Jeres holdning til den lavere kontanthjælp?

SoesA90 9 måneder 1 uge siden 19

Jeres holdning til den lavere kontanthjælp?

​62.000 børn er ramt af lavere kontanthjælp - man vil have 700 flere i arbejde, hvilket jo er en god ting. Men det er jo børnene, der må betale den pris. Sådan ser jeg det, og det er ikke måden at klare problematikken på. Hvad mener i?
http://politiken.dk/indland/art5878885/62.000-b%C3%B8rn-ramt-af-lavere-kontanthj%C3%A6lp 

Nøgleord: 
dandegn 9 måneder 1 uge siden

Jo jeg venter stadig på at de blå mænd udtaler sig som de plejer: "De har selv valgt det"
Jeg ved ikke hvad der holder de blå tilbage !

jens261 9 måneder 1 uge siden

Ja det er desværre ungerne der må betale prisen for at de i mange tilfælde har nogle forældre der ikke gider kradse sig hvor det nu kløer.
Når man i luksusfælden ser folk sidde der og flæbe over at de ikke har penge til dit og dat med ungerne, men penge til maling i hovedet,røde negle masser af tøj osv. osv.
I min tid som Taxa og Buschauffør har jeg mødt mange mennesker, personer som ikke anede hvad arbejde er for noget, kun at man skulle holde sig langt væk fra det.
Så jeg ser sådan på at ALLE der skal have penge af det offentlige skal yde en eller anden form for arbejde, vil man ikke det, så bliver pengekassen smækket i, de eneste er diverse former for pensionister som er undtaget.
Der er alt for mange der nasser på de offentlige kasser, jo de vaskeægte Danskere kan også godt finde ud af at snyde og bedrage det er såmænd ikke kun flygtninge der gør det.
Hej

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 1 uge siden

Jo jo Jens mennesker er bange for det ukendte. Har man aldrig arbejdet og samtidig blevet hånet af de som arbejder - ja så får man jo nok et forkvaklet syn på det at arbejde !!!!
Men jeg mangler nu stadig at Joakim B Olsen eller en tilsvarende kommer her og siger om disse børn:
"Det har de jo selv valgt"  !!!

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Med verdens højeste Kontanthjælp bør der ikke være noget problem i at skære noget mere. Når man se alle de østeuropæiske arbejdere der kommer til Danmark på overenskomstmæssige​ løn er den jo tydeligvis alt alt for høj... Og ja det er trist at det er børnene det går ud over, men man kan jo ikke forbyde mennesker at få børn.....

marquien 9 måneder 1 uge siden

Den er for høj

kurt larsen 9 måneder 1 uge siden

.......om disse børn: "Det har de jo selv valgt...." !!!”

.

Nej, det har de ikke. Det ved du, det ved jeg og ikke mindst.... det ved alle.

.

Og så´n haver det alle dage været og så´n vil det fortsætte med at være. Ikke fordi, der er nogen der ønsker, at det skal være så´n, men hvordan kan det undgås.

.

Det eneste sted noget sådant ikke sker, er i Utopia.

.

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 1 uge siden

Næ Kurt,
".......om disse børn: "Det har de jo selv valgt...." !!!”
.

Nej, det har de ikke. Det ved du, det ved jeg og ikke mindst.... det ved alle."
...............................................................................................................................................................

Hvor ofte hører man ikke de blå specielt LA og i særdelshed Joakim B udtale at de som er på samfundets bund ofte selv har valgt det !!!
Men her er han og hans hirdsmænd tavse - det synes jeg er påfaldende !!!

kurt larsen 9 måneder 1 uge siden

” ofte selv har valgt det !!!”

.

Valgt hvad? At være på samfundets bund... var det det, dem af omtale, fra starten af helt bevidst stilede imod? Eller valgt en vej, der uden dem af omtale anede det, ville føre dem til samfundet bund? Eller rendte ind i tilfældigheder, der førte dem af omtale til samfundet bund.?

.

Så herr dandegn.. hvad er det, de blå, LA og i særdeleshed Joakim B siger, at dem af omtale selv har valgt?

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 6 dage siden

De blå neolibralister og i særdeleshed LA mener ofte at folks elendige økonomi, helbred, boligsituation osv er deres eget valg !!!!!
Men her i tråden er de tavse - kom blå mænd (Foghs heppekor)

Luk kommentar
henrik42 9 måneder 6 dage siden

Hr Degn. Nu har du gjort mig nysgerrig. Hvem er så skyld i folks elendige økonomi, helbred, boligsituation osv??

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 6 dage siden

Henrik: Det handeler ikke om at placere "skyld" det er næppe relavant - men om folk faktisk træffter et så tåbeligt valg som at være hjemløs alkoholiker med kol !!!

Luk kommentar
henrik42 9 måneder 6 dage siden

Hr Degn. Så lad mig omformulere. Hvis valg er det så om har en dårlig økonomi, helbred, boligsituation osv???

henrik42 9 måneder 6 dage siden

18000 flere kontanthjælpsmodtagere i job er ambitionen.
http://www.bt.dk/politik/regeringen-vil-have-18.000-ud-af-kontanthjaelp-...
Godt at vi har en regering der vil gøre noget ved problemet. Op til 4 milliarder om året i fortjeneste....

Luk kommentar
quasar 9 måneder 6 dage siden

Det er da fedt at vores regering vil hjælpe 18.000 dovne arbejdeløse væk fra kontanthjælpen. Disse syndige og vildfarne sjæle bør vises den rette vej. Jeg er bare spændt på at se hvor de vil bære sig ad. Vil de give dem 40.000 i medgift, samt løbende løntilskud, ligesom de gør til de flygtninge som fortsat vælter ind over den grænse vi engang havde? Den model må virke, for vi hører jo konstant begejstrede røster forkynde hvor mange af slagsen det er lykkedes at skaffe i arbejde. DET må da kunne motivere de arbejdssky elementer til at lette sig fra sofaen, hvor de har valgt at leve deres liv. For det er jo DERES valg som er hele problemet.
Det må simpelthen være slut med de fuldstændig uberettigede beskyldninger mod virksomheder om at udnytte systemet for at opnå maximal profit. Virksomheder handler ikke om profit - De handler om mennesker, moral, og samfundssind. Det er den sorteste løgn at virksomheder har flyttet tusindvis af arbejdspladser til udlandet. Endda med tilskud.  Og det er usmagelig bagvaskelse at de overhovedet skulle gøre i skattetænkning. Øget automatisering er tågesnak, og ville under alle omstændigheder ikke have den mindste indflydelse på antallet af arbejdspladser. Ligesom der ikke er en eneste østarbejder i landet. Og hvis der havde været, ville alle være glade for konkurrencen, for det er jo godt for Danmark. Skiftende regeringer har løbende skåret ned på uddannelsesområdet, og derved sikret at ingen kan sige noget negativt om arbejdsstyrkens muligheder for at dygtiggøre sig. Og arbejdsgiverne trykker kun af et godt hjerte lønningerne. For ved gradvist at udhule befolkningens købekraft, får vi nemlig gang i væksten, som alle sukker efter. Derfor er det også på sin plads at man har sænket kontanthjælpen, for ikke nok med at det bidrager til at holde hjulene igang, det medfører også helt automatisk at der er arbejde til alle. Derfor bør de børn som bevidst har valgt at blive født ind i familier, som bevidst har valgt at være arbejdsløse, også klappe begejstret i deres små urinsure hænder. For staten, EU, og virksomhederne fortjener så sandeligt deres bifald. I Danmark er der ingen som får delt en dårlig hånd. Der er ikke stigende fattigdom, og der er frit valg på alle hylder. Alle fødes med samme evner, og muligheder. Ordblindhed eksisterer ikke - Og alle kan blive læger. Der er arbejde til alle. Også dem fra udlandet, og ingen bliver klemt i systemet. Kun når de vælger det med vilje. 
Så nu må det altså være slut med alt det ævl. Jeg har nemlig lavet en masse research for at sætte mig ind i realiteterne, i det jeg har hørt om et par stykker der ikke gider arbejde, og jeg ved derfor at det gælder jer alle sammen uden undtagelse. Jeg har hørt hvad regeringen siger, og de har gang på gang vist at de har styr på tingene. Så alle I nasserøve derude; Stop jeres ubegrundede beskyldninger, og se at komme igang.

Luk kommentar
kurt larsen 9 måneder 6 dage siden

Herr quasar.......

.

Mange korte afsnit er lettere at læse end et stort og som i dit tilfælde, megastort afsnit.

.

Forfatteren til et megastort afsnit risikere, at kun de feks 2-3 første linie bliver læst. Og det var helt sikkert ikke meningen...

kurt larsen 9 måneder 6 dage siden

Det du prøver på at sige er helt rigtigt... havde det handlet om udveksling af feks. dybere liggende matematiske formler. Formler til forståelse af feks. livets oprindelse. Formler til forståelse af en hvis herr Trumps tankegang.

.

Men debatemnerne og debatørerne i  Sol.debat, mig selv inclusiv, ligger en anelse under det niveau.

Luk kommentar
quasar 9 måneder 5 dage siden

Hej Kurt.
Jeg synes du fortjener ros, selvom du tager fejl. I det at du har læst, og forstået budskabet, har du jo vist at nogle hæver sig over niveauet.

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 5 dage siden

Ja - den gamle kontoraas. (mig smiley) kan bekræfte at afsnitsindeling gør det meget nemmere at læse !!
Go forår til alle