Kvinde gifter sig med sin hund

Kvinde gifter sig med sin hund

Sponsoreret indhold

Hollandske Dominique Lesbirel var i 16 år gift med sin mand, katten Doerack. I 16 år var de to gift via hjemmesiden MarryYourPet.com, og ifølge Lesbirel var det et lykkeligt forhold. Desværre måtte Doerack dog for nylig aflives, da han i en alder af 19 år havde fået nyresvigt.

Heldigvis har Dominique Lesbirel fundet kærligheden igen. Denne gang i hunden Travis, som hun mødte i Grækenland.

”Han kom altid ned til stranden, når jeg svømmede om morgenen. Han spiste fra skraldespande, så jeg efterlod mad og vand til ham,” siger hun og tilføjer:

”I starten gemte han sig i buskadset, men til sidst blev han modig og kom over til mig for at putte. Og så blev det til, at han stjal mine sko og taske, når jeg svømmede, og med det stjal han også mit hjerte.”

LÆS OGSÅ: Danske Marcus blev født af forkert kvinde

Efterfølgende tog Dominique Lesbirel Travis med hjem til hende og Doerack, men kærlighedsforholdet begyndte først, da katten Doerack døde.

”Han har efterfølgende givet mig så meget lykke og ubetinget kærlighed. Jeg ønsker at fejre vores bånd,” siger Lesbirel til den engelske avis The Mirror.

Når brylluppet skal stå, skal ceremonien igen forestå på hjemmesiden MarryYourPet.com, som Dominique Lesbirel også selv står bag.

Her skal både dyr og menneske trykke på en tast, der symboliserer ’ja’, så man er sikker på, at begge parter indgår ægteskabet frivilligt.

Siden 2003 har Dominque Lesbirel haft autorisation til at udføre ægteskaber, og det er også hende, der godkender, hvem der har lov til at blive gift.

Hvad mener du om hjemmesiden? Skal mennesker kunne gifte sig med dyr?

Ekstra Bladet