Godt nyt for privathospitaler

dandegn 6 måneder 1 uge siden 30

Godt nyt for privathospitaler

Nu kan privathospitalerne tilbyde bedre og sikre behandling end det offentlige (hvor de skal nå mere og mere for de samme penge)
Så kan de der kan betale vælge et privat hospital, og med go samvittighed kræve skatten sat ned, da de jo ikke belaster det offentlige !!!
Jamme er det ikke smukt, så får de næste også mulighed for at betale for privat behandling, og også kræve mindre skattebetaling.
Men fattigrøvene - ja de har jo selv valgt at at være....fattigrøve
Mon velfærdsstaten får en smuk gravsten ?? (næppe)
https://www.avisen.dk/sygeplejerske-om-protesten-der-faar-facebook-til-a...

Nøgleord: 
Terrence 6 måneder 1 uge siden

Ja, det er dejlig, især for os hvis arbejdsgiver betaler for sundhedsforsikringen.trods den røde regering fjernede fradraget, så kulierne mistede deres forsikring.
https://www.avisen.dk/skattesmaek-giver-ikke-lige-sundhed_153298.aspx

Luk kommentar
dandegn 6 måneder 1 uge siden

Jeg bukker dybt for de blå !
Tænk at det kan lykkes for dem at få de som de pisser på til at tale deres sag !!
Stå og forsvare og rose den som pisser på en, det kræver da en helt unikt og særlig personlighed (...)
 

Luk kommentar
Terrence 6 måneder 2 dage siden

Jeg er dansker og selvforsørgende, så Venster har aldrig pisset på mig.
De har gjort det godt, de er de eneste der har haft fuldbeskæftigelse, og med mindre din indtægt er så lille at du ikke betalte mellemskat har du også haft gavn af det, men du slår mig ikke som typen der undersøger noget, din viden stammer fra 3Fs fagblad.

olejensen 6 måneder 1 uge siden

Jeg har været på et "privat-hospital" engang, jeg startede selvfølgeligt på det lokale sygehus, og jeg fik en tid 4-måneder frem i tiden, så jeg kunne godt henvende mig på et "privat-hospital", sjovt-nok var det samme læge som havde givet mig en til om 4-måneder der opererede mig ugen efter, nu kostede det bare det offentlige 3-gange så meget, og "sjovt-nok" så var det på samme hospital, af samme læge, af samme sygeplejersker og det hele, det kostede bare 3-gange så meget.
Hvor er det fornuftige i det, samme seng, samme læge, samme sygeplejersker og samme hospital, det kostede bare 3-gange så meget.
Sundhedsvæsnet har X-antal-Kr at hjælpe med, hvorfor skal lægen så koste 3-gange så meget, når han selv henviser til sig selv.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
Ethanol_Ole 6 måneder 3 dage siden

Kunne du, venligst - UDEN at afslører personlige detaljer - fortælle mig hvilket sygehus der var tale om?
Forstår jeg dig ret, så taler du om det samme hospital, de samme bygninger, samme stuer, samme læge, samme øvrige personale - samme udstyr? - Altså offentligt sygehus nogle dage - og privat andre dage - eller hvordan skal jeg forstå det?laugh På forhånd tak!

Luk kommentar
flixtor 6 måneder 3 dage siden

så vidt som jeg har forstået det og læst , var det ikke på en privatklinik , men på nykøbing f sygehus , men ved ikke om det var der hvor nabo patienten byttede om på journalerne , fordi han ikke ville hjem ,   men lad os nu høre historien fra poul , hvis han ellers kan huske det . surprise

Luk kommentar
Ethanol_Ole 6 måneder 3 dage siden

enlightened.........wink

flixtor 6 måneder 3 dage siden

ETHANOL OLE ,   du skal være glad for at den operation ikke blev fortaget på privathospitalet , for der blev sparet 100, ooo kr . surprise 

Luk kommentar
Ethanol_Ole 6 måneder 3 dage siden

Uha ja, mindst! cool- og det andet med 'flex-hospitalet' får vi desværre nok aldrig svar på - heller ikke hvordan det pludselig 'kosted samfundet TRE gange så meget' - (og ikke mindst, en realistisk opstilling på hvordan han lige er kommet frem til lige DET resultat.) laugh 

Luk kommentar
flixtor 5 måneder 4 uger siden

nej atter engang får vi ikke svar på de spørgsmål , men det er jo ikke noget nyt , er det mon fordi man er taget i en løgn , haha .    har lige siddet og læst om en skibsreder der fik hans båd stjålet ,    nu var han så kun reder ,   og det var en skibsbryder ,  men så var ieet hurtig til at opklare den grumme sag , det var kun en lille slæbebåd ,  surprise     haha 

Terrence 6 måneder 2 dage siden

Sædvanlige hjernebøvser fra den kant.

Han skrev sådan
pouljoergensen 7 år 7 måneder siden 4
Såer jeg vågnet på luksushotellet

Også i alm, ordsprog kaldet Nf. sygehus?, kun manglene en galdeblære, de er bare så søde, og venlige, jeg er blevet behandlet som en greve, en behandling som INTET privathospital kan hamle op med.

Min ærlige og oprigtige TAK til sygeplejersker og læger på Nykøbing Falster sygehus, det tog under 1 1/4 time fra jeg blev bedøvet til jeg fik min første kop kaffe.

De er bare så søde og venlige.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
Ethanol_Ole 6 måneder 2 dage siden

Ja man tager sig til hovedetsurprise - og undrer sig over hvad det mon ER der hos nogle mennesker udløser denne sære trang til konstant at udspy disse endeløse rækker af 'selv-oplevede' fantastiske bedrifter, erobringer, ulykker, fund, bekendskaber, sygdomme, evner, opfindelser, forbrydelser, jobs - og meget, meget mere fra samme skuffe.laugh         

Luk kommentar
Terrence 6 måneder 2 dage siden

En patologisk løgner gør hvad som helst for lidt opmærksomhed.
Jeg kan godt forstå han er nødt til at lyve sig bedre, hvem vil ikke have den lyst hvis man var ham.

flixtor 6 måneder 2 dage siden

jeg tror ikke der sker meget i hans liv , end at sidde og komme med den ene løgn historie efter den anden ,  og når man spørger ind til det han kommer med , fordi man egentligt godt kan læse at det er en historie fra de varme lande klaper han i som en østers ,  fandens at blive taget i løgn gang på gang .    i alle de år jeg har læst med , han han kommet med usandheder gang på gang ,  sørgeligt . angry    og det han sommetider finder på , med hans ven skibsrederen , er noget han finder i døgn rapporten ,  og så er det hans ven i hans hoved . surprise

123456+ 6 måneder 1 uge siden

Man bør lige huske på forskellene mellem offentligt og privat regi ....
.
De offentlige hospitaler SKAL have en hvis konstant bemanding, som skal aflønnes hvad enten de sidder og drikker kaffe eller render rundt med og efter pludseligt indkommende patienter.
.
Det skal de private hospitaler ikke, for de vælger stort set selv hvilke patienter de ønsker at modtage, og de modtager ikke akut patienter.
.
Derfor er det også let at lave en behandlingsgaranti, for i det tidsrum garantien "dækker" kan et privat hospital altid finde en tid, men det kan det offentlige ikke garantere, fordi de ofte kører med en minimums bemanding, som ikke tager hensyn til pludselige opståede situationer.
.
 

Luk kommentar
henrik42 6 måneder 1 uge siden

123456+ jeg er helt enig. Men derfor er det stadigvæk ikke dyre for staten at bruge private hospitaler til at udføre operationer.. Og at hævde at det skulle være tre gange så dyrt er jo helt på Månen!!!!

Luk kommentar
Terrence 6 måneder 1 uge siden

Det passer i øvrigt ikek at det offentlige er billigst.
På det privathospital koser en MR scanning 2600.
http://www.ghp.dk/priser

Det eneste jeg kunne finde om prisern for samme i offentlig regi er en pris fra 2014 der står det koster 2800 og det er næppe blevet billigere siden.

http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art5511969/Rygskanninger-er-ofte-meningsl%C3%B8se

 

Luk kommentar
henrik42 6 måneder 6 dage siden

Terence. Det er langt billigere på privathospital!!!!
Det er måske på grund af dårlig ledelse fra regionernes side!!!!
De brøler jo bare om flere penge!!!!!

Luk kommentar
123456+ 6 måneder 5 dage siden

Der er uden tvivl visse undersøgelser og behandlinger der er billigere i privat regi.
.
Men som tidligere skrevet, så skal det offentlige tage hensyn til pludseligt opståede situationer og dermed køre med en fast minimumsbemanding, og tæller man lønkronerne med i regne stykket, så vil det ofentlige som oftest være dyrere.
.
Privathospitaler kan vælge og vrage og sortere, og bestemme hvilken dato og klokkeslet X antal medarbejdere skal stå til rådighed for en given undersøgelse, hvilket det offentlige ikke (altid) kan.
.
Det offentlige kan få tilsendt en patienht fra en privat praktiserende læge, som skal igennem langvarige og personalekrævende undersøgelser med minutters varsel, hvilket de private ospitaler ikke risikerer.
.
Den slags skal det offentlige have mandkabet stående stand by til, men det behøver de private ikke.
.
Derfor er det offentlige oftest dyrere, når alt medregnes.

henrik42 6 måneder 5 dage siden

Det lyder underligt!! En undersøgelse har vel ikke noget som helst med økonomien på en operation at gøre?????
Jeg håber da så sandelig også at de offentlige bestemmer dato og klokkeslæt for den slags operationer!!!!
Ellers er dette også et område at spare på!!!

Terrence 6 måneder 5 dage siden

Man har i hvertfald ikke hørt privathospitalerne købe møbler til overlægen eller priotere kunst over senge, som det offentlige.

Et par af de læger har vi fået til Nykøbing F sygehus, de skal sikkert på strafarbejde, og der er ikke styr på meget der i forvejen, så det skal nok blive godt.
 

123456+ 6 måneder 5 dage siden

Ja, det lyder måske underligt, men du skal lige tænke på at omkostningerne per udersøgelse, per operation, "per handling" i det offentlige regi er medregnet alle omkostninger, "all inclusive" så at sige, altså også de penge der gives til de øvrige ansatte fordi de aflønnes af samme kasse.
..
I privat regi kan man nøjes med at medregne de to eller tre personer, der står for undersøgelsen eller operationen eller "handlingen".
.
Og Terrence....
.
Vi er helt enige om at det er det rene galimatias at prioritere "sund kunst som skal gøre patienterne lykkelige og raskere hurtigere" frem for egentlig behandling.
.
Skal hospitalerne endelig bruge kunst på væggene, står der med garanti masser af amatør kunstnere gratis til rådighed, kunstnere som bare mangler en eksponeringsplads og et galleri.
 

henrik42 6 måneder 5 dage siden

123456+ nu er det jo ikke sådan at man regner prisen ud på en behandling!!!! Det ville jo også være helt åndssvagt.....
Nej man kigger på hvor mange ressourcer man bruger... og det offentlige har en kæmpe fordel frem for det private, nemlig at de samtidig bliver betalt for et nødberedskab....
Man kommer nok ikke uden om at de offentlige sygehuse er enormt dårligt drevne!!!! Der kunne spares millioner hvis vi fik en ordentlig ledelse!!!!!

123456+ 6 måneder 4 dage siden

Åndssvagt?? 
.
Måske er det netop derfor det offentlige opgør regnskaberne på den måde.
.
Der ses ikke på den enkelte opetation eller behandling, men på helheden, fordi alle pengene kommer samme sted fra.

Der ses med andre ord ikke på om den enkelte operation giver overskud, underskud eller om det går lige op.
.
Der ses på om hele hospitalets.drift giver overskud, underskud emmer om det hele går op i ingenting.
 

henrik42 6 måneder 4 dage siden

123456+ Hold nu op!!!! Selvfølgelig er det ikke hospitalet samlet udgifter der kommer and på hvordan en operation bliver takseret!!!!! Sådan noget forbandet sludder!!!!!!

123456+ 6 måneder 4 dage siden

Nej, jeg vil ikke holde op, fordi jeg har ret, uanset om du tror det eller ej.
.
I privat regi regnes der feks med en læge(kirurg og måske tre assistenter til en operation/undersøgelse, og omkostningerne takseres derefter.
.
I det offentlige regnes der med samme antal læger/kirurger og assistener, men lønkronerne til disse er et gennemsnit (eller måske medianværdi) at ALLE ansatte og ikke kun de egentlige aktiive der er involveret i operationen/behandlingen/undersøgelsen.

Terrence 6 måneder 4 dage siden

Privathospitalerne var et god suplement til det offentlige, de har hjulpet mange på benene hurtigt så folk kunne kommet tilbage i job hurtigere, og samfundet spare sygeløn.
Det var et dumt sted og spare på de fradrag, for nu har lavindkomsterne ikke forsikringer mere.
 

dandegn 6 måneder 4 dage siden

Det lader til at mange mener at privathospitaler gør det bedre og billigere !
Jo men så skal vi da har mere og mere over på privathospitaler; Det offentlige kan jo bare betale for at flere og flere opgaver løses i det private - det er da det eneste fornuftige, også set fra et økonomiske perspektiv.
Hvordan kan være imod det ??
 

henrik42 6 måneder 3 dage siden

123456+ når vi snakker om en knæoperation er der jo en pris på den operation, og den pris har da ingen som helst betydning om dette sygehus får andre patienter med andre lidelser!!!!

henrik42 6 måneder 3 dage siden

Hr degn. Du kan da på ingen som helst måde sammenligne det arbejde offentlige hospitaler udføre med det som private hospitaler tilbyder i Danmark..
Men på specifikke operationer aflaster privathospitaler de offentlige sygehuse til en pris som de offentlige sygehuse ikke kan levere!!!!
Skulle det være negativt at gøre en god forretning?????