Investering i vin?

Sofie2016 4 måneder 1 uge siden 7

Investering i vin?

Jeg overvejer lidt at investere i en vin, men hvilken en skal jeg vælge? Og hvor mange år går der inden den er mere værd??

http://livsstil.tv2.dk/forbrug/2018-01-11-her-er-10-ting-der-vil-blive-m...

Nøgleord: 
ftg 4 måneder 1 uge siden

Vær opmærksom på at vine modnes. Vin er et levende produkt, ligesom Camembert ost. Når osten er moden skal den spises, ellers bliver den stærk som salmiak. Sådan er det også med vin. Selv de dyreste vine kan ende med at blive til eddike.
I
http://www.vinum-bonum.dk/privat/vin.asp?TemaID=71
Med venlig hilsen, ftg.

123456+ 4 måneder 1 uge siden

Tjahh, hvis det er penge du alligevel har råd til at tabe, så kan du da eventuelt google ordene  investere i vin og se hvad der kommer frem der..
.
Efter det jeg lige kan se, så er minimums indskuddet ret højt, minimum 50000, så man skal nok være mere end ualmindeligt godt interesseret i vin før man vil forsøge sig.

Birkholm196 4 måneder 1 uge siden

Hvorfor lige vin?

Luk kommentar
Terence 4 måneder 1 uge siden

Så kan hun drikke den , hvis det var en dårlig investering.

Luk kommentar
123456+ 4 måneder 1 uge siden

Hvem gider så drikke dårlig vin?
.
Grunden til at trådstarter vil investgere i vin, kan skyldes at det er det nye mode fænomen indenfor investering, som har givet gode afkast, forudsat der er investeret korrekt.
 

Sofie2016 4 måneder 1 uge siden

Jeg kunne også godt finde på at investerer i noget andet, hvis I har nogle bedre forslag??

Luk kommentar
ftg 4 måneder 1 uge siden

Der kan være forskellige grunde til at man ønsker at investere. Nogle vil gerne investere deres penge fordi pengenes værdi hele tiden forringes. Det skyldes inflation. Så for at ens formue, eller hvad man nu har, ikke bare skal skrumpe ind og blive til intet, så ønsker de at anbringe deres penge i noget der bevarer sin værdi. Det kan for eksempel være guld eller fast ejendom. At investere sine penge behøver ikke at være spekulation, det kan også være en måde at sikre sine penge på.
Med venlig hilsen, ftg.