Nægte kram pga ingen sex

Jennyjensen 4 dage 4 timer siden 7

Nægte kram pga ingen sex

Er det fair at nægte kæresten kram og kys, fordi hun ikke er særlig interesset i sex? Og afviser meget tit.

henrik42 4 dage 3 timer siden

Hvis det er fordi han ikke er særlig interesseret i kys og kram er det vel helt iorden! Hvis det er en straffeaktion er han et fjols. At nægte sig selv kys og kram på grund af trods er da for åndssvagt!!!!
Men måske de hellere skulle arbejde på sex! Måske hun skulle fortælle hvad der skal til for at tænde hende!! Det bliver da et kedeligt samliv uden sex!!!!!

Luk kommentar
Jennyjensen 4 dage 2 timer siden

1 gAng om ugen cirka

Luk kommentar
henrik42 3 dage 23 timer siden

Men det skal jo ikke være af pligt, hverken kys og kram, eller sex. Vil være ked af hvis der kun var sex en gang om ugen!!

melis_sa 3 dage 21 timer siden

Tror vi ska ha mere kontekst.. Er ret enig med henrik42 man kan ikk tvinge nogen til at give sig selv kys og kram hvis personen ikk har lyst men er det kun fordi det er som straf for manglende sexlyst er det overhovedet ikk ok.. Så har man nogen problemer man ska ha ordnet,,

- M<3

Luk kommentar
ida.karina 3 dage 20 timer siden

tja det lyder lidt som min kærestes xkone der heller var til kys og kram,fordi hun mente at det ville føre sex,og det var hun ikke vil med længere.men det punkt er der rettet op på nu ,da vi er sammen og elsker at kysse og kramme,ligge i ske åh ja sexen er fantastisk.  få fingeren ud og få talt om det

Ved 3 dage 10 timer siden

Det må være en sag for teknisk forvaltning i din kommune at afgøre

LabreLaura 1 time 5 minutter siden

Jeg synes, det lyder som en barnlig straffeaktion. Jeg ville hellere sætte mig ned med min kæreste og tale om, hvad vi kunne gøre for at løse tingene mellem os, så begge blev glade og tilfredse i forholdet. At hun (du?) ikke har lyst til mere sex, kan der jo være mange grunde til..
Laura / Lauras Univers