Genopdragelse set på TV2

jens261 6 måneder 1 uge siden 4

Genopdragelse set på TV2

I aftes så jeg på TV2 om den unge pige her fra Vejle der var blevet sendt på genopdragelse i Somalien, familien syntes at hun var blevet for Dansk, så hun skulle ned og lære at bede til ALLA.
Når hendes familie gør den slags så siger de jo også at de ikke vil Danmark noget som helst, men kun nyde godt af de offentlige kasser.
Det er jo alså lige før at jeg vælger at gå ind i politik, for så blev den slags mennesker pr. OMGÅENDE sendt hjem til deres mullaland, jeg kan slet ikke se nogen fornuft i at vi skal betale for deres ophold her i landet.
Så ud af vagten til hele hendes familie,tanter onkler, osv osv
Men hun skulle have lov til at blive.
Hej

kurt larsen 6 måneder 1 uge siden

Væn dig til det.  
.
Tag nu eks København.... her står Alternativet til at få mandater nok til at kunne sikre, at Alternativets tanker hvad muslimer angår, finder rodfæste i den politik,  der skal føres.
.
Og så er det jo rart at vide, at før der sættes et X, at Alternativet hilser parrallelsamfund velkomne...
.
Hvilket var at læse  i Jyllandsposten foråret 2016 af partiets ordføre på indvandrings og integrations området. Og så er det værd at bemærke, at vedkommende ordfører er muslim og går hverken med kjortel, langt skæg og går ej heller rundt med et bedetæppe i baglommen. Med andre ord... gemmer sig godt.
.
Så som du derudad kan forstå,  så bliver det jo snart ikke længere nødvendigt at sende sine børn på genopdragelse. Ihvertfald ikke hvis man bor i København.  ... i første omfgang, skal det siges.

LesterCrest 6 måneder 1 uge siden

Jeg er ikke engang forbavset. Hver religion har sine steder at sende unge hen til genopdragelse. Rygtet vil vide at når Herlufsholm ikke er nok, så har man steder i Schweiz som ikke er for børn.

I USA har man virksomheder forældre lovligt kan hyre til at komme hjem på værelserne og hente børnene i håndjern, fodlænker og med en sæk over hovedet.

https://www.b.dk/verden/faa-bortfoert-dit-barn-1.800-dollar

Så går turen til Missouri eller Alabama for som tror på tæsk. Alternativt Utah, hvor at overlevelsesture har taget livet af mange unge. Kanal 5 havde et TV-show om det for år tilbage. De Amerikanske steder er mest for kristne og mormoner, men jøder har fået deres egne steder i Israel.

I Somaliland kalder man de unge som kommer der "Dhaqan Celis".

En række sager omtales på denne side:

https://exiledchildren.weebly.com/
 

 

EL-Nino 6 måneder 1 uge siden

jens261 - jeg er helt 1000% med dig - disse familier, skal sq ikke have love til at forblive her - Yt-Av-Hier med dette stenalder ros.

123456+ 6 måneder 1 uge siden

Desværre er der næppe meget man kan gøre i den slags tilfælde.
.
Men er familien kommet til Danmark som flygtninge, må man da alvorligt overveje om ikke det var på tide at familien returnerede til deres hjamland, det hjemland som tydeligvis ikke er Danmark.