Kan en Windows-computer bruges som en smartphone?

stone45 8 måneder 2 uger siden 5

Kan en Windows-computer bruges som en smartphone?

Findes der et modul eller noget software, der kan installeres i en computer, så man kan bruge computeren som en telefon? Jeg foretrækker nemlig at bruge Windows, men de smartphones med windows blev jo ingen succes, og de er snart helt yt. Men den computer, jeg forestiller mig, skal være en meget lille én - ikke meget større end en smartphone og med rigtige fysiske taster og masser af RAM. Jeg er vant til Windows, og jeg har svært ved at skulle begynde forfra med at lære at bruge en Android eller en iPhone.

fuerzzz 8 måneder 2 uger siden

Både ja og nej. Du kan sagtens få en fysisk lille PC - også mindre end en typisk smartphone, men med windows på kan du ikke bruge de Apps der kræver IOS eller Android. Fx Mobilepay, stemme til vild med dans etc.

Hvis du udelukkende skal ringe og skrive SMS kan du stadig få Nokia Lumia med windows, fx på Bilka.dk.

Du kunne også kigge på Doro telefoner hvis den skal være så simpel som muligt.

Du kan ikke umiddelbart bruge din PC som telefon udover Skype osv, da du jo ikke fysisk kan putte et SIMkort i den Wink

Luk kommentar
marquien 8 måneder 2 uger siden

Ja man kan S

stone45 8 måneder 2 uger siden

Tak. Så kan det åbenbart ikke betale sig.

Luk kommentar
fuerzzz 8 måneder 2 uger siden

Marquien skylder du ikke at sige hvordan du putter et simkort i en computer så den kan bruges som telefon?

Luk kommentar
stone45 8 måneder 2 uger siden

Det kunne da nok godt arrangeres, hvis computerfabrikanterne ville det. Man kunne have en særlig konto på computeren med penge, hvorfra betalingen til samtalerne skulle tages fra, og man tanker selv op, når det er nødvendigt. Man har da for flere år siden kunnet sende sms fra sin computer til folks mobiltelefoner. Når man kan sende sms fra en computer til folks telefoner, må det også kunne lade sig gøre at ringe fra en computer til en telefon og ligeledes den modsatte vej. Der skulle bare være et lydkort i computeren, men det har vel alle computere allerede i dag. Jo, jeg er sikker på, at det kan arrangeres, hvis computerfabrikanterne vil det. Den idé, jeg nævner her, kræver jo ikke noget simkort.