læs det her. http://www.jwfacts.com/watchtower/607-7-times.php

og der ud over, så skulde endens tid jo komme der ifølge dommedags sekten ikke? og den startede i den sidste tid for 138 år siden... man skal fademe være dum for at tro på det er sandt Wink

varones 1 uge 3 dage siden

Ja både Koranen og Biblen er noget overtroisk pjat.
Lider rettroende af OCD? Tror De at "nogen" straffer Dem hvis De glemmer at bede?
Rettroende er ligesom en fugl i et glasbur, dvs. uden frihed. 
Hvis alle i verden var ateister, så ville Vi, havde undgået en masse krige og andre konflikter.
 

Luk kommentar
cykel2 1 uge 2 dage siden

Nemlig! Ligesom i det gamle Sovjet, hvor man også modarbejdede al religion. Der var så aldrig problemer, for man var jo SÅ KLOGE, at man havde afskffet den slags pjat....
Hvornår fatter I, at det er den måde, visse mennesker MISBRUGER religionen, der skaber problemerne?