64-årig havde sex med hunde til vild fest

64-årig havde sex med hunde til vild fest

Manchet: 
En kvindelig pensionist deltog i en bizar og vild fest, hvor hun blandt andet dyrkede sex med flere hunde. I retten forklarede den 64-årige, at hun ikke vidste, at det var ulovligt.
image title: 
Jozef Polc/123rf.com
Efter at have deltaget i den bizarre fest, hvor flere af deltagerne havde sex med dyr, er den 64-årige brite Carol Bowditch blevet idømt husarrest og samfundstjeneste.

I retten er det kommet frem, at pensionisten havde sex med en sanktbernhardshund, en sort labrador og en schæferhund, skriver Mirror.

De seksuelle udskejelser kom i myndighedernes søgelys, da britisk politi havde overvåget manden, som arrangerede den frastødende sexfest gennem længere tid.

LÆS OGSÅ: 11-årig begår selvmord efter grov spøg

Det var en dvd, der indeholdte en fil, hvor den 64-årige havde sex med en hund, der afslørede hende. Britisk politi fandt dvd’en, da de ransagede hendes adresse.

”Da filmen blev analyseret var indholdet ekstremt. Der var blandt andet en film på otte minutter og 59 sekunder, hvor kvinden dyrker vaginal og oralsex med en sanktbernhardshund, der hedder Oscar, ” siger anklageren i sagen, Victoria Rose.

I retten indrømmede Carol Bowditch, at hun havde haft sex med hundene, men samtidig hævdede hun, at hun ikke vidste, at det var ulovligt at dyrke dyresex.

”Hvad du gjorde er først og fremmest ulovligt, dernæst afskyeligt. Jeg kan forstå, at du har været underlagt en del offentlig ydmygelse, som denne sag har tiltrukket. Det overrasker mig ikke,” sagde dommer Michael Heath, da han afsagde sin dom. 

Pensionisten er nu blevet idømt 12 måneders samfundstjeneste og husarrest.

Er det en fair straf for den 64-årige?

​Dagens
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat