Derfor skal du have en ejeraftale

Derfor skal du have en ejeraftale

Sponsoreret indhold

”Annonce” 

Har du en ejeraftale, ønsker en ejeraftale eller ved du slet ikke, hvad det er? Hvad betyder det og hvorfor er det vigtigt? Læs videre i artikler her, for at blive klogere på, hvad ejeraftaler er for en størrelse.

Ejeraftaler

Hvis I eksempelvis er flere ejere i en virksomhed eller et anpartsselskab, så er det en god idé at have en ejersaftale. En ejeraftale er kort fortalt et sæt spilleregler, som gælder for dig og dine medejere i virksomheden. Tidligere er denne omtalt som en anpartshaveroverenskomst. En ejeraftale er med til at sikre et velfungerende samarbejde mellem dig og dine medejere i jeres virksomhed, og det er med til at sikre disse spillerregler for driften i virksomheden. På denne måde er I sikret, hvis I pludseligt ikke længere skal samarbejde længere. Sådan en aftale er med til at sikre jeres samarbejde i virksomheden, samtidig med at det skaber tryghed for alle parter.

Hvorfor er det vigtigt?

Det er vigtigt for en virksomhed eller et anpartsselskab at have en ejeraftale, så alle parter er sikret. I er blandt andet sikret, hvis der mod forventning skulle opstå uenigheder, og at jer medejere i virksomheden bliver uvenner, eller der opstår andre uoverensstemmelser, som betyder, at I ikke kan fortsætte i virksomheden sammen. Hvis I på forhånd har en ejeraftale, er I sikret på forhånd, at ingen af jer bliver snydt. Det er en god idé for jer at lave en ejeraftale i samarbejde med en advokat, så alle parter er sikret og føler sig trygge. På denne måde har I forudsætningen for de bedste forhold for jer selv og hinanden i virksomheden.
 
Tag kontakt til en advokat allerede i dag, og find ud af hvordan en ejeraftale ville være en god idé at anvende i netop jeres virksomhed for dig og dine medejere.