Muslimer får Hjem-Is til at stoppe i Gellerup, Tingbjerg og vollsmose

Albert Johansen 2 år 10 måneder siden 4

Muslimer får Hjem-Is til at stoppe i Gellerup, Tingbjerg og vollsmose

De radigale og socialisterne har travlt i disse dage, for der skal bestilles buttplugs med hængekvaster hjem i tonsvis fra Beate Ushe i Hamburg - og der er da skam tale om parallelimport i store, grå papkasser - den tyske hjemmepornoindustri gnider sig i hænderne på grund af de lallende, danske halalhipier, der vugger op og ned på disse buttplugs!

http://nyhederne.tv2.dk/samfund/2015-07-08-chikane-og-tyveri-hjem-is-faa...

Allah er stor!!!!

Kærlig hilsen Albert Johansen

JulieSkriver 2 år 10 måneder siden

Spøg til side. Jeg synes det er utroligt, at de danske Hjem-IS biler bliver tvunget til at stoppe kørslen i ghetto-områderne. Hvordan kan folk have så lidt respekt for andre mennesker? Hjem-IS er en dejlig, sommerlig dansk tradition, og jeg stiller mig simpelthen uforstående overfor hvorfor nogen vil ødelægge det. 
 

Luk kommentar
Albert Johansen 2 år 10 måneder siden

Det var ej skrevet i spøg.

Kærlig hilsen Albert Johansen

Luk kommentar
EL-Nino 2 år 2 måneder siden

Utroligt dette kan forekomme her i dette land!! - Der må da for fa.... være en måde til at få disse muhamzer svin / gede kne..... smidt ud af landetcrying

kurt larsen 2 år 2 måneder siden

kurt larsen 3 minutter 32 sekunder siden

Julie har følgende kommentar omhandlende respekt:    " Jeg synes det er utroligt, at de danske Hjem-IS biler bliver tvunget til at stoppe kørslen i ghetto-områderne. Hvordan kan folk have så lidt respekt for andre mennesker? Hjem-IS er en dejlig, sommerlig dansk tradition, og jeg stiller mig simpelthen uforstående overfor hvorfor nogen vil ødelægge det."
.

Miss  Julie...   altså...  hør nu lige her og se på hvad du selv haver skrevet.   At en "sommerlig dansk tradition"  trænger ind på et muslimsk domineret området, må da ligeledes også være mangel på respekt. Respekt for muslimske traditioner.   Så´n  kan vi vel alle sammen kvaje os.
.
Og kvajer man sig, så må man jo ta´ konsekvensen..  You dig?