It-advarsel igen!

ussenterprise 3 måneder 20 timer siden 1

It-advarsel igen!

It-advarsel igen!

http://www.computerworld.dk/art/238939/advarer-om-phishing-angreb-pas-paa-hvis-du-modtager-denne-pdf

”En phishing-mail med en vedhæftet PDF er i øjeblikket på spil. Phishing-angrebet forsøger at narre modtagerne til at udlevere login-oplysninger.

Samtidig understreger DK-Cert også, med henvisning til beskeden fra SANS, at Adobe Reader vil advare om, at dokumentet forsøger at forbinde til en server i Rusland, hvis man anvender det program til at åbne filen.

"Men bruger man browseren Edge, der under Windows 10 er standardprogrammet til visning af PDF-filer, bliver advarslen ikke vist."
 
Der er god grund til at advare mod de it-kriminelle, da de bliver mere og mere udspekulerede i deres forsøg på at narre de almindelige it-brugere.
 
De mere erfarne it-brugere, kan sagtens lugte lunten og med det samme gennemskue svindlerne.
 
Men hovedparten af brugere af computere og it, er ikke så erfarne at de kan gennemskue alt hvad der kommer fra svindlerne, og hopper i med begge ben.
 
Hertil kommer at danske computere er åbne som en si, dette vil sige uden sikkerhedssystemer installeret på deres computere.
 
Dette til trods for, at det kan installeres gratis. Man behøver ikke engang at betale et sikkerhedsfirma for denne beskyttelse.
 
Men danskerne er utrolige godtroende, også når det gælder deres passwords.
 
Folk bruger nemme passwords og kodeord på alle de steder de logger ind, og mange bruger endda det samme kodeord alle steder, dette er at gøre det nemt for de it-kriminelle.
 
Hvordan lærer man it-brugere at skrive et svært password/kodeord ned på et stykke papir udenfor computeren?
 
 

Nøgleord: 
Swaggs 2 måneder 4 uger siden

Godt du gider sprede budskabet, man kan også godt se her ikke er harske smagsdommere som du udsættes for hos konkurranten.

Det bliver enden for den side, eller hvad mener du?