Tænk sig vi var ikke på Månen!

Debatmand 5 måneder 1 uge siden 18

Tænk sig vi var ikke på Månen!

Tænk sig vi var ikke på Månen!
Nasa selv indrømmer svindelen!?
https://www.youtube.com/watch?v=DpPMoIv1lxI
“NASA ADMITS WE NEVER WENT TO THE MOON”
Endelig indrømmer Nasa, at vi aldrig har været på Månen!
Først i vore dage er Nasa ved at undersøge, om vi overhovedet kan komme ud i universet.
Hvorfor bliver folk stædigt ved med at tro på, at de Tv-show de så´ i 1969-72 med Apollo Månelandingerne var virkelighed?
Eller vil man ganske enkelt ikke høre sandheden fra Nasa´s egne folk, når de helt klart siger at de aldrig har været derude?
Er indoktrineringen så stærk helt fra 1969, at de ”Månetroende” simpelthen ikke kan tro på svindelen – trods udtalelser fra Nasa, og trods alle beviserne på fake Månerejser?
 
 
 

Nøgleord: 
John_Deere 5 måneder 1 uge siden

Nej - nu ikke IGEN! laugh Hvad bliver det næste - at julemanden ikke findes?

Billedresultat for tin foil hat

Luk kommentar
henrik42 5 måneder 1 uge siden

Findes julemanden ikke???? Hvad så med det velfungerende multietniske samfund???

Luk kommentar
John_Deere 5 måneder 1 uge siden

Jeg ved det snart ikke, Henrik - jeg er helt nede i kulkælderen over det med månelandingerne - nu har jeg og resten den begavede del af befolkningen gået og troet fuldt og fast på det, og TÆNK, så dukker der pludselig noget seriøst som en YouTube-video op - og så falder det hele bare på gulvet!crying
Og hvis jeg skriver min ærlige mening vedrørende multi-kulti-forbandelsen, så tror jeg sgu ikke jeg får lov til at deltage mere i løjerne her på siden. devil  
 

Luk kommentar
Debatmand 5 måneder 1 uge siden

https://www.youtube.com/watch?v=4O5dPsu66Kw&t=14s
NASA engineer admits they cant get past the Van Allen Belts
Ja, er det ikke iriterende at Nasa selv indrømmer, at de ikke har været igennem Van Allen strålingsbælterne omkrig Jorden endnu!?
Ovennævnt kan du se original videoen fra Nasa med Kelly Smith, som forklare hvad disse bælter betyder!
Der er jo ingen grund til først at undersøge det nu, om mennesker og materiel overhovedet kan komme uskadte gennem, hvis de var det allerede i 1969-72?
Det skulle da lige være for at Kelly Smith, ikke er blevet orienteret om Apollo Måne landingerne-he-he!wink
 

Terrence 5 måneder 1 uge siden

Han er ikke specielt i overbevisende.

kurt larsen 5 måneder 1 uge siden

Ja, at tænke sig, at det ikke var svinet Hitler, der startede WW2.   Det var i virkeligheden britiske soldater iklædt tyske uniformer, der stod bag.   Iscenesat af en hvis herr Winston Churchill, så denne havde en størrer chanche for at blive prime minister.
.
Det tog sin tid, før det kom frem, men nu vides det altså.

Luk kommentar
LesterCrest 5 måneder 5 dage siden

Det kommer an på hvordan man definerer 2.verdenskrig. Kineserne havde været aggresive imod Japanerne i nogle år før 1939, hvilket resulterede i at de fik bank.

123456+ 5 måneder 1 uge siden
Luk kommentar
olejensen 5 måneder 6 dage siden

Hvis du kender en på et på et opservertorium, så kan man virkeligt se de ting de har efterladt på månen, så nogen har været der.
Og alle de link I kommer med er jo totalt utroværdige.
God Jul.
Poul Jørgensen

Luk kommentar
123456+ 5 måneder 6 dage siden

Jeg tvivler lidt på om man kan se efterladenskaberne på månen via teleskop, men alle landingsstederne er fotograferet og filmet via sattelitter og lignende.
.
http://www.skyandtelescope.com/observing/how-to-see-all-six-apollo-moon-...
 

Luk kommentar
olejensen 5 måneder 5 dage siden

123456+.
Det der er så fantastiks ved det de gjorde i 1969, var vel den teknologi de havde til rådighed den gang, var de kunne komme fra månen igen og ramme apolo 11 igen, din Tlf: i dag er stærkere end deres "PCér" var dengang.
Jeg kan huske jeg så det i TV. da de landede på månen, min Mormor tog billeder af det på TV, de blev så ikke til noget, hun brugte blitz, fordi det var så langt væk sagde hun, så billederne blev bare en hvid skærm, det sagde sig selv.
Jeg tror ikke der nogensinge har været et program i TV, der er blevet set af så mange mennesker på engang i hele verden.
Venlig Hilsen og God JUL. Poul Jørgensen

Debatmand 5 måneder 5 dage siden

Man kan ikke se efterladenskaberne på Månen, efter de påståede Månelandinger fra 1969-72!

Ikke engang teleskopet i rummet er konstrueret til at kunne se så små detaljer på Månen!

Det er selvfølgelig omstridt om de var på Månen i 1969, når de beviseligt først nu skal til at undersøge de her strålingsbælter - Van Allen bælter som ligger rundt om Jorden som afskærmer Jorden fra de dødelige stråler fra Solen!

Uden disse bælter, var der ganske enkelt ikke liv på Jorden!

Luk kommentar
123456+ 5 måneder 5 dage siden

HVis du nu hører lidt efter hvad der bliver sagt i trådstarters link, så er det strålingens påvirkning af instrumenterne og ikke mennesket der er tale om at undersøge grundigere.
.
De raketter eller moduler der har været på månen, var efter nutidens standard nærmest på stenalder stadiet, og foretog ikke de store beregninger af sig selv.
.
Derimod blev der indsamlet data i modulerne, som blev sendt tilbage til jorden hvor de blev beregnet og resultatet blev så sendt retur til modulet.
.
 Som det bliver forklaret her, så er strålingen i Van Allen bæltet ikke nødvendigvis dødeligt for mennesker:
.
https://www.youtube.com/watch?v=bLtgS2_qxJk
.
Og igen igen igen, så pointerer hun i linket, at der ikke er tale om måneturene, som trådstarter mener ikke kan lade sig gøre, men om Orion missionens problemer.
.
 

flixtor 5 måneder 5 dage siden

den historie du der disker op med , er jo også utroværdig , man kan virkeligt ikke se de ting der er efterladt på månen via et teleskop , ellers kom med et link til din historie indecision

Marius, the giraffe 5 måneder 5 dage siden

 
@Debatmand
 
Van Allen bæltet starter 200 km. over jordens overflade!
Hvis dette bælte er det store problem, må dette betyde at der heller aldrig har været mennesker på rumstationen ISS, eller aldrig ever-never nogen bemandet rumfærger.
 
Imponerende at dette kan holdes hemmeligt, især russerne kunne jo finde på at sladre…
 
Med måske de har haft en gensidig tavshedsaftale med USA om ikke at røbe sandheden???
 
Så kunne USSR beholde løgnehistorien om ”den første mand i rummet” Juri Gagarin, samt fatasihistorien om himmelhunden Leica.
 
Også Apollo 13’s havari må tilskrives historieforfalskning – gad vide hvad Tom Hanks siger til at han har indspillet en eller glimrende film, der siges at være semi-autentisk, men i virkeligheden er ren fantasi…
 
Husk - Sandheden er derude…!!!
 
//MTG

John_Deere 5 måneder 5 dage siden