Gratis buskort til flygtninge

KongLudvig 2 år 9 måneder siden 43

Gratis buskort til flygtninge

http://sol.dk/nyhed/gratis-buskort-til-alle-asylans%C3%B8gere

Det synes jeg er en rigtig godt ide. Der er meget fornuftige argumenter for, og vi burde gøre det samme her i DK. Jeg kunne dog godt tænke mig at høre nogle argumenter imod? Jeg kunne forestille mig, at der her på Solen er nogle stykker, der synes det er en skidt ide. Har jeg ret? 

Nøgleord: 
marquien 2 år 9 måneder siden

Hvad med fattige Danskere ?

Luk kommentar
ano2nym 2 år 8 måneder siden

Ja, det har du ret i, flygtningene har bedre forhold end så mange danskere...
 

KongLudvig 2 år 8 måneder siden

De fattige danskere er trods alt bedre stillet end flygtninge, såfremt de modtager kontanthjælp eller anden offentlig forsørgelse.
 

Joakim 2 år 9 måneder siden

Der er inter til hindre for du tager en flygning i hånden og bevæger dig hen til en station og for lavet et kort til dem, så de kan køre gratis.

Men som altid med jer humaister så rækker velvilljen kun til at bruge andres surt tjente skattebidrag.

Lad bare svenskerne om at være så dumme, i 80'erne var det en hel tale måde at sige at en var så dum at de kunne være svensker, den holder endnu.

Luk kommentar
byhav 2 år 9 måneder siden

Det er djøferne, der sidder og administrerer
 

Luk kommentar
Swedman 2 år 8 måneder siden

Nu er DJØF'ere så også de slags menesker som har bygget velfærdssamunfdet op i Danmark. Isærdeleshed folk med universitetsbaggrund, fordi de nok lige lærer en ekstra ting eller to. I modstæning til andre. 

KongLudvig 2 år 8 måneder siden

Joakim; to ting:
1. Jeg er ikke humanist. Jeg er uddannet fra CBS.
2. Jeg betaler min skat, og ønsker at en del af min skat går til, at staten løfter det ansvar, den har for at integrere personer, der kommer til det danske samfund. Du må forstå, at buskortene er et skridt på vejen i en langsigtet investeringsstrategi, der skal sikre, at flygtninge og indvandrere integreres i samfundet, sådan at de ikke ender på endeløs, offentlig forsørgelse.

ftg 2 år 9 måneder siden

Jeg synes det er en god idé fordi det giver asylansøgere mulighed for at komme ud i samfundet, i stedet for at isolere sig på et værelse i et asylcebter. At isolere sig er intet andet end spild af tid. Asylansøgere har brug for at komme ud iblandt andre.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
byhav 2 år 9 måneder siden

Jeg kan udmærket sætte mig i flygningenes sted. Det er bestemt IKKE sjovt at sidde og kigge. En mulighed kunne også via venligboerne være gå- og cykelture som et frisk pust.

Jeg tænker selvfølgelig ogå på hvad med de danskere, der virkelig ikke har råd. TV2 nyhederne eller DR viste et indslag om en enlig mor på kontanthjælp, som havde fået et ophold i et sommerhus betalt af Folkeferie. 27.000 havde fået en uges ferie bevilget af Folkeferie. Det havde hidtil gået ud over hendes datter. Det var lykkedes at spare 100 kr  op til is til dem i den uge.

Som barn blev jeg forsørget af eneforsørger. Der var muighederne ikke ret store.
 

Luk kommentar
ftg 2 år 9 måneder siden

Tak for din venlige kommentar. Selv er jeg vokset op i en god tid. Vi har altid fået vore behov dækket og desuden har der været plads til lidt medmenneskelighed, men vi har så heller aldrig haft krig, siden Anden Verdenskrig sluttede. Det er der nok ikke så mange der tænker på, men jeg er glad for at det ikke er os, der har skullet opleve krigens rædsler.
Med venlig hilsen, ftg.

Argu 2 år 8 måneder siden

De fleste gider ik at arbejd kun hæve penge og lave ikke noget  .Danskerne meget dummeindecision

123456+ 2 år 9 måneder siden

##Det skal være med til at reducere isolationen af dem, der bor langt fra de større fællesskaber##.
.

Betyder det at der kun bor ikke etniske svenskere "langt fra de større fællesskaber"?

 

.

Hvad med de etniske svenskere som bor samme steder, skal de også have ret til gratis offentlig transport?

.

Og herhjemme...

.

Hvad med at indføre gratis offentlig transport til og fra "udkants Danmark", så både de studerende og de arbejdende disse steder kan blive boende, og samtidig slippe for store udgifter til transport?

.

På den måde undgås affolkningen af disse områder, som reelt starter ganske få kilometre fra storbyernes centrum, hvor busdriften er minimal eller helt sløjfet den dag i dag.

.

Det hele minder mig om polikernes børn, som til deres fyldte 21. år modtager 15593 kr pr år, "fordi de ofte må undvære deres forældre i længere tid".

.

Det samme må børn hvis forældre er udstationeret eller for den sags skyld er fængslet, så hvorfor gælder pensionsreglen ikke disse børn??? 

rollo_1 2 år 9 måneder siden

Det er en vanvittig ide. Selvfølgelig skal de ikke have gratis buskort, det er da uetisk at behandle fremmede folk bedre end landets egne borgere. Hvor mange danskere får gratis buskort?
.
Asylansøgere bør generelt behandles som om de alle er på tålt ophold. Det vil sige, at de skal ikke integreres, og så snart det er muligt, skal de returneres til der hvor de kom fra, eller til det land som deres familie stammer fra.
.
Helt overordnet skal muslimske asylansøgere automatisk afskibes til Den Arabiske Halvø, uden sagsbehandling. Det kan de sagtens håndtere, i Saudiarabien har de både masser af plads og masser af penge.
.
Rollo.

Luk kommentar
123456+ 2 år 9 måneder siden

Jeg er på sin vis enig med dig Rollo_1, men problemet er at de danske polikere ikke tør tage det slagsmål med andre lande og flygtningeorganisationer, der vil opstå hvis vi per automatik afviser muslimske flygtninge.
.
Du har ret i at Saudiarabien har pengene og pladsen, men de ønsker naturligvis ikke at modtage nogen flygtninge overhovedet.
.
De vil for den sags skyld ikke engang yde nogen synderlig støtte til deres trosfæller pallierne, i deres kamp mod Israels civile, og det vil de ikke, fordi de ringeagter pallierne og ikke ønsker dem i nærheden af sig selv.

Luk kommentar
rollo_1 2 år 9 måneder siden

Jeg tror ikke, at DFs politikere er bange for at tage det slagsmål, der skal bare være flere af dem.
Rollo.

Luk kommentar
123456+ 2 år 9 måneder siden

Der er vi jo tilbage ved det sædvanlige, hvor DFs modstandere vidt og bredt udspreder at DF intet har gjort og intet lan.
.
Men for at få noget vedtaget i folketinget og dermed gjort til gældende lov, skal man altså have flertal i folketinget, og det har DF endnu ikke kunnet mønstre, og man kan næsten sigde desværre, for det kunne være interessant at se hvad DF egentlig kan ....
.
Ingen tvivl om at DFs meninger har flertal i befolkningen, men desværre stemmer de færreste eller ihvertfald ikke nok, på DF, men hvis polikerne fortsætter deres muslimleflende kurs, så kan næste folketingsvalg nemt ende med en jordskredssejr til DF.

ftg 2 år 9 måneder siden

Livet er en kostbar gave. Den bør vi ikke lade gå til spilde. Derfor synes jeg at det er godt hvis asylansøgerne  kan komme ud iblandt andre i stedet for at de sidder på et asylcenter og tiden bare går og går.. Livet består af tid, nemlig den tid der går fra vi bliver født og til vi dør. At sidde på et asylcenter og der ingenting sker er intet andet end spild af tid, spild af kostbart liv. Det er derfor jeg mener det er godt hvis asylansøgerne kan komme ud iblandt folk. Hvem der betaler deres buskort er uden betydning. Det der betyder noget er at de ikke bare sidder og spilder deres tid, deres liv, på et asylcenter.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
123456+ 2 år 9 måneder siden

Jamen vi er egentlig enige, men hvad med de svenskere der bor samme eller lignende steder i Sverige?.
 
Skal de så ikke også have gratis buskort????

Luk kommentar
ftg 2 år 9 måneder siden

Det er vidst en politisk afgørelse og ikke noget jeg har forstand på.
Med venlig hilsen, ftg.

Argu 2 år 8 måneder siden

De skal side på asylcentre og derefter sendes tilbage .Hvor svært kan det være at forstå.Hæren skal sættes ind sammen med politi grænserne skal vel forsvares.cool

AndersThrane 2 år 9 måneder siden

Jeg synes, som sådan tanken er fin nok, men jeg mener alligevel, at det er en dårlig ide. For som der også argumenteres, hvad så med de ældre og svage?

Jeg kan ikke se, hvorfor flygtninge skulle være vigtigere end dem.

Luk kommentar
listig 2 år 9 måneder siden

Det er de heller ikke , vi skal hjælpe de ældre og svage først , og bagefter de fremmede.

ftg 2 år 9 måneder siden

Asylansøgere er mennesker der sidder og venter på at deres sag bliver afgjort. Synes du ikke det er en god ide at de kommer ud iblandt andre imens de venter? Det er det initiativet med buskortet går ud på.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
123456+ 2 år 9 måneder siden

Der må jeg med beklagelse sige nej.
.
Som flygtning er du flygtet fra døden eller en skæbne værre end døden, og så må du pinedød tage til takke med de forhold der bliver budt dig der hvor du kommer til.
.
Er du utilfreds med de forhold, kan du pisse afsted til hvor du flygtede fra.

Luk kommentar
ftg 2 år 9 måneder siden

Ja, de er flygtninge og har gennemgået mange lidelser. Skulle vi ikke hjælpe dem som er i nød?
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
123456+ 2 år 8 måneder siden

Jo, vi skal da hjælpe dem, men vi skal heller ikke "overhjælpe" dem, ved at give dem rettigheder og krav som etniske svenskere (eller hvad nationalitet der end er tale om) ikke har.
.
Du skriver længere oppe at "Det er en polisk afgørelse", og du derfor ikke har forstand på det..
.
Det andet, det gratis buskort, er også en polisk afgørelse, men det har du så åbenbart forstand på, siden du skriver herinde?

ftg 2 år 8 måneder siden

Hej!  For ikke at skulle gentage mig selv, henviser jeg til svaret nedenfor. (Svaret til Kurt Larsen).
Med venlig hilsen, ftg.

ano2nym 2 år 8 måneder siden

chaufførerne er da i det mindste fri for at bruge en masse tid på at " ævle " med dem, tidsplanen er slem nok i forvejen!

kurt larsen 2 år 8 måneder siden

Jeg ved ikke.   Kan det være en glidebane.  Sådan at forstå, at snart får de vel  foræret en  fly-billet, tur-retur, så de kan besøge deres famile, som de savner så meget.   Det vil da kun være menneskelig.  Vil det ikke? 
.
Gu´ ve´ hva´  ftg siger? Er du enig ftg?
Det vil da kun være menneskeligt.

