Voldlig venstrefløj

henrik42 10 måneder 1 dag siden 29

Voldlig venstrefløj

Så går venstrefløjen amok i endnu en voldsrus.
http://www.bt.dk/krimi/lige-nu-politi-slaar-med-knipler-kampe-mellem-bet...
Hvor længe skal vi accepterer deres voldlige opførelse??
Bør politiet ikke have nogle nye redskaber så som gummikugler og vandkanoner??

Nøgleord: 
marquien 10 måneder 1 dag siden

Hold København ren, smid en autonom i forbrændingen.

Luk kommentar
loev 9 måneder 3 uger siden

Har De overvejet at kontakte en Psykiater ?.

henrik42 10 måneder 1 dag siden

Det er jo helt sindssygt.
http://www.bt.dk/krimi/lige-nu-beskudt-med-slangeboesser-og-moetrikker-k...
Hvorfor er det at venstrefløjen ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt??

Luk kommentar
cykel2 10 måneder 1 dag siden

Andre gange er det højrefløjen. Begge dele er dybt uacceptabet!! Det er Ok at være uenige og at demonstrere, men hvorfor pokker skal de smadre andre folks butikker, vinduer osv? Det er jo ikke de omkringboende, der er ansvarlige for det, som demonstranterne er sure over. De føler sig røvrendt af kommunen. Tja, men selvom de måtte have grund til dette, skal de da ikke  bekrige politiet!? Vi har set den samme ballade omkring fodboldkampe. Der er åbenbart en stor gruppe vrede, unge mænd, der vil gøre hvad som helst for at komme op at slås.... 

Luk kommentar
123456+ 10 måneder 1 dag siden

##Andre gange er det højrefløjen##
.
Det er det sikkert, men det forekommer mig at være sjældent sammenlignet med venstrefløjsernes voldsorgier.
.
De folk der demonstrerer imod feks indvandringen, bliver altid mødt af massive moddemonstrationer fra venstrefløjssiden, og det er sq sjældent at det er højrefløjen (hvis ellers modstandere af indvandring kan kaldes et højrefløjsfænomen) der opildner til voldelige episoder i de tilfælde.
.
Hvis man Googler "Vold fra højrefløjen", dukker der en masse overskrifter op med at højrefløjen er mest voldelig, men de sider er sjovt nok alle skrevet af venstrefløjsmedier som feks Modkraft.og Information.
.
Og når man så tænker på at uenighedslisten har (haft) væbnet voldelig magtovertagelse af styringen i Danmark på valgprogrammet, så er det nok ikke den store lid man kan havbe til venstrefløjsernes medier.
 

Luk kommentar
dandegn 9 måneder 2 uger siden

@ 123456+ Ja måske er det ikke så til at højrefjølen flejner ud, men når de så gør det er det ikke til at misforså:
englishdefenceleague.org/

Luk kommentar
123456+ 9 måneder 2 uger siden

Jo tak, de forskellige landes "defences leaques", er ikke nødvendigvis Guds bedste børn, men der er altså en del forskel på at holde møder hvor man bander og svovler af muslimerne, og så til at drage hærgende igennem byer og smadre alt på vejen.
.
De af os der husker Danish Defence Leaques "forsamling" her i Århus, ved også at den voldelige eskalering der skete, ene og alene stammede fra venstrefløjserne, som gik til angreb på de fredelige demonstrerende og på talerne.
(Dermed ikke sagt jeg sympatiserer med Defence Leaques, for det gør jeg egentlig ikke, omend jeg har en hvis forståelse for deres synspunkter).
.
https://da.wikipedia.org/wiki/Danish_Defence_League
.

#Danish Defence League afholdt 31. marts 2012 under stor mediebevågenhed en demonstration under rubrikken European Counter-Jihad Meeting i Mølleparken i Aarhus med deltagere fra en række europæiske lande og lederen for English Defence League, Tommy Robinson, som hovedtaler. 
.
Der blev på forhånd bebudet en international mobilisering og et massivt fremmøde. Det samlede deltagerantal skønnedes efterfølgende til at være op mod 200 deltagere.
(Venstrefløjserne samler altså 5000 personer til en demonstration mod en anden ellers fuld lovlig og legal demonstration) 

Der blev afholdt en bredt favnende moddemonstration med op mod 5.000 deltagere på Bispetorv få hundrede meter fra Mølleparken. 
Moddemonstrationen gik under navnet Aarhus for mangfoldighed og blev organiseret med støtte fra et samlet Aarhus Byråd af et initiativ med udspring i fagbevægelsen, studenterorganisationer, partier på venstrefløjen samt jødiske og etniske interesseorganisationer.
.
(Jeg vil kalde det stærkt kritisabelt. når byrødder og fagforeninger på den måde forsøger at stoppe ytringsfriheden, hvis den ikke lige er deres kop te.)
.

