Trænger dine fliser til en rensning?

Trænger dine fliser til en rensning?

Sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret 

Det er træls at kigge på grimme fliser, da de også ødelægger resten af omgivelserne. Det kan derfor være en god idé at få dem renset. Sommeren og lange aftener udendørs banker snart på døren, så det er nu du bør give din have og dine udendørs omgivelser en kærlig hånd. Hvis du ikke selv kan overskue det, findes der andre alternativer. På nanostone.dk finder du tilbud på både rensning af fliser, facader og tage. Så er der ikke længere nogen undskyldning for at være doven, da du nemt kan bestille service online. Derefter kan du få professionel hjælp og dermed få din have til at se fantastisk ud igen. 

Hvorfor bliver mine fliser grimme? 

Dine fliser over tid har helt sikkert ændret sig. Det er næsten svært at forestille sig, hvordan de så ud, dengang de lige var blevet lagt, hvis du aldrig har prioriteret at få dem renset før. En af de hyppigste grunde til, at fliser begynder at se trælse ud, er ukrudt. Ukrudt gror i de fleste haver og kan slå rødder under fliserne. Det betyder at det bliver ekstra svært at få ukrudtet væk, og det er også her, at mange giver op. Derudover er mange fliser beklædt med alger, som giver en grønlig farve. Den grønlige farve får fliserne til at se grimme ud, da de har en tendens til at se beskidte ud. Selvom at alger opstår nemt, er de også nemme at komme af med. Alger trives bedst i skyggen, og der skal også gerne være vådt. Hvis du selv døjer med alger, kan du nok også godt genkende disse forhold. Det er typisk på fliser som ligger i skyggen eller når de har fået fugt, at algerne kommer. 

Professionel fliserens

Med professionel fliserens slipper du selv for det besvær, som fliserens indebærer. Du har højst sandsynligt heller ikke de redskaber, som det kræver for at fjerne alger og andet skidt. Der findes mange midlertidige løsninger, men hvis du gerne vil opnå et langtidsholdbart resultat, kan du med god grund lade professionelt udstyr klare rengøringen. Hvis du vælger at udnytte tilbuddet om professionel fliserens, følger dem der ordner fliserne for dig disse trin:

– En gratis prøverens samt opmåling af fliserne

– Dine fliser bliver renset

– Forebyggende desinficering

– Overfladebeskyttelse af fliserne

– Frisk fugesand

Til sidst vil der være oprydning og et kvalitetstjek så du sikrer dig, at alt er i orden.