Luk kommentar
ftg 2 år 8 måneder siden

Så lad mig prøve at forklare mig. Et asylcenter er et indkvarteringssted for asylansøgere, hvor de  opholder sig, mens deres asylsag behandles.
https://da.wikipedia.org/wiki/Asylcenter
De fleste af dem der opholder sig i et asylcenter er flygtninge. Det er flygtninge, hvis sag endnu ikke er afgjort. De ved derfor ikke hverken om de er købt eller solgt, om de får lov til at blive eller om de bliver sendt tilbage til hvor de kommer fra. Kan du forestille dig hvordan det må være, at være flygtning? Du har forladt dit fædreland, alt hvad du ejer har du lagt bag dig, måske har du været i hænderne på menneskesmuglere, og du har måske overlevet en sejlads på Middelhavet, og nu befinder du dig i et fremmed land og du ved ikke hvad der skal ske med dig. Det er denne situation mange asylansøgere befinder sig i. Det siger sig selv at det er en anspændt situation og at tiden i et asylcenter må være forfærdelig. Mit indlæg handler ikke om hvorvidt asylansøgerne skal have asyl eller ikke. Det er en beslutning politikerne træffer og noget som jeg ikke kan blande mig i. Spørgsmålet var om jeg synes det er en god idé at vi giver asylansøgerne et buskort, og det synes jeg bestemt det er.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
kurt larsen 2 år 8 måneder siden

Kære ( må jeg kalde dig for det) ftg..
 Indholdet af dit indlæg handler om ting og sager, der har været til debat et utal af gange. Og selvfølgelig stadig er.  Så gør mig og måske andre den tjeneste and cut the bullshit  og  svar på indholdet af mit indlæg. Du ve´  ... Det der med en glidebane. Hvis du skulle have glemt det.
.
Hvor trækker vi grænsen? For med  næstkærligheden i tankerne, må det da være  infamt, at nægte "flygtninge"?  muligheden for at se  deres familie,  så´n  bare engang imellem. Det må da kunne lade sig gøre på en eller anden måde. Så med næstkærligheden og ham der gud (og det være sig med eller uden skæg)  i tankerne, så kan det der med en gratis tur-retur flybillet, da være værd at debattere.
.
Da du ikke svarede på dette spørgsmål, men svarede på alt mulig andet, kunne det tyde på, at det der med flybilletten, ikke rigtig  var din kop te. Og tro mig, det kan jeg godt  forstå.  Men så må jeg spørge dig..... "hvad skete der med din næst og menneskekærlighed."?
.
Findes der alligevel en grænse for denne?
.
Du og måske andre kan kalde disse spørgsmål for rendyrket  idioti. Men er det ikke også  idioti at forestille sig, at ikke kun Danmark, men hele det "rige" Europa, vil vedblive med at være "rig"  OG ikke-muslimsk,  når  flygtninge/immigrant/utilpassede/lykkeridder  strømmen/bølgen ophører. Og det gør den ikke før Danmark og resten af Europa  ophører med at være rig og ikke-muslimsk.
*)Med andre ord blevet  fattig   og muslimsk.
.
Jeg og måske andre, ved ikke hvad løsningen er.  Men jeg og måske andre VED, at finder vi ikke en løsning, der er  baseret på europæriske værdier, så vil hvad anført i punktet (*)  blive en realitet.
.
Men forhold dig nu til det der med flybilletten. Hvor trækker vi grænsen?  Har du  en grænse i det hele taget?

Men kærlig hilsen
Kurt Larsen
 

Luk kommentar
ftg 2 år 8 måneder siden

Jamen jeg går slet ikke ind for dine politiske diskussioner, Kurt Larsen. Jeg går ind for at menneskene skal have det så godt som muligt, og det er uanset hvor de bor på jorden.
Med venlig hilsen, ftg.

Luk kommentar
kurt larsen 2 år 8 måneder siden

Kære ftg...
Hva´ mener du?  MINE politiske diskussioner eller politiske diskussioner i det hele taget?   Eh?... lad os/mig høre.
.
Og så vil jeg gøre dig opmærksom på, at langt de fleste af de tråde hvor dit navn, ftg, figurerer, er af politiske karakterer.   Men det var du måske ikke klar  over.   
.
Du siger "at du går ind for at menneskene skal have det så godt som MULIGT, og det er uanset hvor de bor på jorden."   Fair enok...  det lyder smukt, godt og meget næstkærligt. Det må jeg medgi´ dig..

Men jeg ved ikke om du er klar over det, men ordet MULIGT i dette dit udsagn,  gør det til noget politisk.  Der skal træffes en beslutning gående på hvad der er MULIGT og hvad der ikke er MULIGT. Du lægger med andre ord op til en diskussion baseret på politik.