En del af demonstranterne kom fra Antifascistisk Aktions mobilisering på den yderste venstrefløj. Ifølge Antifascistisk Aktion rejste 600 aktivister fra København og andre landsdele. 
Derudover deltog udenlandske venstreorienterede fra hovedsageligt Sydsverige og Oslo og Bergen i Norge. 
.
Faren for sammenstød mellem yderfløjene resulterede i et større politiopbud der blev betegnet som det største i nyere tid i Jylland, men opbuddet kunne ikke forhindre mindre grupper af demonstranter i at bryde ud af "Aarhus for Mangfoldigheds" demonstration og opsøge direkte konfrontation med deltagerne i Danish Defence Leagues demonstration.
.
Der opstod på et tidspunkt opløb mod politiets kæder i Mølleparken med deltagelse af venstreradikale, immigranter og tililende deltagere i DDL's demonstration. 
Direkte konfrontation og slagsmål blev dog i store træk forhindret af politiet, der foretog en masseanholdelse.
.
Andre udbrydere fra moddemonstrationen byggede senere barrikader i deres skærmydsler med politiet, og DDL's bus blev angrebet med kasteskyts og beskadiget på vejen ud af Aarhus. 
Opløbene resulterede i løbet af dagen i anholdelsen af 83 personer. Fem af disse blev efterfølgende varetægtsfængslet, deraf en for overtrædelse af udlændingeloven.

Demonstranterne, der deltog i balladen, blev af ledelsen for "Aarhus for mangfoldighed" afskrevet som "professionelle ballademagere".#
(Nem måde at vaske sine hænder rene, nærmest som da pernille rosenkranz theil inviterede et par aktivister til Borgen, så de kunne kaste med maling mod to lovligt valgte polikere og senere påstod at det kendte hun ihvertfald ikke noget til)

henrik42 10 måneder 1 dag siden

Cykel. Andre gange er det højrefløjen. Hvornår???? Hvornår har du set højrefløjen i Danmark smadre butikker og kaste brosten efter politiet??? Jeg glæder mig til at høre. Cykel....

Luk kommentar
cykel2 10 måneder 12 timer siden

GLÆDER DIG?? Hvad hulen er der at glæde sig over, når smånazistiske eller skinheadtyper går løs på folk? Eller rockere? Jo, de går mest efter "fejlfarver", og så er du nok ligeglad. Men ikke alle tænker sådan, så længe "fejlfarverne" opfører sig ordentligt. Og når de ikke gør, er det politiet og domstolene, der står for straffen. Vi bor i DK, ikke i Sydstaterne.

Luk kommentar
henrik42 10 måneder 9 timer siden

Cykel. Hvornår har højrefløjen smadret butikker og kastet med brosten?? Hvornår har højrefløjen skudt efter politiet med slangebøsser med møtrikker?? Cykel hvornår har du sidst set det??

grublad70 10 måneder 8 timer siden

"Smånazistiske eller skinheadtyper går løs på folk"...hvor er der eksempler på det. Det er vel netop de autonome der selv er mest fascistisk, ved sortklædt og maskeret, at smadre bydele og anderledestænkende. Desuden var der unden tvivl, en hel masse ikke-etnisk danske med til gårsdagens terrorhandlinger, der blandede sig med de autonome eller hvis tilstedeværelse og deltagelse direkte blev accepteret og formentlig sågar tilskyndet.

loev 9 måneder 3 uger siden

Baggrunden for disse udfald skyldes et sygt og korrupt samfund der udstikkes af landsforrædere på Christiansborg.

Vi må have udskiftet disse platugler og nasserøve med politikere.

jens261 10 måneder 10 timer siden

Så længe man bliver ved med at sige " lille skat hvad syntes du selv " så afler man pr. automatik nogle personer der er TOTALT kolde i røven om alt og alle, bare vi får noget larm i gaden, og så er der jo så også lige det at det hele er jo gratis, der er jo ingen der bliver stillet til ansvar, og sker så endelig, så bliver det bare til en løftet pegefinger, så ja kør dem til forbrændingen efter at de har fået en gummikugle i røven.
Hej

Luk kommentar
cykel2 10 måneder 8 timer siden

Vi så det i Ålborg for et par år siden. Også der var der vold mod politiet og anderledes tænkende. Jeg tror, det er unge utilpassede fyre, der aldrig er blevet stillet krav til, og aldrig har lært at stå til ansvar for noget som helst. Jeg tror heller ikke, at det drejer sig om politik (tror ikke, de har selvdisciplin til at være MEDLEM af et parti, hverken til højre eller til venstre), de skal bare ud og lave ballade og smadre et eller andet. Så er det jo bekvemt at hægte sig på en demonstration, uanset om det er højre eller venstre.

Luk kommentar
jens261 10 måneder 7 timer siden

Godt skrevet Cykel2

henrik42 10 måneder 5 timer siden

Cykel. Nævn nu er sted hvor en højreorienteret demostration er endt med kast med brosten mod politiet?? Eller hvor højrefløjen har skudt på politiet med slangebøsser med møtrikker i?? Hvor er det du ser det henne?? Der er jo ingen tvivl om at det er venstrefløjen der har et kæmpe problem med vold...

loev 9 måneder 3 uger siden

Hr.Jens261
Har De overvejet at kontakte en Psykiater ?.

loev 10 måneder 3 timer siden

Hvor længe skal den danske befolkning finde sig i et politi der opfører sig som voldspsykopater , men selvfølgelig danmark er jo en politistat.

Luk kommentar
henrik42 10 måneder 3 timer siden

Løv. Du er jo ikke helt rask. Spørgsmålet er hvor længe vi skal blive ved med at finde os i en så extremt voldlige venstrefløj. Selv mener jeg at gummikugler til politiet er en god mulighed. Men er også åben for at skyde med skarpt efter benene. Det er godt at vi har en konservativ Justitsminister...

Luk kommentar
loev 9 måneder 3 uger siden

Hr.Henrik42
Har De overvejet at kontakte en Psykiater.

henrik42 10 måneder 1 time siden

Loev. Syntes du ikke det lyder som nogle fredlige unge mennesker?
http://www.dr.dk/nyheder/indland/unge-opfordrer-politiet-til-holde-stenk...
Håber virkelig at politiet har nul tolerance over for den slags voldlige opførelse. Hvem fanden tror de at de er??

Luk kommentar
123456+ 10 måneder 23 minutter siden

Alene truslen til politiet om kasteafstanden, burde være begrundelse nok til at lukke festen allerede inden den startede.
.
Forestil jer lige at en rockerklub meldte ud at de ville holde fest og bad politiet om at holde sig mere end skudafstanden fra et oversavet haglgevær væk ....

henrik42 9 måneder 3 uger siden

Dejligt at se at politiets håndtering af de voldlige kriminelle onsdag gjorde at de ikke turde at skabe sig fredag. Respekt til politiet for ikke at lade sig styre af en voldlig venstrefløj...

Luk kommentar
henrik42 9 måneder 3 uger siden

Også i USA viser venstrefløjen deres volds parathed.
http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-03-08-vicepraesidentkandidatens-soen-a...
Hvor er det trist at venstrefløjen altid griber til vold.

loev 9 måneder 3 uger siden

Det bliver ikke bedre før vi får udskiftet voldspsykopaterne i dansk politi med betjente der har hjerne og nosser.

Det har desværre lange udsigter da man fortsat prioriterer uddannelsen til betjent, ved hjælp af kampsport.
Det betyder at disse optøjer er det rene guf og kamptræning for at bevare og beskytte politistaten som Danmark jo har været i mange år.

Luk kommentar
henrik42 9 måneder 3 uger siden

Loev. Hvorfor smadrede de en bank hvis det var politiet der var skyld i volden?? Tværtimod er politiet alt for blødsøden over for den slags kriminelle. Jeg tror ikke rigtigt at du ved hvad politistat betyder.
https://da.m.wikipedia.org/wiki/Politistat

Luk kommentar
loev 9 måneder 3 uger siden

Hr.Henrik42
Jeg har siden 1962 ikke haft respekt for dansk politi og har fremadrettet fået så lidt respekt for dansk politi , at jeg må sige at den er ikke eksisterende og det er der mange årsager til.

Luk kommentar
henrik42 9 måneder 2 uger siden

Det er meget muligt. Men en politistat er Danmark jo ikke.... Jeg syntes at politiet gør et glimrende arbejde. De burde dog have flere ressourcer. Og en ordentlig politiskole istedet for Tulles anden klasses skole...

henrik42 9 måneder 1 uge siden

Prøv og tænk hvor mange pædagoger vi kunne få for de penge venstrefløjens voldlige opførelse koster.
http://www.bt.dk/krimi/modstandere-af-antimuslimske-optog-koster-millioner
Fy for satan...