hvad med mit traume?

17 9 måneder 1 uge siden 5

hvad med mit traume?

hvis det er syndt for mobberne hvorfor er det ik syndt for mig? fede svin gu er det ej syndt for dem.

je ghar s haft en drligt barndom, hvorfor måtte jeg ikke slå?

Nøgleord: 
karmawessel 9 måneder 1 uge siden

selvfølgelig er det synd for dig hvis du blir mobbet med så modbydelige ord... du må selvfølgelig ikke slå, da vold ikke løser noget og i dit tilfælde bare stiller dig dårligere... vis heller at deres ord praler af dig, og prøv at være lidt kæk i replikken, vend deres mobberi om og spørger om han har det godt derhjemme. spørg om han fik det bedre med sig selv, for han må have tydelige problemer med selvtilliden når nu han har et behov for at put dig ned...

luk ørene for deres mund gylle.de er problemet og ikke dig og dine kilo... du er et godt menneske og noget værd her i samfundet.... de skal ikke have den magt over dig... fuck dem og deres mobberi.. vær du glad for at du ikke er et så modbydeligt menneske som dem.

marquien 9 måneder 1 uge siden

Har du ikke flere piller.

Argu 9 måneder 1 uge siden

Hallo Splathjerne Det er ikke synd for dig .Du er muslim du og din latterlige omgangskreds nasser på samfundet. Du står til direkte udvisning grundet dårlig opførselcool

quasar 9 måneder 1 uge siden

Hej 17.
Husk på ordsproget; "Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves". Der i findes stor visdom.
Husk også på Dr. Emmett Browns vise ord; "Vægten har ingen indflydelse". (Tilbage til fremtiden 1).
 

jens261 9 måneder 1 uge siden

Argu
Atter engang må jeg gøre dig opmærksom på at dit sprogbrug ikke er særlig pænt, har du virkelig ikke noget der er bedre, for som det du fremfører der så er ens opfattelse af dig alså meget grimt.
Jeg siger selv når jeg igen og igen ser " 17 og alle de andre numre " åh nej ikke nu igen, det er en person som virkelig trænger til hjælp, for der er virkelig noget der er gået helt skævt i livet for den stakkels person.
Men at kalde personen for splathjerne, nej du burde skamme dig.
Hej