Her skal du absolut ikke dyrke sex

Her skal du absolut ikke dyrke sex

Manchet: 
Nogle gange er tanken om stedet mere spændende end realiteten, når det gælder sex.
image title: 
Foto: Kaspars Grinvalds/123rf.com
Man hører tit om alle de ”eksotiske” steder, andre folk har dyrket sex, og man kan nogen gange overveje, om det er dét, der skal til for at peppe sexlivet lidt op.

Men der er nogle steder, der har bedst af at blive holdt i fantasien frem for i virkeligheden, her er seks steder, som fungerer bedre i fantasien.

Stranden
Badetøj, varme og sol. Det kan måske være fristende at tage en rusketur på stranden, når nu man alligevel ikke har så meget tøj på. Men sand og sex er bare ikke en god kombination. Der er stor risiko for, at du vil få sand steder, hvor sand ikke hører til.

Flyet
Man har ofte hørt om ’the mile high club’, som er en ’klub’ for alle dem, der har dyrket sex i et fly. Men medmindre du har lejet dit eget privatfly, kan sex i et fly ikke anbefales. Et flytoilet har alt andet end en stemning af romantik og hygge. Det er både besværligt, småt og vil efter alt at dømme, gøre dig mere irriteret end kåd.

Køkkenet
Medmindre du har et kæmpestort køkken, er det ikke anbefalelsesværdigt at dyrke sex her. For det første er det ubehageligt at lægge ovenpå brødkrummer og hvad der ellers kan ligge rester af på bordet, og for det andet, er det ikke særlig godt for køkkenhygiejnen.

LÆS OGSÅ: Jo, din penislængde betyder faktisk noget

Skoven
Skovmyrer, brændenælder og frygten for at blive afsløret af kondiløbere og hundeluftere. Lyder det ikke bare sexet? Nå, ikke? Så lad være med at dyrke sex i skoven.

Bilen
Sex i bilen er almindelig kendt. Men hvorfor?! Det er besværligt nok at tage sig en behagelig lur i en bil. Menneskeparring i en firehjuler kan kun give anledning til hold i nakken og blå mærker, medmindre man er ekstremt smidig og har en stor bil, hvor sæderne kan komme helt ned at lægge.

Saunaen
Det kan godt være, at varmen fra saunaen gør dig ekstra kåd, men pas på med at dyrke sex i en sauna. Det er de færreste, der i praksis finder det lækkert at ligge op ad et andet menneske i 80 graders varme uden mulighed for at trække vejret.
Har du nogensinde dyrket sex et sted, hvor fantasien var bedre end virkeligheden?

Se&Hør
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat