Fire ting du ALDRIG må gøre i sengen

Fire ting du ALDRIG må gøre i sengen

Manchet: 
Ingen har lyst til at blive kategoriseret som dårlig i sengen, men hvad afgør egentlig, om man er god eller dårlig i sengen?
image title: 
Roman Samborskyi/123rf.com
Datingsiden Match.com har lavet en større undersøgelse blandt dets brugere, som alle er singler. 5.000 personer er blevet adspurgt om, hvor de bryder sig mindst om i sengen. Det skriver Dagens.dk.
 
Ifølge undersøgelsen er disse fire punkter de største turnoffs i forbindelse med sex.
 
1. For meget snak:
82 procent af de adspurgte giver udtryk for, at for meget snak under sex er det værste, en sexpartner kan gøre.
 
2. Ingen passion: 
På en sikker andenplads med 74 procent svarer de adspurgte, at sex uden passion får dem til at synes, at knaldet er dårligt. Det skal være hedt og vildt!
 
3. For lidt bevægelse:
På tredjepladsen finder vi en passiv sexpartner, der ligger fladt på ryggen og tager imod. 63 procent af de adspurgte mener, at begge partner skal tage initiativ.
 
LÆS OGSÅ: Ensom i parforholdet? Følg disse råd
 
4. Dårlig kysser:
På en fjerdeplads finder vi den dårlige kysser. 62 procent af undersøgelsens deltagere mener, at deres partner skal kysse for at være et godt knald. En dårlig kysser får den hyggelige stemning til at forsvinde med lynets hast.
 
Nok om alt det dårlige. Hvad er et godt knald så?
 
Ifølge 83 procent af de adspurgte er en partner, som er kærlig, omsorgsfuld og entusiastisk den bedste kæreste eller sexpartner, man kan få.
 
Den næst vigtigste kvalitet er evnen til at kommunikere og på en tredjeplads følger den gode kysser. Hele 76 procent mener, at en person, der kysser godt, er et lækkert knald.
 
Samlet set, så karakteriserer en god sexpartner, at han/hun skal være opmærksom, initiativrig og omsorgsfuld i sengen. Vedkommende må ikke tale for meget eller virke uengageret, og så skal personen for guds skyld kysse godt.
 
Er du enig i ovenstående punkter?

 
Dagens.dk
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat