Hjälp mig

jensenoktober 3 dage 9 timer siden 6

Hjälp mig

Käre alle. Jeg har virkelig brug for et raad. Jeg flyttede for et aar siden til Östrig til min käreste som var min ungdomskäreste for 10 aar siden. Jeg sagde mit arbejde op, solgte min bolig og flyttede ned til ham. Vi har altid väret meget tätte, men da afstanden var stor laa det ikke i kortene. Vi saaes intens over et halvt aar og besluttede at pröve lykken.

Jeg elsker ham meget höjt, har skabt mig en vennekreds og har faaet et godt arbejde her. Eneste minus er hans ekskone. Inden jeg kom saa min käreste nästen ikke sin datter (hun er 5 aar), da ekskonen ikke vil have det og ifölge Östrigsk lov har fädre nästen ingen rettigheder. Da hun vidste jeg flyttede herned, blev hun meget jaloux og spurgte min käreste om de ikke skulle faa et barn sammen mere, da det vil väre godt for deres datter. Efterfölgende er hun overfor min käreste blevet EKSTREMT söd med kindkys, kälen paa skylderne og ryggen ovs. Overfor mig er hun ogsaa saa falsk söd.
Hun ringer til min käreste min 2 gange om dagen og snakker om alt andet end datteren, ligesom hun siger at det er dejligt jeg er kommet ind i deres familie.
Jeg har et rigtig godt forhold til datteren, men föler vi er 3 personer i vores forhold. Mig, min käreste og ekskonen. Jeg er saa ked af det, og föler hun skal dominere alt i "vores store familie". Jeg har sagt til min käreste hvordan jeg föler, men han siger bare at saadan er det ikke.
Jeg er ikke i tvivl om at han elsker mig, men jeg har bare faaet nok af denne ekskone. Hun har spredt mange lögne om mig, allerede inden jeg kom herned. Desuden er hun det jeg vil kalde psykisk syg. Hun ser spörgelser, snakker med döde og er sikker paa hun skal dö og har ogsaa sagt dette til datteren. Dette var ogsaa grunden til at de blev skilt efter 1 aars ägteskab.

Jeg er saa furstreret og pröver at göre alt for at behage alle, og föler mig allígevel som tilskurer til deres liv. Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op - jeg elsker ham virkelig Sad 

Juicen.siger.blup.blup.blup 3 dage 7 timer siden

Men er du en mand eller en dame?
 
Er der ikke noget med at bøgeser ikke ses så mildt på i Østrig? Som bekendt blev Adolf jo født i Braunau i Østrig og han kunne jo slet ikke lide dem. Han gav dem gas fra 40-45. Derfor er det måske bedst hvis du bliver hjemme. Og jeg syntes det er fint nok hvis du er bagbordsindianer for så er der jo nogle flere damer til os andre.
 
vh. Hr. J. Uice.

Luk kommentar
Torsten Bonfils 3 dage 7 timer siden

Hitler har for resten fødselsdag idag.

Luk kommentar
Juicen.siger.blup.blup.blup 3 dage 6 timer siden

Du har fuldstændig ret Torsten. Han er nu fyldt 128 og bor nede i Argentina. Han døde nemlig ikke i Berlin i '45, som mange ellers tror, men fik et lift på en ubåd (Daß Boot) til Syd Amerika da det var pænt træls med alle de der russere løbende. Det siges at Elvis også bor på samme gästhaus. Så det total rock'n roll!
 
Han er iøvrigt verdens ældste menneske.
 
Det er de bedste der lever længst jo.
 
vh. Hr. J. Uice

fuerzzz 2 dage 23 timer siden

Tag din kæreste og barnet og flyt tilbage til Dannmark, langt fra hende eksen.

Natara 1 dag 4 timer siden

Besøg din familie her i Danmark,og genfind din fred
hvis din kæreste reagerer med ligegyldighed
ikke virker til,at savne dig sønderligt,så kan du nok godt undvære ham i dit liv søde...

lecole 12 timer 23 minutter siden

Nåhhhhhhhhhhh ring til Mads og Monopolet--