Disse klassiske fordomme om sex passer ikke

Disse klassiske fordomme om sex passer ikke

Manchet: 
Der findes mange myter om sex, men langt fra alle holder stik i virkeligheden. Tror du eksempelvis, det passer, at afrikanere er de mest veludrustede mænd?
image title: 
Foto: HONGQI ZHANG/123rf.com
MSN har i samarbejde med Aller Media samlet fem sejlivede sexmyter, som de fleste er overbeviste om, er den rene sandhed. Men sådan forholder det sig ikke altid.

En klassisk antagelse er, at afrikanske mænd er de mest veludrustede, og lige præcis den myte kan du godt skrive bag øret.

Flere undersøgelser har nemlig vist, at udstyret på afrikanske mænd kan blive helt op til 20 centimeter langt, mens en asiatisk mands penis typisk ikke bliver længere end 13 centimeter. Helt generelt er der i øvrigt stor forskel på mænds vedhæng, alt efter hvor i verden de stammer fra.

Her stopper bekræftelsen af myterne så til gengæld også.

LÆS OGSÅ: Se de 8 ekstra fordele ved at dyrke sex

Eksempelvis passer det ikke, som mange ellers går og tror, at mænd har en større sexlyst end kvinder. Kvinders sexlyst kan dog svinge mere på grund af deres cyklus, men helt generelt er der ikke forskel på sexlysten hos mænd og kvinder.

Andre myter er, at personer med stor sexerfaring altid er gode i sengen, og at lykkelige par altid har god sex – begge myter er falske, mener Aller Media.

I det første tilfælde spiller kemi og følelser den vigtigste rolle for et godt samleje, og i den anden myte spiller den travle hverdag ind. Selv lykkelige par, der har været gift i 20 år, kan have dårlige dage, hvor overskuddet til en god gang lagengymnastik ikke lige er til stede.

 Den sidste myte, der lever i bedste velgående, er, at kun kvinder kan få multiorgasmer. Det passer dog ikke, for mænd kan lige så vel få adskillige orgasmer uden sædafgang. Det kræver dog stor kontrol fra mandens side, men mestrer han dette, er der god chance for, at også han kan få multiorgasmer.

Var du klar over, at sexmyterne ikke passede?

MSN
Nøgleord: 
Opret ny debat