Lolland

flixtor 3 uger 5 dage siden 29

Lolland

Er det billigt på Lolland , at købe eller leje et hus på Lolland . Kender en der bor , i et lejet hus dernede , og han giver ca 1500 om md , det lyder jo ikke af meget , så det er vel noget gammelt møg . Han siger der er mange låsby huse der , der kunne trænge til at blive revet ned , men jeg har da set mange pæne villaer dernede . Men er det så slemt som man også har set det i tv , er der  mon flere alkoholiker end andre steder . blush

Sofie2016 3 uger 5 dage siden

Min opfattelse er at Lolland ikke er det bedste sted at bo - men det er sikkert billigt!

Luk kommentar
flixtor 3 uger 5 dage siden

Nej tænkte det nok , at det ikke er det bedste sted , især når man har børn blush

Luk kommentar
marquien 3 uger 5 dage siden

Er ved at købe hus dernede,billigt S

Luk kommentar
flixtor 3 uger 5 dage siden

Jamen tillykke med det .smiley

fruppe 3 uger 5 dage siden

I det mindste er der ikke ghettoer med overtal af indvandrerunger som gerne vil dominere, det ødelægger sgu ungerne.
Skoler og børnehaverne fungerer som resten af landet, ikke ringere blot fordi at det er et udkantsområde, men er der sociale problemer i familien mangler kommunen penge.

Luk kommentar
Terrence 2 uger 5 dage siden

Jo, de er sgu desværre også hernede.
Både i Nakskov, Maribo og Rødbyhavn.

Oveni er der så socialbelastede familier.

Ikke sært kommunen er fattig, den plejeplus historie gør det ikke bedre.

max.hansen 3 uger 5 dage siden

Hej Med jer.
Har boet her over 40 år, man er 1.25 time fra rådhuspladsen 25 min fra føtex og 45 fra bilka, motorvej ti KBH/Tyskland de store kæder er her. Kniber lidt med job, ellers er her højt til himlen.... Maibosøerne er tæt på paradis med ørne hejrer m.m.... Boliger meget billige leje lidt dyrere.. prøv søg på home og 4960, 4930 osv... eks et mustens hus 135 m2 3000 kvmeter grund 246000.00 Så har man lidt kan man købe meget. Hvis man træt af stress og larm, tja så det stedet... PRØV DET.......
 

Luk kommentar
Terrence 3 uger 5 dage siden

Kan kun give dig ret, her er dejligt.
Kan dog ikke anbefale at købe så billigt som det du nævner da det som regel kræver meget istandsættelse.

Selvfølgelig er her nogle uheldige typer, men der er over hele landet.
Der er fremgang i beskæftigelsen, og ellers kan man altid pendle.

Der er 20 gange bedre og bo her en i de små kummefrysere folk har i Købehavn, der sidste sted jeg vil bo er der, eller andre storbyer med lige så meget ros.

fruppe 3 uger 5 dage siden

Jeg har set flere afsides billige huse hvor energiklassen er F, altså skal man regne med en varmeudgift på omkring 20.000 der fordeler sig på brændeovn og el.
Fik også en salgsopstilling hvor der anbefaledes forbedringer for 120.000, der var kun 100 mm isolering på loft og 50 mm i ydervæggen ........... gråspurvene hygger sig sgu om vinteren.
Jeg her lejet en lejlighed for 3650 i et byhus i Nakskov uden meget trafik og har P-plads ude på gaden, dejligt fredeligt med et skur ude bagved hvor jeg har værksted og en helt ugenert gammel have som jeg deler med et par andre lejere.
Har allerede skabt kontakt til naboerne som heller ikke har sociale problemer, så det er sgu en skøn afveksling fra Vollsmose og så kan jeg nyde mit otium "hjemme" da jeg førdt på Sydsjælland men har boet det meste af tiden i Nordsjælland og så desværre 8 år i Voldsmose.
Men det er ikke fjernvarme, det er vist ikke særligt udbygget på Lolland og bliver det nok ikke foreløbig, andre steder lægger man rør over lange strækninger fra den ene lille by til den anden.

Luk kommentar
Terrence 2 uger 4 dage siden

Der er fjernvarme i flere af byerne, ikke på gårdene, men her har vi pillefyr eller halmfyr,som er meget bedre.
Du kan ikke varme 180 kmv op for 10.000 kr, det høre lige med at vi har 25 grader hele vinteren.

Jeg kan godt forstå du ikke savner vollsmose der er tale om en slumghetto

Luk kommentar
flixtor 2 uger 4 dage siden

ligger der ikke mange låsbyhuse dernede , kender en der bor i noget gammel lort , og der er ik fjernvarme , nu giver han heller ik mere end 1500 kr , hvis man skal tro på det . udefra ligner det også som om rotterne har frit husrum , for det er det største hus siger han , men heller bo småt end i en rotterede,blush

Natara 3 uger 1 dag siden

Har overvejet,at komme væk fra byen......

Luk kommentar
flixtor 2 uger 5 dage siden

ja det forstår man da godt , bor du da i krønge , der er jo sket lidt af hvert , så som økse angreb , og noget andet som jegik vil skrive her , og at man er nød til at sætte masser af kameraer op , hvis der blir indbrud . og folk ligger forgiftede øl ind i bilen , mega griner ,blush   jeg vil også tro det kun er på de kanter at man hører fantastiske røverhistorier , låsbyhus , og sociale tilfælde , køre fuld , gøre øen usikker , mega griner , kender sådan en person , ævl sav og bræk , glid i en koklat hi hi , drukmås , blush

Luk kommentar
Natara 2 uger 4 dage siden

Ved ikke hvor krønge ligger,men har været i andre byer på lolland,og kunne godt forestille mig,at bosætte mig et sted med rig natur...

olejensen 3 dage 19 timer siden

Jeg skal til Hamburg på fredag efter et nyt komfur, emhætte og en opvaskemaskine, og nu vil jeg se hvem der har ret, jeg skal fra København over Rødby til Hamburg, jeg vil så dreje af i Maribo og køre ned og se hvem pokker ham "Poul" er, han har sagt at han hjælper alle og enhver hvis de har problemer, så nu tager jeg ham på ordet, og jeg vil senest Lørdag eftermiddag fortælle om vores møde, hvis han ellers er hjemme.
Ole

Luk kommentar
flixtor 3 dage 19 timer siden

det lyder da som en god ide , god tur .smiley

flixtor 3 dage 18 timer siden

så er det da træls han ik er på nu , han går under navnet store john her . så ku du da spørge ham herinde om han har lyst til besøg. wink  og hans hus er der et billede af her på tråden , men venter spændt på at høre fra dig . wink

RaskHans 3 dage 3 timer siden

Han er ikke en gang i stand til at hjælpe sig selv, så du køre med uforurette sag.
Du kommer bare til, at lægge øre til en smøre af syge beskyldinger om Erik og Rene der jagter  ham.

Pas på han ikke for ide om du er en af dem, du har vel læst hvad han udsatte hende der ikke ville være hans kæreste blev udsat for.

Men det bliver spændende og høre hvad det her ender med.
Han har læst med her, så han er forberedt på din ankomst.

Luk kommentar
flixtor 3 dage 33 minutter siden

bliver han ved med erik og rene , det er ik engang deres navne , og snoren blev jo truet , af ham , så gubbi gjorde det rigtige , hi hi blush

Luk kommentar
RaskHans 2 dage 2 timer siden

Han har også skrevet han vil ødelægge Tryg, den eneste det er gået ud over er ham selv, han er afsløret som en psykisk syg tosse, oveni i han er en nytteløs nasserøv.

