Smartphones

Musse38 1 år 4 dage siden 7

Smartphones

http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/restaurat%C3%B8r-raser-efter-ko...

​Jeg kunne ikke være mere enig med ham. Jeg var selv til konfirmation i fredags, og der var det tankevækkende hvor mange, både børn og voksne, der konstant tjekkede deres telefon diskret eller endda bare sad med den fremme. Jeg synes, det er ærgerligt, og jeg forsøger selv at få mine børn til at begrænse deres forbrug, når de er i sociale sammenhænge.

fuerzzz 1 år 4 dage siden

Ja sådan er det jo blevet overalt, ikke kun ved "familiefester". Jeg personligt gør det lidt modsat også i hverdagen. Jeg har aldrig telefonen med mig andet end hvis jeg skal være væk i flere dage. Og man behøver altså ikke tjekke facebook og SMS hvert 10. min Wink

cykel2 1 år 4 dage siden

Manden har fuldkommen ret! Det er ulideligt at sidde til bords med folk, der har næsen nede i mobilen - eller udvandrer  for at tjekke facebook o lign! Og det er dobbelt synd for de forældre og andre, der har gjort sig umage med at pynte op, lave sang og gøre det hyggeligt!
Og det allerværste er måske, at unge mennesker føler sig "uperfekte", hvis de ikke kan smide en masse billeder af deres "succes" ud på de sociale medier. Måske skulle det hedde DE USOCIALE MEDIER??

jens261 1 år 4 dage siden

Den forbandede mobil, vi var på ferie og der var en del forældre der som de siger vi tager på ferie for at være sammen med vores børn, for det er vi jo ikke i hverdagen.
Jeg så en del forældre der ikke fattede andet end deres mobiltelefon, det var endda tæt på at jeg måtte rende efter en ung mors barn der var kravlet og havde nu direkte kurs mod Poolen, moderen fattede intet andet en hendes mobil igennem 20 min, det var godt nok hendes mand der fik fat i knægten, kvinden opdagede det slet ikke.
Hej

Luk kommentar
cykel2 1 år 4 dage siden

Så det er ikke "bare" måltiderne, der bliver ødelagt, men også ferien. Og mor-barn relationen! Gad vide, hvordan disse børn opfører sig om 10-15 år? Nå, til den tid er jeg nok 3 alen under jorden....

Natara 11 måneder 6 dage siden
rasmusssw 10 måneder 1 uge siden

Alle mennesker burde selv kunne håndtere hvornår de mener de skal bruge deres smartphone.

//Rasmus
http://www.winity.dk

Sofie2016 10 måneder 1 uge siden

Mobilforbruget har i den grad taget overhånd, jeg forbyder selv mine børn og mand at bruge deres mobiltelefoner efter kl. 19 hjemme hos os Biggrin