Gå ikke glip af disse fem fodboldrejser i det kommende år

Gå ikke glip af disse fem fodboldrejser i det kommende år

Sponsoreret indhold

Hvis man er interesseret i fodbold, og man skal ud at rejse i løbet af det kommende år, så er der fantastiske muligheder for, at man kan kombinere de to ting. Det er nemlig blevet utrolig populært at tage på sportsrejser, og en af de sportsrejser, der er mest populære, er den klassiske fodboldrejser. Året 2022 og 2023 er især et godt tidspunkt at tage på fodboldrejse, fordi der i år kommer nogle store kampe, hvor mange af verdens bedste spillere får lov at kæmpe mod hinanden på nogle fantastiske stadions rundt om i verden.

Når man tager på fodboldrejse, så er der generelt taget hånd om alt lige fra billetterne til fodboldkampene, flyet og hotelovernatninger samt eventuelle udflugter i løbet af rejsen. På en fodboldrejse til byer som fx London, Rom og Paris, får man derudover også mulighed for at bruge tid i nogle fantastiske kulturbyer rundt om i verden.

Se Messi og andre store stjerner i Paris

Rejser man afsted på fodboldrejse til Frankrig, så kan man i 2022 opleve nogle af verdens bedste spillere i de smukkeste omgivelser midt i Paris. Her får man en rejse til en af de smukkeste byer i Europa, som byder på rig historie og fede kulturelle tilbud foruden fodbold i verdensklasse.

Man kan fx opleve Lionel Messi, der spiller for Paris Saint-Germain FC, når klubben møder de stærke FC Metz, når der spilles kampe i Ligue 1. Det er en oplagt mulighed for at se Messi og mange af de andre store stjerner, som spiller for Paris Saint-Germain FC, når kampen løber af stablen her i 2022.

Oplev tysk talentudvikling i Dortmund

Fodboldrejser handler dog ikke kun om at se de helt store stjerner spille – det handler også om at blive overrasket og imponeret af de mange unge talenter, som spiller rundt omkring i verden. Derfor er mange danskere også begyndt at tage på fodboldrejse til Dortmund i Tyskland, hvor klubberne spiller efter deres ”50 + 1”-regel, som betyder, at medlemmerne af klubben faktisk ejer størstedelen af klubben. Det betyder, at klubben er nødt til at fokusere på at udvikle talenter fremfor at opkøbe talenter, og det betyder, at der spiller ekstremt mange unge talenter i Dortmund.

Dem kan man fx opleve, hvis man rejser til Dortmund, og ser Borussia Dortmund spille mod fx Hertha Berlin på Dortmunds hjemmebane. Det gode ved en fodboldrejse til et sted som Dortmund er desuden, at man ikke behøver at rejse langt for at se fodbold i topklasse.

Se “Den gamle dame” under Italiens sol

Hvis man ønsker at kombinere sin fodboldrejse med sol og varme, så er det oplagt at tage et smut til Italien. Her kan man se en af Italiens største og ældste forsvars talenter Giorgio Chiellini spille for Juventus, når Juventus FC møder SS Lazio i den smukke by Torino. Det er en fantastisk mulighed for at se fodbold i verdensklasse, samtidig med at man efter kampen kan slappe af en i lækker Italiensk pool med solen bagende ned over sig.

Masser af spanske mål og højt tempo

Kan man ikke få nok af den spanske sol og de verdenskendte stjerner, så kan man jo med rette opleve et af verdens mest velkendte hold, FC Barcelona, når de møder de talentfulde Villareal CF i midten af Barcelona. Her får man en oplevelse for livet, og der er garanteret et væld af mål i højt tempo. Barcelona byder derudover på lækker mad, høje temperaturer og et væld af seværdigheder, som kan besøges, når man ikke lige ser fodbold på højeste plan.

Mærk stemningen når Arsenal går på banen i London

Der findes et væld af store fodboldklubber rundt om i verden, som bestemt er værd at opleve, men ønsker man ikke at rejse langt, kan man tage en hurtig miniferie i Englands pulserende storby London, hvor man kan opleve Arsenal FC og Everton FC spille mod hinanden midt i London. Holdene er begge en del af Premier League, der betragtes som en af de mest prestigefyldte fodboldligaer i verden, og konkurrencen mellem de to hold er hård. Det vil derfor med garanti blive en spændende kamp.