Dæk og fælge billigt på nettet

Makki 4 måneder 2 uger siden 4

Dæk og fælge billigt på nettet

Hej
Jeg har netop gjort mig mine første erfaringer med at købe dæk og fælge online, istedet for ved det lokale værksted som jeg plejer. Jeg kan egentlig godt lide at købe sådanne ting IRL, men jeg faldt over nogle virkeligt flotte alufælge på nettet, og så var jeg nødt til at prøve. Det endte så med, at jeg også fandt billige dæk på hjemmesiden. Det gik virkeligt nemt, sitet har pasningsgaranti og leveringen kom hurtigt. Så det kan jeg godt anbefale andre. Hjemmesiden hedder Wheelsshop.dk

Terence 4 måneder 2 uger siden

De er dyre, der er lige sat Dunlop SP WinterResponse 2 på den ene af vores biler, din side forlanger 480 kr, dem gav jeg 410 for leveret til  montering.
 

Luk kommentar
VLund 4 måneder 2 uger siden

Det er nok forskelligt fra gang til gang, hvad der bedst svarer sig. Jeg kender godt Wheelsshop, og har selv købt 4 dæk med fælge hos dem - dengang sparede jeg omkring 2000 ift. tidligere leverandørlaugh. For mig er det vigtigste ikke om det er billigst hver gang, men mere om man er tryg og tilfreds med det sted hvor man handler.

Luk kommentar
Terence 4 måneder 2 uger siden

Besparelser er altid dejlige.
Jeg er også glad og tilfred med de dæk jeg bestiller online til levering på værkstedet.
Og de er billigere end dem på linket.

mrmanden 3 måneder 2 uger siden

Det er altid godt at undersøge priser på nettet, da man ofte vil føle sig snydt hvis man bare køber det første sted man kigger. Uanset om det er dæk og fælge eller andet.

Når du nu skifter mellem sommerdæk og vinterdæk, er der mange ting man skal være opmærksom på i forbindelse med opbevaringen af de dæk man piller af bilen.

Jeg har selv læst rigtigt meget om hvordan man bedst opbevarer hhv sommerdæk og vinterdæk, og da jeg syntes at der var mange forskellige svar på det, samlede jeg en masse gode råd. Så hvis du vil læse mere om hvad man skal være obs på kan du her se 32 gode råd til opbevaring af dæk