Få gang i sexlysten med disse madvarer

Få gang i sexlysten med disse madvarer

Manchet: 
Har din sexlyst været væk lidt for længe? Så kan du hjælpe den lidt på vej ved at spise disse madvarer.
image title: 
Foto: Andrey Kiselev/123rf.com
”Ikke i dag, skat. Jeg har ikke lyst”. Hører du dig selv sige denne sætning lidt for ofte? Måske så ofte, at du har dårlig samvittighed over for din partner? Vi har fundet frem til forskellige madvarer, der har ry for at sætte gang i sexlysten.

Rødvin
Rødvin indeholder antioxidanter, som har en vigtig rolle i balancen mellem testosteron og progesteron. Man skal dog passe på med ikke at drikke for meget, da det kan påvirke præstationsevnen negativt. 

Æg
Æg har siden tidernes morgen været brugt til fremme frugtbarhed og begær. Du får protein gennem æggehviden, mens blommen indeholder en masse multivitaminer, som påvirker hormonbalancen, og som er vigtige for at undgå stress og tilhørende nedsat sexlyst.

Østers
Østers er et kendt elskovsmiddel. De er kendt for deres afrodisiske virkning takket være aminosyrer og dopamin. Samtidig er de fyldt med zink, som er med til at forhøje produktionen af sæd, testosteron og den mandlige libido.

Nødder
Er fyldt med essentielle fedtsyrer, som holder dit hormonniveau i balance. Desuden vækker aromaen hos mandler begær og lidenskab hos kvinder. Nødder indeholder desuden aminosyren L-Arginin, som er en vigtig medspiller i blodgennemstrømningen, og har derfor en betydning for mandens erektionsevne.

Chili
Hvis du er til stærk mad, skal du bare give den gas med chilien. Den øger nemlig blodcirkulationen, hvilket er afgørende for at opnå ophidselse og klimaks. Samtidig afgiver chili endorfiner, der giver din krop en slags kick.
 
Flødeskum
Du kan forstærke din produktion af østrogen eller testosteron, hvis du spiser usødet flødeskum. Mums!
 
Banan
Bananen har ikke bare et erotisk udseende. Den er også en god kilde til kalium og B-vitaminer, som øger dit energiniveau. Desuden indeholder den enzymet bromelain, som øger lystfølelsen og hæmmer impotens.

Bær
Bær indeholder ligesom citrusfrugter masser af C-vitaminer, som er afgørende for stresshormonet cortisol.

Avocado
Denne grønne frugt har et stort indhold af E-vitamin, som hjælper kroppen med at udvikle østrogen og progesteron, som cirkulerer i blodstrømmen og giver en seksuel respons. 

LÆS OGSÅ: Fem fede apps til din ferie

Mørk chokolade
Rå kakao indeholder store mængder af phenylethylamin. Det lyder måske farligt. Men det er faktisk et adrenalinrelateret stof, som giver en følelse af lykke og kærlighed. Ud over dette giver phenylethylamin naturlige følelser af spænding, tiltrækning og eufori.

Asparges
Asparges har et stort indhold af fibre, vitamin A, B og B6 samt folinsyre. Sidstnævnte skulle efter sigende give histaminproduktionen et boost, hvilket ikke er helt dårligt, da den er nødvendig for at opnå orgasme. Asparges er desuden rigtig godt for urinvejene, og det betyder også noget for lysten til sex.

Basilikum
Basilikum indeholder en masse libidofremkaldende ingredienser. Basilikum varmer kroppen op og fremmer din blodcirkulation, og ligesom med mandler er det duften og smagen af urten, der siges at have en kærlighedsvækkende effekt.
 
Hvad gør du for at øge din sexlyst?
 
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat