Svinderi ble på cafebord!?

Sofie2016 1 dag 23 timer siden 15

Svinderi ble på cafebord!?

En mor skiftede sit barn på et bord midt på en cafe, og da en anden gæst påpegede, at det var et ubelejligt sted, svarede moren at det bare var en smule urin - PUHA så kunne hun da vel have ventet til hun kom ud på et toilet eller hjem igen. Jeg synes, det er helt forkert adfærd, har jeg ret?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mor-skifter-ble-paa-cafebord-hvad...

Nøgleord: 
henrik42 1 dag 22 timer siden

Det var dog uhyggeligt klamt. Nogle mennesker tror at man kan tillade sig alt. Hun burde have en kæmpe bøde for uhygiejnisk opførelse på et offentligt sted. Hvad er det for en verden vi lever i?

fruppe 1 dag 22 timer siden

Det forsvinder vel i og med du har skrevet "svinderi".

jens261 1 dag 22 timer siden

Sådan er Danskere desværre i dag, mig selv først og alle de andre skider vi på, og så er der de kære børn, dem er der ingen der skal bare tænke ondt om.
Jeg skrev for et par år siden her på solen " de fandens unger " og så også forældre, men ved den søde grød der fik jeg godt nok tørt på, så overfor børn og forældre i dan, der skal man bare holde kæft og rette ind.
Hej

Juicen.siger.blup.blup.blup 1 dag 21 timer siden

Gad vide om det er en perkerso? Eller om det bare er en vammel curlingso? Under alle omstændigheder er det der med at skifte lortebleer med både tyndskid og pis i noget værre suppe at have sejlende oppe på cafebordene.
 
Jeg er selv vådligger og hvis man tisser meget i sin ble om natten så er den fyldt med tis når man vågner. Derfor har jeg så også gummibukser på ud over. Men det har de der møgunger jo ikke.
 
Puuuuhaaaaa!!!!!
 
vh. Vådliggeren

Luk kommentar
fuerzzz 1 dag 21 timer siden

Et andet stort problem ved børn er STØJ. Jeg troede ellers jeg slap for det i min nye lejlighed, da jeg bor øverst og den eneste i opgangen med børn er 2 etager længere  nede. Endvidere er udsigten skov, så umiddelbart burde eneste støjgener jo være fuglekvidr Wink

Men når kvarterets 4-6 møgunger går amok på den nærliggende legeplads, så skriger de så højt at man skulle tro der blev begået et mord, og man må skrue ekstra op for sit TV.

Især om sommeren er det slemt, der kan den blive efter kl 23 inden de møgunger går indendørs.

Luk kommentar
jens261 1 dag 19 timer siden

fuerzzz
Hvis du ikke er bange for din pels, så skulle du bare her på solens side skrive din mening om forældre og deres uopdragne unger for det er de jo for hvis du beder dem om at dæmpe sig, så får du bare et beskidt svar, og deres forældre på nakken.
hej

fruppe 1 dag 17 timer siden

At børn larmer kan der nu en gang ikke lovgives imod, du var nok ikke en skid bedre.
..
I det mindste bor du ikke i min opgang hvor neger-nasserne lamer hele natten og sover om dagen..........for at slippe for at blive aktiveret af kommunen da de er sløje og "traumatiserede" af forholdener der hvor de er kommet fra, og samtidig slås med mellemøstlige indvandrere og rockerne om hashmarkedet i lokalområdet.
Nå, jeg er snart ude, af Vollsmose........  er i gang med at købe et hus ude på Lars Tyndskids mark

Luk kommentar
Juicen.siger.blup.blup.blup 1 dag 12 timer siden

Tænk sig at bo i Voldsmose!? Så kan det næsten ikke blive mere voldeligt, klammos og negeragtig. Hvordan kan du holde det ud? Er du 3. gen. perker eller perkerelsker eller venligboer? Eller er du social taber og har kommunen så straffet dig ved at du skulle bo der?
 
vh Politimesteren

Luk kommentar
fruppe 1 dag 2 timer siden

I stedet for at fantasere vanvittigt samt skrive lystløgne i din hashtåge burde du LÆSE hvad der står. nemlig at jeg er på vej VÆK fra ghettoen.

Nar !!

flixtor 1 dag 1 time siden

 Tænk sig at bo på Lolland , nærmere Krønge , uha da da .wink Der sker da masser , tverier , økser , forgiftee øl , og man er nød til at sætte kamera op , der ville jeg ikke gerne bo.

Juicen.siger.blup.blup.blup 12 timer 24 minutter siden

Jo jo Hr. Fuppe, men så HAR du jo boet i taberparken ikke... hvorfor kryper du udenom som en Pikfrans?
 
vh. Hr. Nabo i #7

Juicen.siger.blup.blup.blup 11 timer 24 minutter siden

Flixtor: er du også perkerelsker eller er du bare alm. ubegavet? Vedr. overvågningskameraer så er det altså IKKE mig der har skudt trusseluskerens kamera ned a det er i en blind vinkel fra mig. Det er så rigtig nok jeg med riffel har knaldet en lampe i gården hos pølsestegeren. og ja: Jeg hár kiggertsigte Smile Men han har mange fjænder efter han begyndte at beføle de små piger udenpå deres små uskyldige pigetrusser. Kan du også lide små pigetrusser?

jens261 32 minutter 53 sekunder siden

Til Juicen
Tror du ikke at det snart er på tide at du får opdateret dit sprog, for med det du bruger længere nede på denne side så tyder alt på at du jo ikke selv har for meget mellem ørerne, så få nu opdateret dit spogbrug.
hej

lasse.chris333 1 dag 16 timer siden

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan åbne linket: ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mor-skifter-ble-paa-cafebord-hvad-fanden-er-der-galt-med-folk/
Men fandt det alligevel - ad! virkelig klamt!

SingleM2600 1 dag 1 time siden

Det er bare ikke i orden. Det ville man da heller ikke gøre derhjemme, foran eens gæster som skal spise ved samme bord, lidt efter. Véd ikke hvad der foregår oven i ovedet på mennesker mere (udover ingenting, øjensynligt).