Så derfor vil jeg endnu engang be´ dig om at tage stilling til spørgsmålet:
"Men forhold dig nu til det der med flybilletten. Hvor trækker vi grænsen?"
Er det MULIGT? 
.
Eller forholder det sig således, at føler du dig trængt op i et hjørne, rent debat mæssigt,  har du jo altid muligheden for at kalde diskussionen for politisk og påberåbe dig  din altomfavnende kærlighed til alle mennesker, uanset hvor de så bor her på jorden. Og dermed undgå at besvare  de måske lidt "drillende" spørgsmål. 
.
Men kærlig hilsen
 Kurt
.

PS.
Nej ftg...  dette er ikke en personlig hetz.    Jeg prøver bare at finde ud af hvor lige netop DU trækker grænsen. For sådan en har vi alle.  Ik´ os´?   

 

hamsteren 2 år 8 måneder siden

det synes jeg er en rigtig god ide!!!!! men som pensionist ville jeg dog ønske at der også blev set vores vej!!!!!

anjamelander 2 år 8 måneder siden

jeg er uenig fordi alle vores unge der skal have uddannelse dem under 18 har ikke su. og dem over skal bruge deres tid på at uddanne sig og ikke på fritids job i mange timer for at kunne betale selv .
så hvis  de unge under uddannelse også får det er det ok  ellers ikke
 

Luk kommentar
kurt larsen 2 år 8 måneder siden

Bare fordi en gruppe er frataget nogle goder, skal da ikke betyde, at disse goder ikke må være tilgængelige for andre... Vel? 

.

Så hvis vi får mulighed for at være gode mod nogle af vores medmennesker, så skal vi da​ benytte os af muligheden.  Syntes du ik´?

Luk kommentar
123456+ 2 år 8 måneder siden

Du mener atlså det er bedre at bruge skattekroner på at (over)hjælpe en samling flygtninge, mens landets etniske indbyggere så skal fratages samme muligheder og hjælp?.
.Det er nok muligt at der, især når der bare er tale om snakken, stadig er folk der vil forære deres sidste skjorte væk til en fremmed, men det betyder i sidste ende at man ender nøgen og med bar røv.

Luk kommentar
kurt larsen 2 år 8 måneder siden

Med mit indlæg prøver jeg at tiltrække opmærksomheden fra en af vore meddebattører. Dit ovenstående indlæg hjælper mig med dette.

.

Du bruger ordet "overhjælpe"​. Hvor trækker man grænsen mellem hjælp og overhjælp.  Når man nu ta´r i betragtninig, at vi skal være gode mod alle mennesker og det uanset hvor de måtte komme fra.  Hvordan kan man være  overgod.  Er det i det hele taget muligt?

.

Vores fælles og kære ven, ja hvad er det nu han hedder,  har da muligvis nogle pointer så vi, okay ihvertfald undertegnede,  kan sige:  "nå ja.. det kan der være noget om". Og  så indrette mine fremtidige indlæg derefter. 

.

Well well well... ovenstående er uden afbrydelser fra WINDOWS 10. DET VAR DOG FANTASTISK​

Luk kommentar
kurt larsen 2 år 8 måneder siden

"at vi skal være gode mod alle mennesker og det uanset hvor de måtte komme fra"
.
Ovenstående sætning skal naturligvis lyde:"at vi skal være gode mod alle mennesker og det uanset hvad de står for"

glasgow 2 år 8 måneder siden

Selvfølgelig skal de have gratis buskort, gratis indkøb i Netto og fri adgang til Tivoli

jmhl 2 år 8 måneder siden

Vores studerende på SU skal betale for offentlig transport

jetorp 2 år 8 måneder siden

Man integrerer ved at gøre forskel?
 

tek210 2 år 8 måneder siden

Gratis bus kort til flygtninge!!! Det er noget "bull sheet".
Flygtninge er 2 grupper: en gruppe som uanset hvad, de finder vejen til integration og arbejdes marked og anden gruppe som uanset hvad de vil ikke integreres og laver noget, de kommer kun for gratis live.

0