Nynasiske samfund.

olejensen 1 uge 1 dag siden 33

Nynasiske samfund.

"DF"(Gud forbyde det), de påstår de står for danske værdier og at de vil hjælpe den "rigtige" dansker, (I ved den blej fiset type), men hvorfor er der så valgplakater nede i Holeby, hvor der er en "nynazist"/"df"èr med det danske flag, hvor det øverste røde hjørne er skiftet ud med "eu"(gud forbyde det),`s flag.
Det er der godt-nok ikke ret meget dansk i, "df"(gud forbyde det) reklamere jo direkte med at de vil give Danmark væk til tyskerne og resten af "eu"(gud forbyde det).
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Nøgleord: 
Ved 1 uge 1 dag siden

DF vil netop lukke grænsen til Tyskland

Luk kommentar
olejensen 1 uge 1 dag siden

Nej!, "df"(gud forbyde det.), vil ikke lukke grænsen til/for tyskerne, "df"(gud forbyde det) vil kun lukke alle ude af Danmark som ikke er lige så bleje som vi dansker og tyskerne er, lidt som det der skete i tyskland under WW2, dengang var det bare jøder, nu er det muslimer, men konceptet er det samme.
"df"(gud forbyde det) vil jo gerne havde at tysken kommer her op i Danmark og køber sommerhuse og alt muligt andet, hedder man "Adolf" så er det OK!, hedder man "Mustafa" så er det UD af Danmark, det kan jeg ikke se det rigtige i.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
marquien 1 uge 1 dag siden

konceptet var ok, sku blot havde været fulført.

Luk kommentar
olejensen 1 uge 1 dag siden

,Vi kunne jo starte med alle dem fra Frankirg, alle dem som ikke har et dansk navn, skal Danmark vær ensarvlet eller hvad, den danske kongefamilie har altid fundet en fra andre lande at gifte sig med, og har derved skabt fred i Danmark, "df"(gud forbyde det) vil næsten havde at man kun skal kunne gifte sig med sin familie(de bleje).
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
 

Luk kommentar
henrik42 1 uge 1 dag siden

Poul. Og Socialdemokraterne vil åbne grænserne for 60 millioner flygtninge og emigranter!!!
Det vil virkelig ødelægge vores land????
Men jeg er enige i at nye borgerlige er et langt langt bedre valg!!!!!

olejensen 1 uge 1 dag siden

Henrik42.
Jeg syntes at de "fremmede" der kom til Danmark i 70èrne og som har arbejdet her hele deres liv fortjener vores respekt, og de samme goder som vi som "rigtige" dansker har, de har betalt skat i Danmark hele deres liv, og vores problem er, at man ikke kan se forskel på dem og så de nye der er kommet og at vi så slår alle over en kam.
60-millioner fremmedet?, ja tak!, men det er i hele "eu"(gud forbyde det), og kun i en periode, men personligt syntes jeg vi i de civiliseret lande burde gøre betydeligt mere for at hjælpe de "fremmedet" i deres egne lande, og der skal oplysning til, masser af oplysning, deres lande er jo Ca. der hvor vi var for 150-200-år siden, deres "kirker/præster" skal ind under deres finanslove så præsterne ikke skal kæmpe for at overleve personligt, men så de kan konsetrere sig om landets bedste, så vil der blive fred i hele verden.
Jeg kan ikke lide "df"`s (gud forbyde det), negative syn på andre mennesker, bare fordi de har en anden farve, selv en som pia kærsgård har et sommerhus i Grækkenland, så det er de gode nok til, lige for lige syntes jeg.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

henrik42 1 uge 1 dag siden

Poul. Byer det kun de ekstremistiske der mener hvad du mener. Heldigvis er de sat helt udenfor indflydelse.. Efter at Socialdemokraterne og SF har flyttet sig fra denne fejlslagne politik, ser det ud til at du går en svær fremtid i møde. Heldigvis var der bredt flertal i Folketinget for at indføre et burka forbud....
Og sjovt nok er det også anden, tredje og fjerde generations indvandrere som vi har massive problemer med!!!!! Men når din offentlige ydelser bliver nedsat på grund af den massive indvandring, tuder du jo som en lille tøs!!!!

