Google Wallet samler alle dine digitale dokumenter på et sted

Google Wallet samler alle dine digitale dokumenter på et sted

Sponsoreret indhold

Med den nye Google Wallet er tech giganten for alvor trådt i karakter på markedet for online betalinger, og det kan komme til at betyde et større skred inden for elektroniske tegnebøger på verdensplan. Du vil nu kunne rumme alle dine personlige dokumenter i en enkelt elektronisk applikation, så du kan bruge Google Wallet til alting fra at tænde din bil til at logge ind på dit NemID.

Er du træt af, at du skal bruge alle mulige former for logins og kodeord for at navigere rundt på internettet eller på et online casino? Så er det meget muligt, at Google Wallet vil være en løsning for dig, da der nu for alvor er kommet samling på din digitale identitet, og det kan gå hen at være en lille revolution for den måde, vi tilgår den digitale del af verdenen på.

Fra Pay til Wallet

Google Wallet er den seneste opdatering af det, som vi i Danmark har kendt som Google Pay, og at navnet er blevet ændret, har sin årsag. For hvor det før i tiden kun var et spørgsmål om at bruge Googles elektroniske tegnebog til at foretage online betalinger, så er det nu blevet til et sted, hvor du kan opbevare alle dine elektroniske dokumenter, og det vel at mærke sikret med Googles banebrydende teknologi.

Således vil du med Google Wallet kunne have både personlige dokumenter som dit sygesikringsbevis og dit kørekort lagret online, men du vil endog også kunne have dine bilnøgler i en Google Wallet, hvis du er en af de efterhånden mange, som har nøgleløs tænding i dit køretøj.

Hvad gør Apple?

Dette vil uden tvivl komme til at afkræve en reaktion fra Apple, der ikke bryder sig om at blive kørt agterud på den digitale front. Ikke desto mindre er det det, som Google her forsøger på at gøre. Indtil videre har iOS været førende på denne front, og Apple Pay er da også blevet dagligdag for utallige danskere. Men det kræver selvsagt, at du er bruger af Apples teknologi, og da Android i de senere år er begyndt at hente gevaldigt ind på iPhones og iPads, så er det uden tvivl en udvikling, der må give små rynker i panden på de bonede gulve hos Apple.

Muligheden for at kunne opbevare alt lige fra vaccinepas til nøgler, kreditkort og kørekort på samme sted vil være en velkommen udvikling for en digital generation, og med Googles velkendte evner inden for kryptering, så vil det sandsynligvis kun være et spørgsmål om tid, før Google Wallet for alvor bliver en del af vores hverdag.

Der er et ekstra incitament i forskellige former for belønninger, som du kan indkassere, hvis du er fast bruger af Google Wallet. De vil både tilbyde forbrugerne forskellige former for cashbacks på loyalitetsprogrammer, og hvis du ofte handler samme sted med Google Wallet, så vil du også have mulighed for at få rabatter, når du er på indkøb disse steder.

De sidste tanker om Google Wallet

Handskerne er for alvor blevet taget af på markedet for online betalinger og i det hele taget at håndtere vores alles digitale identitet. Og det kan kun blive til vores fordel som forbrugere. For det handler om at hoppe på vognen, inden den er kørt. Your move, Apple!