Uartige, frække unger i skolen skyldes misforståede ord i undervisningen

stone45 6 måneder 1 uge siden 6

Uartige, frække unger i skolen skyldes misforståede ord i undervisningen

Ja, så kort kan det siges. Hvis elevernes misforståede ord ikke bliver opklarede, vil det måske udvikle sig til, at de bliver kriminelle. For at håndtere eleverne ordentligt skal de også indrømme og fortælle om de uartigheder og lignende handlinger, som de har begået. Deres misforståede ord er også årsagen til eventuel ordblindhed. Hvis man bliver søvnig, når man går i seng og læser en bog, er det også på grund af misforståede ord. Alt dette gælder selvfølgelig ikke kun for elever i skolen, men det gælder for alle og enhver. Hvis man opgiver et studium, er der altid nogle ord i undervisningen, man ikke kunne forstå betydningen af.

henrik42 6 måneder 1 uge siden

Stone. Nu er jeg ordblind!!! Og jeg kan overhovedet ikke genkende din kritik!!! Skulle ordblinde være mere kriminelle end resten af befolkningen????? Du er uhyggeligt usaglig!!!!

Luk kommentar
dandegn 6 måneder 1 uge siden

Mage til vrøvl, Stone At ordblinde skulle være kriminelle endsige dumme er da urimeligt langt ude !!

stone45 6 måneder 1 uge siden

Det var heller ikke det, jeg skrev. Ordblindhed skyldes misforståelse i nogle ords betydning, men det er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man bliver kriminel.
Kriminalitet skyldes også misforståede ord (altså misforståelse af ordenes betydning). Det er dog heller ikke ensbetydende med, at alle kriminelle er ordblinde, men det kan nemt være, at de er det.

Luk kommentar
dandegn 6 måneder 1 uge siden

Så var det jo alligevel det du skrev ! Og det er stadig noget vrøvl !!
Det kræver ikke læsefærdigheder at vide at det er forkert at øve f.eks vold !!!
Det er dog dejlgt at der næsten ikke er ret mange som mener at ordblinde er dumme - for der er INGEN sammenhæg meller de to !

Luk kommentar
stone45 6 måneder 1 uge siden

Det var stadigvæk ikke det, jeg skrev. I kan ikke læse.

jens261 6 måneder 1 uge siden

STONE45
Du er for langt ude, det er noget vrøvl det du der skriver, uartige eller frække unger det klares flot og elegant med et skrald i røven, så er det problem løst... NÆSTE