123456+ 1 uge 1 dag siden

""Jeg kan ikke lide "df"`s (gud forbyde det), negative syn på andre mennesker, bare fordi de har en anden farve, selv en som pia kærsgård har et sommerhus i Grækkenland, så det er de gode nok til, lige for lige syntes jeg.""
.

Lige for lige skriver du ...

.

Så tyskerne må altså godt købe sommerhuse i Danmark, nu danskerne må købe sommerhuse i udlandet?

.

DF har ikke et negativt syn på andre bare fordi de har en anden huidfarve.
.
DF har, lige som mange og stadig flere, andre et overvejdende negativt syn på muslimer, hvilket er særdeles forståeligt,når man ser på antallet af de terror og voldshandlinger muslimerne har begået bare i de sidste få år.
.
"Jamen ikke alle muslimer er terrorister...."
.
Nej heldigvis da, men ser man på hvem blandt muslimerne der bliver terrorister, kan man efterhånden se at det kun er et spørgsmål om hvilke ord imamen bræger i fredagsbønnen, inden selvmordsbomberne begynder at sprænge sig selv i luften, også herhjemme.
.
De fremmede der kom til landet i 60'erne og 70'erne, har der aldrig været de store problemer med. og ike engang da de takket være sossetosserne fik deres familie med herop og fik børn, var der de store problemer med dem.
.
Nej, problemerne skyldes i høj grad de nyeste ankomne, som åbenbart ikke kan tåle den frihed de har fået i et andet land, uden at den skal misbruges og udnyttes til det yderste.
.
Den eneste forskel på en etnisk dansker og en af de gamle fremmedarbejdere idag er, at fremmedarbejderen ikke har ret til fuld folkepension, hvis han ikke har boet i Danmark i 40 år.
.
Jamen sådan er reglerne jo, og de samme regler gælder for en etnisk dansker som har været udenlands, og man skal ikke glemme at det ikke var meningen at fremmedarbejderne skulle blive i Danmark efter de havde hjulpet os, for det var meningen at de skulle hjem igen, men det modsatte sossetosserne sig, fordi de så nyt stemmekvæg i den befolkningsgruppe.

olejensen 1 uge 1 dag siden

123456+ og Henrik42.
Problemet med de nye "fremmedet" er grunden til at de kommer her, da gamle "fremmedet" kom her for at arbejde og skabe sig et liv her i Danmark, de nye kommer her mange gange af nød Pga. de bliver forfulgt i deres eget land, og de vil ikke være danske, og de bør i sagens natur ikke havde lov til at blive her længere end nødvendigt, men derfor kan vi jo godt behandle dem ordentligt, og kun straffe dem som laver ballade.
Sommerhusene?, vi har altid kunne købe sommerhuse i Sverige og Norge, og nu også i resten af "eu"(gud forbyde det), og så er det vel på en måde kun OK hvis de også må/kan købe sommerhuse i Danmark, personligt er jeg stærkt imod det, det må være nok de kan leje sommerhuse i Danmark.
De "fremmedet" der kom til Danmark i 60-70èrne har været her i over 40-år, og så er det vel kun retfærdigt at de også skal havde samme pension som alle andre dansker, og den regl med de 40-år syntes jeg passer fint.
Der blev lavet en politisk fejl da de "fremmedet" kom her op i 60-70èrne, de skulle arbejde under samme regler som alle andre dansker og betale til vores samfund, hvilket de var tvunget til, havde de ikke betalt til samfundet, så havde det været nemt at sende dem hjem når der ikke mere var brug for dem, men der skete en fejl, og den må vi nu betale for.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

henrik42 1 uge 1 dag siden

Poul. Når man ser den tyrkiske befolknings opførelse i Danmark med stikkerlinje til den tyrkiske ambassade og total misforstået opfattelse af hvad et moderne retssamfund er, må man spørge sig selv om disse fremmedarbejdere allesammen er velkommen i Danmark!!!!
Men det er dejligt at Socialdemokraterne og også SF er vågnet op og prøver at overgå DF i stram kurs imod nye borgere.. Jeg bed mærke i at Mette Frederiksen i forbindelse med Folketingets åbning sagde Socialdemokraternes politik er at islam er et problem!!! Fantastisk at en socialdemokratisk formand er blevet så klog!!!!!

dandegn 1 uge 1 dag siden

@ Olejensen: Jo helt galt er det du skrive ikke - det er nok ikke politisk korrekt, derfor kan det jo godt være korrekt

Luk kommentar
Terrence 1 uge 1 dag siden

Han kan vel stemme enhedslisen som de andre bumser.
Hvorfor overhoved glo så meget på de plakater.

henrik42 1 uge 1 dag siden

Hr degn. Så DF går ind for mere EU??????
Kan du venligst lige dokumenter dette????

Luk kommentar
dandegn 1 uge 13 timer siden

ad Henrik, nej det kan jeg da ikke dokumentere, og hvor skulle jeg dokumentere noget som jeg ikke har sagt ??? Og nej jeg gider ikke diskutere med dig - jeg har aldring påstået at DF er pro-eu. punktum

henrik42 1 uge 13 timer siden

Hr degn. Så det er altså helt galt det Poul skiver???

123456+ 1 uge 1 dag siden

Nu kan vi andre ikke se den valgplakat du omtaler, så den kan vi ikke udtale os om, men med hensyn til sommerhusene og tyskerne, så kan udlændinge og dermed tyskerne, stadig ikke købe sommerhuse i Danmark, selvom et flertal i folketinget har vedtaget en ny planlov som teoretisk giver udlændinge mulighed for at slæbe Danmark for Øv retten, hvis de ikke kan købe.
.
Desværre kan jeg ikke lige finde ud af præcis hvem der har dannet dette flertal for den nye planlov, udover at både sossetosserne og DF var med, så du skal rette dit skyts både mod DF og sossetosserne, da sossetosserne jo deler DFs meninger angående det du kalder mørklødede og mustafaer.
.
Desuden gik tyskerne under anden verdenskrig ikke kun efter jøderne.
.
De gik også efter de intellektuelle.
De mindrebegavede og åndssvage (En mening som deltes af sossetossen kk steincke)
Sigøjnere (tatere)
Politiske modstandere
Og en hel masse andre som ikke lige passede ind i nazisternes kram.
.
Desuden så er DF jo ikke ude efter at slå specielt muslimer ihjel.
.
Muslimerne skal bare ikke have mulighed for at præge eller bestemme over det danske samfund med deres afgudsdyrkelse.

Luk kommentar
olejensen 1 uge 1 dag siden

123456+.
Det var en fejl at man skulle kunne melde sig ud af folkekirken og samtidlig være dansker, alle der bor i Danmark burde betale til folkekirken.
Og det med alle de flygtninge?, selvfølgeligt skal vi som dansker tage imod politiske flygtninge, men kun kristne flygtninger, også må de muslimske lande tage sig af de muslimer der er på flugt ind i "eu"(gud forbyde det.), det vil så være retfærdigt hvis alle lande deles om omkostningerne til flygtningene, men det er forkert at der kommer muslimske flygtninge til Danmark.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
123456+ 1 uge 1 time siden

Eftersom vi har trosfrihed, vil det du foreslår lige umiddelbart være imod grundloven.
.
Det problem kunne sikkert klares ved lidt juridiske spidsfindigheder, ligesom enhver klage og retssag angående dansk suverenitetsafgørelse bliver afvist af højesteret.
.
Problemet er så at hvis du gerne vil have det som du skriver,  jamen så har du ingen at stemme på  udover DF eller  de ny sørgelige/borgerlige.
.
I øvrigt går de ny sørgelige absolut ikke ind for Øv, men ønsker Danmark helt ud af samarbejdet, så valgplakaten med Kjelgaard er lidt misvisende.
.
Forresten er jeg slet ikke sikker på der er tale om et Øv flag, da det har stjernerne placeret i midten af flaget.

Terrence 1 uge 21 timer siden

Billede af de df'ere med eu flaget i Holeby

Luk kommentar
olejensen 1 uge 19 timer siden

Terrence.
Syntes du det er OK!, at et politisk parti som vil udgive sig for at være dansk, 110%, at de direkte overlevere Danmark til tysken på den måde, både bruger de "eu"(gud forbyde det.) flag, men også den danske nationalfugl i samme reklame for sig selv/"df"(gud forbyde det.).
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Luk kommentar
henrik42 1 uge 17 timer siden

Jamen Poul!!!! Det er jo ikke en fra DF...

Luk kommentar
Ethanol_Ole 1 uge 12 timer siden

Jo det er! - det 'Nye Borgerlige' skilt forneden er bare noget som ethanol-lægen fra Søllested har været ude og klister på efter plakaten blev hængt op!yes

Luk kommentar
olejensen 1 uge 1 time siden

123456+.
Da plakaten blev sat op var det for "df"(gud forbyde det.), først senere blev der klistret det nye navn på plakaten, som Ethanol_ole skriver, og det efter jeg skrev selve indlæget.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

123456+ 1 uge 47 minutter siden

Det er meget muligt Polle J, men manden er netop ekskluderet fra DF på grund af hans holdninger, som ikke harmonerede med DFs, så du kan jo ikke kalde ham en DF'er, hverken dengang eller nu i hans nye parti, som så sjovt nok ønsker Danmark helt ud af Øv.

Terrence 1 dag 19 timer siden

Det er Lolland kommunes byvåben han har, hvad det så skulle slettes for.
Intet at gøre med EU.

Natara 1 uge 9 timer siden

Vælger klart nok en grøn Eu kritisk profil fra de Rød grønne,som
går ind for miljø,naturbevarelse,samt bedre vilkår for de mest udsatte
har ikke valgt hvem endnu
største motivation til,at gå ned,at stemme er,at give modstemmer til de grådige,krigeriske miljøsvin,som nyder,at plage samfundets svageste hader nemlig sadister....... 

Luk kommentar
henrik42 1 uge 9 timer siden

Natara. Er det alternativet du vil give modspil????
Eller er det Enhedslistens syn på arbejderklassen?????
Hvem er ellers sadister????

Luk kommentar
123456+ 1 uge 44 minutter siden

Hvem der elelrs er sadister ???
.
Jamen er alle røde ikke efterhånden det?

kurt larsen 1 dag 19 timer siden

"så kan udlændinge og dermed tyskerne, stadig ikke købe sommerhuse i Danmark,"
.
Er det nu også rigtigt?   Jeg mener... at når de kan bli´ valgt ind i diverse byråd og ovenikøbet på udenlandske stemmer, så må det da være en fejl.

Luk kommentar
olejensen 1 dag 18 timer siden

Kurt Larsen.
Det er jo netop det der er problemet, du var den første der så det, og pludseligt skal de også havde pension i Danmark, pensionister må godt i dag flytte ud i deres sommerhus og så skal den kommune de flytter ud i betale pensionen, fedt for København, deres gamle borger flytter ud i deres sommerhuse efter de har betalt skat i hele deres liv til København kommune og pludseligt skal en anden kommune betale for alt, hjemmehjælp og alt muligt andet.
Og i henhold til "eu"-loven(gud forbyde det) så skal alle borger stilles lige, så vi i Danmark kan komme til at hænge på samtlige gamle mennesker fra hele "eu"(gud forbyde det.), kan du se fidusen i det?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
 

123456+ 7 timer 31 minutter siden

Jamen lovgivningen, altså den "gamle" forbyder udlændinge at købe sommerhuse i Danmark.
.
Æmdringen som Polle J skriver om, bibeholder forbudet, men åbner samtidig en kattelem, som teoretisk gør det muligt for afviste købere at slæbe Danmark for Øv retten.
.
Den mulighed havde de ikke før ændringen. 

Luk kommentar
123456+ 6 timer 52 minutter siden

Jeg fandt lige ud af at udlændinge siden 2014 har kunnet købe sommerhuse i Danmark.
.
For i 2014 fik sossetosserne og de rablende gale radigalere nemlig ændret reglerne, så udlændinge godt kunne købe sommerhuse, bare de kunne påvise en vag tilknytning til Danmark.
.
https://www.b.dk/rejseliv/udlaendinge-koeber-danske-sommerhuse-i-stor-stil

Luk kommentar
Terrence 49 minutter 9 sekunder siden

Så må folk også bosætte sig der.
Jamen farvel til ferien ved Vestkysten når de har opkøbt den.
Og fortsætter nogen af dem med udlejligning, så ryger fortjensten ud af landet.