I eller du står snart med et problem

stone45 2 uger 1 dag siden 16

I eller du står snart med et problem

Engang var der en debat på internet, hvor spørgsmålet, om Scientology får religiøs anerkendelse i Danmark, blev diskuteret. Én skrev, at den dag, Scientology evt. opnår religiøs anerkendelse i Danmark, står vi med et problem. Jeg forudsiger nemlig, at Scientology opnår fuld religiøs anerkendelse senest om 5 år; - dog mest sandsynligt senest om 2-3 år. Det kan endda ske endnu hurtigere.

tugto 2 uger 1 dag siden

Nåh ja, hvis man kan vælge Trump som præsident for USA, kan man sikkert også vælge at anerkende denne sekt som en religion??

henrik42 2 uger 1 dag siden

Stone. Næppe!

OttoGobbo 2 uger 1 dag siden

Sæt dig med tilbageholdt vejr, og vent på det.

OttoGobbo 2 uger 1 dag siden

Sæt dig med tilbageholdt vejr, og vent på det.

olejensen 1 uge 6 dage siden

Præcist det samme skrev du for 10-år siden, det er et pyramide-spil, det handler kun om penge.

Poul   .

Luk kommentar
stone45 1 uge 6 dage siden

Nej, det handler ikke om penge men om, at Scientology skaber en bedre verden. Og ja, Scientology udvikler sig ikke helt så hurtigt, som jeg har regnet med. Der dog en ganske bestemt grund til, at jeg tror det nu, men jeg vil ikke fortælle, hvad den nye grund er.

Terence 1 uge 6 dage siden

Sjovt at lige du har ondt i røven over gentagelse, du der stadig kværner rundt i din selvforskyldte uheld, 35 år efter, kun for penge.
Rigtige mænd tager en sølle brækket nakke sådan https://jyllands-posten.dk/protected/premium/sport/ECE10594915/efter-braekkede-nakkehvirvler-sendte-nicki-pedersen-to-smser-og-nu-koerer-han-som-doed-og-helvede
Du er et sølle pjok, der benytter enhver lejlighed til at gå i en rus, uaset om det er ketogan eller bajer. 

Nu ville jeg måske også drømme om penge hvis jeg boede i de faldefærdige gamle lort du må nøjes med.
 

Luk kommentar
fuerzzz 1 uge 5 dage siden

Sceientology (eller hvad det hedder) komme aldrig bare på linie med Jehovas vidner eller "indre mission". Som i forvejen udgør få promille af den danske befolkning.

Alle 3 er fup og svindel. Det er kristendommen sådan set også, eller forskellige trosretninger i det hele taget, eller "livsanskuelser".

Der findes kun en måde at anskue livet på, og det er gennem ens øjne, og jeg har aldrig set nogen gud fra nogen som helst trosretning.

Dem med at man ikke må have sex før ægteskab er dirkete kvindeundertrykkende. For det vil de alle alligvel. Det er menneskets natur.

Ingen normale mennesker gifter sig med en person de ikke har haft sex med endnu ?!?

Luk kommentar
stone45 1 uge 5 dage siden

Jeg har jo ikke nævnt noget om sex eller ikke-sex i dette emne. I øvrigt er nogle indlæg forsvundet her. Hvorfor mon?

stone45 1 uge 5 dage siden

Jo, Scientology får fuld religiøs anerkendelse indenfor få år; det er jeg overbevist om. Det, der er grunden til, at det ikke er sket for længe siden, er, at de har manglet nogle ordentlige lokaler at arbejde i. Derfor anskaffede man sig en stor ejendom et meget centralt sted i København, satte den i stand og inviterede politikerne til at se den. Derefter søgte man religiøs anerkendelse hos regeringen, og det er det, jeg mener, som er sket. Man mente, der var større chance for at opnå anerkendelsen, hvis man havde en ordentlig ejendom at præsentere fremfor de tidligere almindelige lejede lokaler. Der findes et link fra indvielsesdagen, som skete ca. den 28. maj 2017. Hvordan er det nu, man finder det? Hele pladsen foran bygningen den dag var godt fyldt op med mennesker.

Luk kommentar
olejensen 1 uge 5 dage siden

De 45 sten.
Nu har du i over 10-år bablet løs om at "I morgen" / "om 1-år"/"næste år", så kommer den frygtelige scientology og dræber os alle, du må da selv kunne se du er til grin.

