Disse 3 ting vækker din sexlyst

Disse 3 ting vækker din sexlyst

Manchet: 
Du kender det godt? Småstresset, træt og uoplagt. Al det som hurtigt kan stjæle vores sexlyst. Men heldigvis findes der nogle enkle tiltag, som kan være med til at kickstarte den igen.
image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
En ny undersøgelse, der er blevet offentliggjort i tidsskriftet Journal of Sexual Medicine, viser, at jo mere stressede kvinder og mænd er, jo sværere har de ved at blive seksuelt opstemte.
 
Sexekspert og forfatter Joan Price forklarer, at det vigtigste for at komme i stemning er, at mænd og kvinder får ro på kroppen og stresshormonerne. Sex kan netop også være det, der skal til for, at man kan falde helt ned på jorden og slappe af for én gangs skyld.
 
LÆS OGSÅ: Derfor dyrker du sex af pligt og ikke af lyst 

Her er sexekspertens tre bedste tips til at få liv i de intime udskejelser igen:
 
Dyrk motion:
Motion kan dæmpe dit niveau af stresshormoner i kroppen. Det kan også øge blodtilførselen i dine intime områder. Især yoga har vist sig at kunne øge sexlysten, hvilket skyldes de dybe vejrtrækninger og øvelser med fokus på bækkenbunden.
 
Let rygmassage:
Vi skal have hud til hud-kontakt for at kunne få lyst til mere. Rygmassage er et essentielt værktøj, da det både kan gøre dig mere afslappet og få dig i det rette humør. Det vigtigste i denne sammenhæng er dog, at der som udgangspunkt ikke er tale om massage af seksuel karakter, og massagen skal kun tages videre, hvis du selv føler dig klar.
 
Put det i kalenderen:
Åh nej. Så uromantisk og meget lidt sexet at planlægge, hvor man skal have sex – men hvis kalenderen i forvejen er hårdt booket, så er det nødvendigt. Hvis der er et fokus på akten, så kan det også sætte gang i de rigtige hormoner. Derfor må du gerne være bevidst om det i løbet af den planlagte dag, og gøre dig overvejelser om, hvad du har lyst til, og om der skal bruges bestemt legetøj. 

Hvad får dig til at blive opstemt? 

MSN
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat