To agurker efterladt til Fifty Shades Darker

To agurker efterladt til Fifty Shades Darker

Manchet: 
Biografpersonalet i Frederikstad Kino gjorde sig en mærkværdig opdagelse efter en ’Fifty Shades Darker’-visning.
image title: 
Foto: Nipaporn Panyacharoen/123rf.com
’Fifty Shades Darker’ kører lige nu i biografer verden over, hvor den erotiske film vises for fyldte sale. Det var ikke anderledes fredag aften i Frederikstad Kino i Norge, men forestillingen har alligevel fået lidt ekstra opmærksomhed.
 
Da biografpersonalet efter filmen skulle gøre rent i salen, fandt de nemlig ikke kun de sædvanlige popcorn og tomme slikposer – to agurker var nemlig efterladt ved sæderne. Det fortæller biografens direktør, Jørgen Søderberg Jansen, til norske Dagbladet:
 
”De var begge tørre og rene. Jeg kan ikke sige noget om, hvorfor de ligger der, men jeg tænker, at nogen har forsøgt at være morsomme,” siger han til avisen. 
 
LÆS OGSÅ: 5 biofilm du ikke må snyde dig selv for i februar
 
Biografdirektøren kunne da også godt se det sjove i episoden, så han lagde et billede af det syn, der mødte personalet, på biografens Facebook-side:
 
”Fundet i sal 3 efter kl. 20.00-visningen af Fifty Shades Darker. Tag kontakt, hvis du vil have dem tilbage,” skrev Jørgen Søderberg Jansen til opslaget.
 
Facebook-opslaget er efterfølgende blevet liket, delet og kommenteret af tusindvis af nordmænd, og tre personer har faktisk kontaktet biografen og gjort krav på agurkerne, fortæller Jørgen Søderberg Jansen:
 
”Men jeg tror ikke, der kommer nogen og henter dem. Skulle de gøre det, ligger de i køleskabet.”
 
Tror du, agurkerne blev efterladt som en spøg, eller var de rent faktisk ment til at blive brugt?
 
BT
 
Nøgleord: 
Opret ny debat