Poul   .

stone45 1 uge 5 dage siden

Til olejensen - Det har jeg jo svaret på. De har manglet nogle ordentlige lokaler at arbejdet i. Derfor trak det ud og trak ud og trak ud, og Scientology får ingen statsstøtte. Det var den ideelle ejendom, vi manglede. Scientologerne skal selv betale det hele. Hvad tror du ikke, det ville koste for en teenager at gå i gymnasiet, hvis de selv skulle betale alt selv? Så skulle de selv betale lærernes løn, selv købe eller leje lokalerne, selv betale for at få gjort rent, selv betale for at få håndværkere til at vedlige holde ejendommene .... osv .... osv. Hvis de så også skulle tage ansvar for samfundsproblemer såsom narkomanafvænning og selv betale for at skaffe ejendomme til dette, ligesom Scientologi Kirken gør ...... osv.

olejensen 1 uge 5 dage siden

Det har intet med "religion" at gøre, der er tale om et pyramide-spil, jo flere "medlemmer" du skaffer, jo bedre står du i pyramiden.

45-sten, tag nu og fat det, du udstiller dig selv som en der skal havde hjælp, det du prøver at "hjælpe" er en forretning der kun lever af folk som er syge og som tror på alt.

Kig på TV, der er mange 1.000- der har været inde i det lort, som offentligt har fortalt om alle de overgreb de har været ude for fysisk og psygisk af de personer der styrere det du tror på.

Hvis du ikke er blind, og dum i din "tro", så prøv at se hvad andre ofre skriver om de forbryderere som kun vil snyde andre menesker.

Poul   .

Luk kommentar
flixtor 1 uge 5 dage siden

nu har du i over 30 år bablet løs og fyldt folk med løgn mhs til din tabte sag , hvem er det der er til grin her , fyld dine fiktive venner med alt dit løgn ævl og kævl , og lad andre tro hvad de vil . cool

Luk kommentar
stone45 1 uge 5 dage siden

Til olejensen og flixtor - I aner ikke, hvad I snakker om. Scientology manglede nogle ordentlige lokaler at arbejde i. Derfor trak det ud og ud og ud ..............

Luk kommentar
stone45 1 uge 4 dage siden

Til flixtor og olejensen - Har I overhovedet læst de svar, jeg har skrevet? Det tror jeg nemlig ikke. Der er flere grupper, der prøver at lægge Scientology hindringer i vejen. Det, Scientology har som deres mål, er at skabe fred i verden, men det er der flere grupper, som gerne vil hindre. Det seneste angreb på Scientology er den persondatalov, som gælder i hele EU. Den har det formål at kvæle Scientology. Det er kun Scientology, som bliver kontrolleret seriøst. For alle andre virksomheders vedkommende går myndighederne let hen over det, hvis de overhovedet bliver kontrolleret.

stone45 1 uge 5 dage siden

Jeg glæder mig til, at Scientology bliver anerkendt og får ret, fordi så kan du eller I se, at det, jeg har sagt i 30 år eller mere, er rigtigt.
Når vi engang får den bedre verden, som jeg har forudsagt så mange gange, vil I allesammen nok sige, at det ikke har noget med Scientology at gøre, men at det er tilfældigheder eller regeringens politik eller indflydelse fra udlandet, eller at der er mindre behov for psykiatrien osv. Du eller I skal nok finde nogle falske grunde.
En af grundene til, at det ikke er gået så hurtigt, som jeg har skrevet, er, at der er mange undertrykkende kræfter, som lægger Scientology hindringer i vejen. Én af disse undertrykkende kræfter er psykiatrien.
90 procent af alle kritikker og angreb mod Scientology stammer fra psykiatrien, har jeg hørt. Disse psykiatere er så!! bange for Scientologys udbredelse, at de har brugt enorme (måske skatteyderbetalte) kr. og dollars i forsøg på at destruere Scientology og få det forbudt. De frygtede, at der til sidst ikke ville være brug for psykiatere, når Scientology var tilstrækkeligt udbredt.
Blandt andre undertrykkende kræfter mod Scientology kan nævnes diverse lovindgreb fra regeringens side, som Scientology skulle bruge penge til at få annulleret ved diverse retssager, og disse penge skulle allesammen betales af medlemmerne.
Den nye leder af Scientology, David Miscavige, har holdt en ca. 1,5 time lang tale om den ondskabsfulde undertrykkelse mod Scientology, som har foregået siden 1950, og så var der endda over 100 små historier om det samme, som han ikke nåede at få med.