Din mand vil elske disse 5 sexstillinger

Din mand vil elske disse 5 sexstillinger

Manchet: 
Sex skal selvfølgelig være dejligt for begge parter, men hvis du vil glæde din mand, kan du med fordel gøre brug af en eller flere af disse fem sexstillinger.
image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Alle har forskellige præferencer, når det kommer til sex, men der er nu alligevel nogle stillinger, som mænd foretrækker mere end andre. Ifølge sinful.dk kan det faktisk skæres ned til fem stillinger, som vil få enhver mand i himlen.
 
1. Doggy-style

Ikke overraskende svarer størstedelen af mændene i en undersøgelse foretaget af Women’s Health, at deres ultimative favoritstilling er doggy-style.
 
Her har manden et perfekt udsyn, han er i kontrol, og han har mulighed for en dyb penetrering af kvinden – og det er jo til begges fornøjelse.
 
2. Vandfaldet

Denne stilling er en klar vinder, selvom mange ikke kender til den. Manden ligger på ryggen med hoved og skuldre ud over kanten af sengen, mens kvinden rider ham.
 
Det medfører, at blodet løber til hovedet – altså det med to øjne, næse og mund – hvilket resulterer i et intenst klimaks, som mænd sjældent oplever det.
 
LÆS OGSÅ: Pift sexlivet op med disse stillinger
 
3. Missionæren

Den gode gamle klassiker, der bare holder. Den kan varieres på utallige måder, og så er den mere intim end så mange andre stillinger. Derudover giver den mulighed for fri udfoldelse med hænderne.
 
4. Omvendt cowgirl

Mænd kan godt lide, når kvinder tager initiativet og kontrollen, og det tillader den omvendte cowgirl, hvor kvinden rider ham omvendt.
 
Tilmed kan manden være med til at styre bevægelserne, og så gør det jo heller ikke noget, at han ligesom i doggy-style har et perfekt udsyn til kvindens krop.
 
5. Den indpakkede

Den klart mest intime, der tillader masser af kys og kærtegn. Begge ligger på siden vendt mod hinanden, så kvinden kan løfte sit øverste ben og tillade manden at trænge ind i hende. Derefter lader hun benet omklamre manden, så han nærmest ligger mellem hendes ben – men på siden.
 
Hvilken sexstilling er din favorit?
 
Se og Hør
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat