Derfor skal du dyrke mere sex

Derfor skal du dyrke mere sex

Manchet: 
Nogle gange kan sexlysten være svær at finde frem, men der er faktisk virkelig gode grunde til at dyrke sex.
image title: 
Foto: David Pereiras Villagrá/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS

Sex er både dejligt og skønt, men nogle gange kan der være mange grunde til, at man har det for lidt. Det er der dog gode grunde til at lave om på.

Her kommer der seks grunde til at have mere sex.

1: Du bliver sundere. Udover at du får det dejligt af at dyrke sex, så følger der også en lille bonus med. For sex fungerer også som en lille workout, der forbrænder kalorier. Og som om det ikke var nok, så producerer din krop fenatylamin, en slags naturlig amfetamin, som regulerer din appetit og gør dig mindre lækkersulten.


2: Du kommer til at se bedre ud. Din krop producerer en masse endorfiner, når du dyrker sex, og det er godt for din hud, ligesom du udskiller hormonet DHEA, som har en opstrammende effekt.

LÆS OGSÅ: Utroskab: Efter 6 år skal du være bekymret

3: Du får det bedre. Når du dyrker sex frigives stoffet oxytocis, som er et naturligt og smertelindrende opiat, som blandt andet hjælper på hovedpine.

4: Du får mere lyst. Holder du pause fra sex i en længere periode, kan din sexlyst automatisk dale, men lige så snart du har dyrket sex, stiger din lyst igen.

5: I får det bedre med hinanden. Der kan nogle gange gå hverdag i et parforhold, og man glemmer at prioritere hinanden. Men ved at være intime sammen, kan i sætte den travle hverdag lidt på pause, og kun have hinandens opmærksomhed.

6: Du sover bedre. Efter du har haft orgasme bliver hormonet prolactin frigivet, som både får dig til at slappe mere af og gør dig mere søvnig, så har du problemer med at sove om natten er det bare med at få gang i lagengymnastikken.

Savner du en partner? Find kærligheden på Senior.dk mødestedet for folk over 50.

Kilde: Webmd.com og Se og Hør


 


Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat