Svinderi ble på cafebord!?

Sofie2016 1 år 1 måned siden 5

Svinderi ble på cafebord!?

En mor skiftede sit barn på et bord midt på en cafe, og da en anden gæst påpegede, at det var et ubelejligt sted, svarede moren at det bare var en smule urin - PUHA så kunne hun da vel have ventet til hun kom ud på et toilet eller hjem igen. Jeg synes, det er helt forkert adfærd, har jeg ret?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mor-skifter-ble-paa-cafebord-hvad...

Nøgleord: 
henrik42 1 år 1 måned siden

Det var dog uhyggeligt klamt. Nogle mennesker tror at man kan tillade sig alt. Hun burde have en kæmpe bøde for uhygiejnisk opførelse på et offentligt sted. Hvad er det for en verden vi lever i?

fruppe 1 år 1 måned siden

Det forsvinder vel i og med du har skrevet "svinderi".

jens261 1 år 1 måned siden

Sådan er Danskere desværre i dag, mig selv først og alle de andre skider vi på, og så er der de kære børn, dem er der ingen der skal bare tænke ondt om.
Jeg skrev for et par år siden her på solen " de fandens unger " og så også forældre, men ved den søde grød der fik jeg godt nok tørt på, så overfor børn og forældre i dan, der skal man bare holde kæft og rette ind.
Hej

lasse.chris333 1 år 1 måned siden

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke kan åbne linket: ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mor-skifter-ble-paa-cafebord-hvad-fanden-er-der-galt-med-folk/
Men fandt det alligevel - ad! virkelig klamt!

SingleM2600 1 år 1 måned siden

Det er bare ikke i orden. Det ville man da heller ikke gøre derhjemme, foran eens gæster som skal spise ved samme bord, lidt efter. Véd ikke hvad der foregår oven i ovedet på mennesker mere (udover ingenting, øjensynligt).