Disse 10 berøringer sender din mand i himlen

Disse 10 berøringer sender din mand i himlen

Manchet: 
Hvis du rører din mand visse steder på kroppen, kan du gøre ham ekstra vild i varmen.
image title: 
Foto: gstockstudio/123rf.com
Alle mænd er forskellige, og der er derfor ingen endegyldig opskrift på, hvordan du bedst tilfredsstiller din mand i sengen. Du kan dog prøve dig med frem med et eller flere af disse ti råd til, hvor han kan kærtegnes for at komme i stemning.

1. Ørerne
Slik på hans øreflipper under forspillet og hvisk nogle frække gloser til ham – det vil uden tvivl sætte yderligere gang i hans lyst.

2. Knæ og albuer
Nærmere bestemt bagsiden af hans knæ og indersiden af hans albuer. Her er huden nemlig ekstra sensitiv, og det kan virke pirrende, når du rører eller kysser ham dér.

3. Hovedbunden
Det virker måske overflødigt, men hvis du lader dine hænder løbe blidt gennem hans hår, så de aer hans hovedbund, skal det nok få den ønskede effekt.

4. Linjen mellem lår og balder
Der kan være guld at hente ved en let berøring i folden, hvor lårene bliver til balder, og det er ofte et overset sted, der er meget følsomt.

5. Arme
Armene er oplagt til en henkastet berøring, når I sidder i sofaen og ser tv, og derfra kan du lade det udvikle sig til en form for massage. Husk at tage dig god tid – det betaler sig i den anden ende.

LÆS OGSÅ: Så mange skal du have sex med inden ægteskabet

6. Hænder
Kærtegn hans hænder på alle mulige måder – ved berøring af dine hænder, kys eller ved at slikke på dem. Kig ham dybt i øjnene og lad hans fantasi klare resten.

7. Brystvorterne
Faktisk er mænds brystvorter lige så sensitive som kvinders, så der er meget at hente i det område. Kombinér det evt. med en isterning, der vil gøre området endnu mere sensitivt.

8. Fødderne
Fodmassage er vejen frem, for fødderne er fyldt med nerver. Prøv dig frem og tag evt. munden i brug – hvis han altså ikke kommer direkte fra arbejde og har haft fødderne indelukket i sko i otte timer.

9. Mellemkødet
Stykket mellem hans pung og anus er utroligt følsomt, fordi det har forbindelse til hans prostata. Stimulerer du området samtidig med penis, giver du ham en oplevelse, han sent vil glemme.

10. Hans P-punkt
Dette punkt kalder man også det mandlige G-punkt, og det kan virke grænseoverskridende for begge parter. Det er mandens prostata, som sidder cirka fem centimeter oppe i anus frem mod hans penis og føles som en lille valnød. Husk dog renlighed og korte negle, for ellers kan det blive en ubehagelig omgang for ham.

Hvad kan du anbefale, som tænder en mand?

Woman.dk
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat