Er Støjberg troværdig?

SoesA90 6 måneder 1 uge siden 10

Er Støjberg troværdig?

En ting er, at hun vil adskille unge asylpar noget andet er, at hun kommer med forkerte og ulovlige tiltag. Ifølge dansk lovgivning må man ikke adskille par, når de er unger 18 år - heller ikke asylpar. 

Det er kommet frem, at Inger Støjberg godt vidste, at ordlyden i hendes pressemeddelelse var i strid med den danske lovgivning. Skal man bare se gennem fingre med sådan noget? 

Hvad er jeres holdning? Er hun troværdig hende Støjberg? Og burde kærligheden ikke vægte højere end unødvendig adskillelse? 

http://politiken.dk/indland/politik/art6153683/Her-er-tre-ting-du-skal-holde-øje-med-i-Støjberg-samråd

Terrence 6 måneder 1 uge siden

Hun er lige så troværdig som de fleste politkere.
Hvorfor skalmisinformationhave konsejkvens for hende, når mange andre bare er smuttet igennem.
Hun er den bedste vi har haft af slagsen til dato, ikke bange for at prøve at gøre noget ved alle problemerne med de selvinviterede gæster vi døjer med.

Hverken deres syge skikke eller deres kærlighed skal foran danske regler og levemåde.
Kan de ikek klare lugten i bageriet kan de skride.

 
Der blev sagt mindreårig, altså under 15 år, men nu prøver  I at få det vent til hun sagde umyndige.
 

123456+ 6 måneder 1 uge siden

Nu kan hele miseren skyldes at den danske lovgivning ikke tager højde for andre landes middelalder skikke, som for eksempel barnebrude.
.
I Danmark kan man nu engang ikke blive gift hverken som 10-11-12 eller 15 årig, så ud fra dansk lovgivning er en tvangsadskillelse af disse par helt legal.
.
Så er det muligt at loven siger man ikke må adskille par, men hvilke par er der lovgivningsmæssigt tale om?
.
Legalt gifte voksne par eller de i Danmark ulovlige mindreårige?
.
Hvilken lov er så vigtigst at overholde?
.
Loven som siger at man ikke må adskille (flygtninge) par eller loven som siger at mindreårige ikke må gifte sig?
.
Og så er det efter min mening lidt ligegyldigt hvilken instruks hun har givet, for ingen af instrukserne kan være forkerte eller ulovlige, for det kommer an på hvilken af de to love du vil overholde.

Luk kommentar
EL-Nino 6 måneder 1 uge siden

Hlt enig 123456+ vi har jo en lovgivning på området, om kommer der så disse horefyre med deres 12år - 13år - 14år - 15år gamle såkaldte "brude", så skal de sq indordne sig - ikke omvendt - Hateen af for Inger S.indecision

EL-Nino 6 måneder 1 uge siden

Hlt enig 123456+ vi har jo en lovgivning på området, om kommer der så disse horefyre med deres 12år - 13år - 14år - 15år gamle såkaldte "brude", så skal de sq indordne sig - ikke omvendt - Hateen af for Inger S.indecision

lm30 6 måneder 1 uge siden

Om hun er utroværdig kommer jo an på hvilke øjne man ser det fra. Er man i oppositionen, så vil hun helt sikkert være utroværdig. Er man i Venstre, så er hun helt sikkert ikke.

Luk kommentar
marquien 6 måneder 1 uge siden

Hun er jo tilsyneladende misinformeret, af hendes rådgivere. Embedsmænd

dandegn 6 måneder 1 uge siden

Nej Im30 hendes troværdighed kan ikke gradbøjes !!!
Enten er man troværidg (til at stole på) eller så er man ikke. Det gælder for hvide, sorte, blå og røde !!

henrik42 6 måneder 1 uge siden

http://www.fyens.dk/modules/mobile/article?articleid=3193150
I Danmark er den slags åbenbart helt iorden!!!
Godt vi har Støjberg som minister!!!

Luk kommentar
Terrence 6 måneder 1 uge siden

Nu er det nok det mindste problem med den indvandring.
Vi gider jo helelr ikke dem, så lad dem bare holde sig for sig selv, så bliver det meget lettere den dag hele lortet kulminere og de bliver smidt ud.

Her på Lolland har vi også stor gavn af dem, http://folketidende.dk/112/84-aarig-lukket-inde-under-indbrud/artikel/440540

 

jens261 6 måneder 1 uge siden

Der var engang der syntes jeg at hende " Støjberg " var for langt ude, men jeg har med tiden ændret mening.
Hvis man ser sig omkring så vil man opdage en masse penge der hver eneste år bliver smidt ud af vinduet til nogle personer som selv er kommet her til landet, det har kostet dem dyrt og nu forventer de så at få både kost og logi betalt af os Danskere men de vil leve videre som de altid har gjort med tørklæder koranen.
Gå så ind på et plejehjem og se det stakkels personale der render rundt og prøver på at passe de gamle så de ikke skal sidde med en fyldt ble længere end højst nødvendig.
Forleden dag var jeg en tur på Brejning, og her så jeg en handicappet muslimerkvinde med tørklæde osv. jeg spurgte personalet hvordan takler i den kvinde, jeg fik den besked at det KUN VAR EN KVINDE der måtte pleje og skifte hende NÅ.
Så kan jeg jo ikke se hvordan hun skulle komme til Danmark og selv skrive sin asylansøgning det må der jo være andre der har gjort for hende.
Kvindens familie skulle have at vide at man ikke kan komme her og stille krav om at det kun er kvinder der passer hende, for så kunne de tage hende med igen.
Noget andet er også at jeg ikke kan forstå at man beholder sådan en person her i landet, hun kommer jo aldrig ud og brødføde sig selv.