RaskHans 1 dag 22 timer siden

Jeg tror nu det er Ieet der giver den som pøllens ven, og kører rundt med ham, han har vist et par gange han har en skrue løs, både her og ovre på den anden side.
Han er sgu nok lige så skør som Pøllen, når det kommer til stykket.

olejensen 1 dag 23 timer siden

Held i uheld.
En lille kilometer før Krønge begyndte det pludseligt at lugte af benzin inde i bilen, vi nåede så ned til Poul i regnvejr så det kunne blive til noget, Poul og hans dame sad i laden og drak kaffe, og hun hentede straks en kop kaffe til os og Poul kikkede på vores bil, det var en højtryksslange fra benzin pumpen til dysserne der var revnet, vi drak så kaffen imens bilen kølede lidt af, og efter 10 minutter havde Poul fundet en ny slange der passede og sat den på.
Jeg ved at Volvo ville havde tagen minst 1000 kroner for det og det havde nok taget et par dage, så da jeg ville betale Poul for hans arbejde, så sagde han bare, du skal gøre en anden en tjeneste en anden dag og penge ville han ikke havde, han ville så godt sælge os en ny knallert 45 som kun havde kørt 311 kilometer for 6000 kroner med papire, nummerplade og det hele.
Lige nu sidder vi på et hotel i hamburg og spiser frokost og venter på at vores ting kan afhentes, en ting kan og må jeg sige om Poul, bare han var min ven, han fik ikke engang mit navn, han hjalp bare, så der er nogen der er gået helt galt i byen om hvem Poul er.
Ole

Luk kommentar
RaskHans 1 dag 23 timer siden

Det var satans, så Pøllen sidder og drikker kaffe i laden kl 05, du har en mærkværdig tid og besøge fremmed på,se nu bor jeg tilfældigvis på Lolland, der er ikke kommet en dråbe vand side kl 5 i morges. Solen skinner her.

Og så kan manden ikke en gang samle en Puch kæde uden hjælp, så din historie må du meget længere ude på landet med.

Jeg er sikker på diu er ham dummernikken der har kaldt sig Tiggemanden, så nu blev du pludselig helt uintressant.

 

olejensen 1 dag 21 timer siden

Jeg lukker min profil her på sol.dk, min oplevelse af Poul var fin, og som sagt ville jeg ønske han var min ven, han er ikke noget økonomisk geni med et godt menneske der kun vil hjælpe andre, min kone og jeg kikker ned til ham i næste uge, og spørger om vi kan være venner, og jeg vil fortælle ham om jer.
Ole
 

Luk kommentar
RaskHans 1 dag 12 timer siden

Godt menneske han er, selv om man ikke er et godt menneske når man piller ved sine børn, jagte naboen med en økse fordi hun ikke vil være kæreste,kører København rundt for at finde en hans søster havde lagt op til, som så bliver overfalet af 12 hjernedøde typer, skubbe ned af trappen så manden brækker begge ben, en der køre pissefuld rundt, og påvirket af Ketogan, oveni han er fyldt med løgn, og rablende sindsyg. 

Du behøver ikke fortælle ham om skriverierne her, dem følger han med i,han har prøvet at bilde en ind,at Sol tigger ham om at komme tilbage og skrive injurierende indlæg igen.

Tordentarm 1 dag 16 timer siden

Det må jeg nok sige 'Ole', en hyggelig kaffetår og 10 minutter, lidt tid skulle du åbenbart tilbringe i selskab med din nye dygtige kaffeven, før du begynder at lave NØJAGTIGT de samme stavefejl som ham.angel

Luk kommentar
RaskHans 1 dag 12 timer siden

Du har ret, det er da tossen under falsk profil.
Han er den eneste der skriver HAVDE, hvor nomal begavede skriver HAVE.
HVor sølle kan pølle blive.

MariS 1 dag 4 timer siden

God ide og sælge en knallert 45, den kræver jo kørekort, og det går aldrig at køre på noget med kun 2 hjul, og høj promille, uden den lovpligtige hjelm.

​Tænk, du opfinder nogen du har "hjulpet"hvor ynkelig kan det blive
Alt imens du har ondt i røven over andres "falske" profiler.
Du er da helt i gennem en platugle.
 

Zukla 1 dag 20 timer siden

Da Nakskov skibsværft lukkede i 1986 flyttede rigtig mange af dem der havde uddannelse og erhvervserfaring for at finde nyt arbejde. Det fik boligpriserne til at styrtdykke og de lave boligpriser tiltrak mange københavnske bistandsklienter og førtidspensionister. Den gamle Nakskov kommune brugte mange penge på at opkøbe og nedrive billige huse for at begrænse det, de brugte flere penge på plejefamilier til tvangsfjernede børn end de brugte på folkeskolerne.